2013. február 20., szerda

II.3 rész




 Köszönöm szépen az eddigi kommenteket , imádlak titeket ♥♥ a legelsőkre válaszoltam is  és ezentúl is megpróbálok majd (a második résznél a válaszok kimaradtak)  Hát a rész elég nehezen indult, de hirtelen belelendültem és történetek benne, olyanok , amiket igazándiból nem is tervezetem meg előre, de remélem tetszeni fog..  jó olvasást ♥

Fáradtan dobtam be magam a laptopom elé és élveztem a hétvége kezdetén, ugyanis péntek van. Lassan átpillantottam az ablakon, de nem láttam senkit , így nyugodtan folyattam a keresést. Kattel az este óta nem is beszéltünk..gondoltam, hogy elhívom a buliba, de  talán , majd a jövő héten. Nálam a haverokkal (kisebb csoport) szokás a péntek esti buli a parton, nem mintha olyan meleg lenne, de van egy fedett épület,amolyan kis bolt a fiataloknak…
-Majd jövők!- kiabált fel anya én pedig ahogy kimenet átmentem a szobájukba és a szekrényeket húztam ki hátha találok valamit..de pontosan mit is keresek? –kérdeztem meg a magamtól , mikor már a nappali szekrényeket néztem , szerintem eredménytelenül. Semmit nem tudok, csakhogy  két ember meghalt és az a nő ,Marry, minket is célba vehet , meg hogy  valamibe bele kéne avatni, amihez közöm van és az alapokat tudom hála a  küzdő sportoknak , ebből mégis , hogy a viharba induljak ki? Mennyek  a nagyapához , vagy várjam meg amíg kibökik?
-Mit keresel?-ijesztett meg anya hátulról a kezében pár zacskóval, amit tisztességesen elvettem tőle.
-Csak kell a  suliba egy fénykép-rögtönöztem, mert mázlimra , pont az albumos szekrény volt nyitva.
-Remek-csillant fel a  szeme és pár perc alatt kipakolt , leültetett maga elé és hozta a kis könyveket , majd mindegyiknek az emlékét kezdte körülírni és mesélt róluk.
-Az mi?-lapoztattam vissza egy baráti fotóra , amit kihagyott.
-Csak egy régi kör.-mondta mosolygósan és kissé gondolkozva , majd elszontyolodott.
-Látod őket?-mutatott a képen lévő férfira és szőke nőre. – Nemrég meghaltak. Kegyetlen a sors..-húzta el a száját.
-Jóba voltatok? Mibe haltak bele ?
-Nagyon jóba és autó baleset. –válaszolt, majd tovább lapozott, de én azért még vissza kérdeztem
-Honnan ismertétek meg egymást?
-Még a gimiből. Nézd-mutatott egy másik képre , amiről rögtön mesélt . Rengetegszer hallottam már ezeket a történeteket, de anya annyira beleéli magát és vidáman mesélt, hogy szívem szakadna meg , ha félbeszakítanám,ám nekem nem is kell.
-Majd én beengedem.-pattantam rögtön föl és az ajtó felé siettem .
-Menekülj-súgtam oda apunak , aki értetlenül nézett rám, majd mosolyogva ment anyunak köszönni, de rémülten nézett vissza amikor belépett a nagyszobába én pedig a lépcsőn siettem fel. Neki már annyi, onnan nem szabadul, de ezáltal én szabad vagyok , ezért az esti bulihoz kezdtem készülődni közben Zackel beszéltem telefonon , majd mikor lerakta magamra aggattam a cuccokat és vacsorázni mentem.
-Most kinél lesz?-kérdezett rá anya  a buli helyszínére
-Tengerpart. Apa holnap akkor viszel magaddal?-néztem rá
-Hát igazság szerint , szabad napos vagyok illetve leszek.
-Értem.Akkor majd máskor.
-Ja.
-Holnap családi napot szervezünk és már megvannak a belépők. 4 , hogy ne unakozz…
-Merre?
-Meglepi.-mondta  örömmel anya, majd elköszöntem tőlük és a part fele sétáltam .
