2013. február 7., csütörtök

Epilógus




Úr isten... nagyon szépen köszönöm , az előzőhöz kapott 6 kommentet *.* teljesen lesokkoltatok, imádlak titeket *.* ♥ ♥ Meghoztam az új és egyben befejező részt , az új évad , pedig ugyanezen az oldalon fog futni.. és úgy döntöttem, hogy Aaron szemszögéből.. remélem , azért velem tartanak , majd azok is , akik korábban a nemre szavaztak..   Nagyon szépen köszönöm nektek ezt az elmúlt pár hónapot, el sem tudjátok képzelni mennyire sok örömöt okoztatok nekem ez idő alatt :$  Nagyon hálás vagyok ...♥ pápá / véleményekre kíváncsi vagyok :D /

6 évvel később:
Sok minden történhet , akár egy óra alatt, egy nap alatt. Változhat a személyiségünk , és lassan mi sem értjük, hogy mit miért teszünk, vagy tesznek mások , de mindehhez szűkségünk van , hogy eljuthassunk oda , ahol épp vagyunk.  A mi kis csapatunkkal is sok minden történt. Elsősorban kalapos Ben Korin is csatlakozott hozzánk  , majd mindenki meglepetésére összejött Pagel. Úgy hittük, hogy a kapcsolatuk , csak futó kaland lesz  és rengetegszer veszekedtek , de mostanra együtt élnek, mint férj és feleség , sőt Page terhes terhes lett , mint azt a napokban megtudtuk , de egy kicsit távolra költöztek, ezért , csak hosszú időnként tudunk találkozni egymással.  
 Az időben visszatérve Marry-t börtönbe helyezték és rögtön ezután Chris  és Jassica  összejöttek, majd szakítottak is 1 hónap után , de a közös akciójuk közben rájöttek , hogy mégsem tudnak egymás nélkül élni , igen jól gondoljátok , még most is együtt vannak és nekik már megszületett a fiúk. Jas nagyon odafigyelő anyuka és Chris is megemberelte magát ..már amennyire.  Kimmel nem nagyon sikerült tartanom a kapcsolatot , Patric viszont 2 év után talált egy olyan nőt, akit Dave képes volt elviselni.. na igen a mi kapcsolatunk.
A Párizsi kirándulás remekül sikerült , de elkezdődött a gimi , ahol már elfogadták a kapcsolatunkat, így  nem kellett többé foglalkoznom a szúrós pillantásokkal. Ő sikeresen le éretségizett , de a továbbtanulásos papírt kidobta , és maradt a kém melónál .  Nem is baj, hisz ő ehhez ért a legjobban , akármennyire is aggódok érte minden nap , nem kérhetem meg , hogy üljön be egy irodába . Az nem ő lenne , és én nem is változtatnám meg.   Én még utána maradtam egy évet a suliba , majd érettségi után 4 év alatt letettem egy könyvelői szakmát , biztonságos és semmi veszély nincs benne .
 A többiekkel ellentétben én még nem vagyok feleség , de már megtörtént a leánykérés .  1 éve elmentünk egy tengeri nyaralásra , ahol  este  a tengerparti csillag nézés közben megkérte a kezem. Később kiderült, hogy ő már a kirándulás előtt megkérdezte apámtól, aki a hír hallatára megörült és készítette a pezsgő poharakat.
-Szia édesem- hallottam meg a hangját mire felé igyekeztem, a nyakát körülkarolva adtam neki egy hosszú csókot és együtt mentünk vissza a nappaliba , ahol a pokrócon játszott a 7 hónapos kisfiúnk.
-Szia Aaron –köszönt neki , mire a pici szélesen elmosolyodott és kikandikált az éppen növő kis fogacskája.   Hatalmas szemekkel nézett az apukájára , aki egy csörgő plüss tehenet vett elő a  táskájából , a tehén hasán pedig egy apró tükör volt, amit Aaron egyből felfedezett . Megrázta párszor a játékot , majd megpróbálta óvatosan letenni , de ebből , csak annyi sikerült, hogy felém dobta , majd rám nevetett.
-Meg kell zabálni ! Már tudja anyucit is dobálni ! –nevetett Dave és felvette a picit  , a karjára ültetve , majd megmutatta neki, hogy talál engem pontosan el egy másik játékkal.
Igen, mint látjátok 2 hónappal Jassica után én is megszültem , ez miatt nem történt meg az esküvőm , de mostanra már minden meg van szervezve .
A konyhából behoztam a kis etető székét , meg a mai vacsoráját és hagytam, had etesse  most meg Dave , de a kisfiúnk vicces kedvében találta magát , így  a kanalat elvéve szétdobálta a rajta lévő alma pürét. 
-Ugye tudod , hogy ezt te fogod feltakarítani?-mutattam a földre .
-Kicsikém-adott egy puszit az arcomra, de én még mindig ugyanúgy néztem  ,ezért a nyakba csókolt, de a kisfiúnk sikítozni kezdett , így befejeztem az etetést  és az arcáról letörölve a maszatot közénk fektettem a kanapéra.
-Hiányoztatok –mondta Dave  , mire mutattam  Aaronnak a tapsot , ő pedig így tett .
-Nekünk is hiányoztál-mondtam , mire  nyomott egy puszit a számra , majd megsimította Aaron pofiját .