Kellemes kör mindenki jól érezte magát és hatalmas társaságunk volt .A jókedvűnk miatt vonzottuk  a tekintetet, de nem érdekelt minket, folytattuk tovább a hülyülést és néhányan táncoltak is közöttünk illetve viccből nekünk. 
-Gyere.-húzott fel az egyik lány ,így út közben Zack kezébe nyomtam a sört és a lány derekára tettem a kezem , de 3 szám után mentünk is vissza a többiekhez és visszaküzdöttük magunkat az eredeti helyünkre, azzal a különbséggel, hogy az ölembe ültettem és néha-néha flörtöltünk.  Igazándiból csinos volt a lány, meg szinte tökéletes, csak túl könnyen megkapható, de lehet , hogy ezt csak én érzem így.
-Jössz?-kiabálta túl a tömeget Zack.
-Hova?-kérdeztem mire az üres flakonra bökött ezért Natasát (mint megtudtam a nevét) felállítottam, majd elindultunk.
-Csajozunk?Csajozunk?-húzogatta a szemöldökét, miközben a rendelésünkre vártunk.
-Te beszélsz?
-Csz ..hát igen.. mester vagyok –húzta ki magát büszkén
-És mi van az alakulóban lévő csajjal?
-Milyen csajjal?-nézett rám hülyén , majd mintha leesett volna a  tantusz úgy folytatta. –Jaa..már semmi. –mondta ,de azért elég gyanús volt nekem a helyzet . Visszafele indultunk, ám egy ismerős ideges lánnyal találkoztam , akinek az imént a pólóján landolt a kezemben lévő kibontott sör.
-Úúúhh-szisszentett fel Zack én pedig ,csak mereven néztem a szemébe, mozdulni nem mertem , annyira szúrósan nézett.
-Vad barom! – mondta idegesen Kat.
-Rég találkoztunk.-húztam el a  szám és a felsejét vizsgáltam, aminek elég nagy volt a kivágása..legalábbis innen fentről nézve
-Ne bámulj már!
-Bocsánat..mind kettőért.-kérdetem elnézést
-És attól most nem lesz sör szagú a felsőm?
-Lehetséges-mosolyogtam rá, de nem hatotta meg , inkább egy „ne fárassz már „ nézéssel jutalmazott.
-Mit keresel itt?-kérdeztem rá
- Valószinűleg azt amit te.  Csak jól akartam érezni magam.
-Kivel jöttél?
-Semmi közöd hozzá , de azért elárulom, hogy egy baráttal.
-Neve is van? Ismerem?
-Mivel ő ismer téged, valószínűleg te is őt..
-Áhh szóval voltam már téma. Melyik körben? Álom pasik vagy életem nagy szerelme ?-mosolyogtam pimaszul,mire hasba vágott .
-Egoista majom.
-Te semmit nem tudsz rendesen felfogni? Állandóan ilyen vagy? –akadtam ki , mert ebben az 5 percben is csak bunkózni tud.
-Bocsánat , hogy nem repesek. Éppenséggel leöntöttél..
-Mondtam már , hogy bocsánat!
-Attól nem jön helyre okoska!
-Istenem ilyen egy nő személyt- fújtattam magam elé és indultam volna el , mert semmi kedvem nem volt még jobban veszekedni vele
-Idióta-jött a vállamba
-Hisztis !-fordultam utána ,de nem reagált , csak a mosdó fele ment  én pedig vissza  a bandához.
-Hiányoztam? –kiabált oda Zack
-Nagyon- borultam a vállára, mire Natasa , aki újra az ölembe ült ijedten nézett rám .
-Öö..-mondta
-Csak vicc..csak a haverom.-mondtam , mire tett egy bizonytalan bólintást.
-El ne hidd neki. Már eljegyzett. – mutatta Zack az üres kezét , és lassan újra bekapcsolódtunk a beszélgetésbe.
-Mi volt a csajjal? –kérdezte meg az egyik közelembe üllő.
-Csak véletlen leborítottam.