9 megjegyzés:

  1. Eszméletlen jó lett, csak nagyon rövid. Már várom a 2.évadot, de akkor azzal kell sietned! :) Imádom azt a részt amikor a kicsi megdobja a játékkal, majd Dave is az annyira cuki, hogy az na. Sajnálom, hogy ennek így vége lett, de mint már írtam alig várom a következőket:D

    VálaszTörlés
  2. Szia drága Szandraa! :)

    Huhh.. na hol is kezdjem? Mit is mondjak?

    Aranyos évadzáró fejezet "epilógus" lett. A kicsi egyszerűen zabálni való.. s ej Dave, hogy mikre nem tanítja már most a picit! xD

    Azt hiszem, hogy már egy jó párszor, amikor csak írni tudtam neked, mindig megemlítettem, hogy mennyire a szívemhez nőtt ez a történet, hogy mennyire lenyűgözött, és a rabjává tett.
    Nem csak szerettem, de Imádtam is, ahogyan most is.

    Szerettem s szeretem, mert kerek lett, Mert minden olyasmi benne volt, amely szerethetővé - izgalmasabbá vált.

    Szerettem, mert együtt tudtam érezni a főhősnőnkkel. Szerettem, mert megtudtad eleveníteni a történetet, úgy, hogy azt tudhassam rá mondani, hogy: MÉG! MÉG! MÉG... ez nem elég... Ahogyan most sem volt elég. ;)

    A kezdetektől fogva, hittem abban, hogy ezt a történetet imádni fogom. S lám? Így is lett.

    Köszönöm, hogy megírtad ezt a történetet. Köszönöm, hogy olvashattam és véleményezhettem is. :)

    Kíváncsian várom a második évadot! ;)
    Sok puszi és ölelés neked!

    Love
    Dóry

    VálaszTörlés
  3. Eszméletlenül köszönök szépen mindent. Én köszönöm , hogy véleményezted és olvastad az egész történetet , és nagyon örülök , hogy tetszett :) ♥
    Puszi, ölelés
    Szandraa

    VálaszTörlés
  4. Imádtam az egész történetedet és remélem találsz majd valami kedves csajszikát Aaron mellé ;) és én a nemre szavaztam, de sose tágítok a blogod mellől ;)) És köszönöm, hogy megírtad ezt nekünk, azt hiszem mondhatom mindenki nevében. <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönök szépen mindent :) ♥ hát majd keresgélek és örülök , hogy nem hagysz el :D :$ én köszönök mindent..:))

      Törlés
  5. ÚÚ de aranyos*-*Dave mikre nem tanítja a kisfiát.... Aaron szemszögéből is teljesen biztos hogy szupi lesz a történet,mivel te írod;DMár várom nagyon nagyon nagyon:DD

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Juj :$ nagyon szépen köszönöm és hát igen:D időbe el kell kezdeni megtanítani a gyerekeknek néhány dolgot :D ♥♥ neked is köszönöm szépen, hogy kommenteltél és olvastál :))

      Törlés
  6. hát eszméletlenülhiperszupermegagigaultrakirály *-* <3333 :33

    VálaszTörlés