-Béna –ütött a vállamba Zack , Natasa pedig féloldalasan mosolygott , majd a többiek kibeszélni kezdték , de fogalmam sincs miért, mert nem az én dolgom lett volna, mégis leállítottam őket, így másról kezdtek beszélni és lassan nekem is újra jó kedvem lett megfeledkezve , az előbbi incidensről.
-Ugye tényleg nem vagy buzi?-kérdezte meg Natasa ,mikor hazafelé kísértem, mert szerintünk ennyi (hajnali 3 volt) már bőven elég volt és mégis lány ,ne mennyen egyedül az utcákon.
-Dehogy is. – röhögtem fel  és mosolyogva lenéztem rá.-Mégis miből gondoltad?-kérdeztem meg
-Hát helyes vagy ..csajod sincs..plusz az a hiányzós pillanat Zackel..
-Bebizonyítsam?-kérdeztem meg , mire mosolyogva, kipirultan lehajtotta  a fejét én pedig közelebb lépve hozzá felemeltem és megcsókoltam. Nem ellenkezett , inkább játszadozott a nyelvünkkel én pedig a seggére csúsztattam a kezem, kipróbálva mennyit enged , de látszólagosan nem zavarta a dolog.

-Majd hívsz? –kérdezte meg az ajtójuk előtt
-Persze .-mondtam a csillogó szemeibe és egy arcra puszi után hazafelé indultam. Nem..nem hazudtam, valószínűleg hívni fogom.-gondolkodtam el a lányon , majd rögtön eszembe jutott Kat , amitől egy picit mérgesebb hangulatom lett. Egyszer bunkó aztán simán lehet vele normálisan beszélgetni most meg megint kezdi.. –sohajtottame egyet idegesen és inkább más fele tereltem a gondolataimat, de így a „titokról” kezdtem filozofálni. Az biztos, hogy a nagypapa az egyik esélyem.. talán ő belőle is kitudok venni valami használható infót.
Lassan a zárba helyeztem a  kulcsot és forgattam rajta kettőt, majd magam után bezárva csendben a szobámba osontam onnan pedig a fürdőbe és egy gyors zuhany után már zuhantam is be az ágyba, ahol az álom hamar elnyomott .
Zihálva keltem fel amikor anya ébresztgetni kezdett. Miért kell nekem folyton azt álmodnom, hogy meg akarnak ölni?
-Elmegyünk bevásárolni rendben? –kérdezte meg mire bólintottam és visszafeküdtem, de fél óra után megint ki kellet szállnom , mert valaki ráragadt a csengőre.
Idegesen téptem fel az ajtót anélkül, hogy kinéztem volna , így meglepetésemre Kat állt ott egy kis mappával a kezében.
-Jó reggelt !-köszöntem neki kissé bunkón , aki véletlen  óvatosan lepillantott a testemre , majd  erősen a szememet szugerállta.
-Be jöhetek? –kérdezte  mire kentebb tártam az ajtót
-Mi járatban? –kérdeztem a kissé zavarban lévő lányt , miközben felfelé csoszogtam a szobámba.
-Ez a szobád?- kérdezte meg és óvatosan leült a fotel szélére én pedig az ágyba dőltem vissza és magamra húztam a takarót.
-Nem a titkos bunkerem ahol a gonosz terveimet fogatom. Szóval minek köszönhetem, hogy rád kelek?-kérdeztem csukott szemmel
-Ha nem tűnt volna fel együtt kell csinálnunk egy fizika projektet.. –mondta lekezelően- Csak nem aludtál?-hallottam az immáron vidámabb hangját
-Ha nem tűnt volna fel-ismételtem meg ugyanolyan gúnnyal ahogy ő mondta- nem ebbe szoktam járkálni .-keltem ki az ágyból ,majd a hosszabb alsógatyámra mutattam , de ő csak a szemembe nézett , én pedig pár perc alatt a szekrényemből kikapott farmert húztam fel.
-Hallottam már olyanról aki alsógyatában járkált ebben az utcában.-mondta, mire elvigyorodtam
-Az két éve volt és vesztettem egy fogadást rendben? –gondoltam vissza- Ki mondta?
-Naomi-köpte rá hirtelen
-Áhh..a barátos nő.. –nevettem és elágyaztam-Innivalót? Reggeliztél már?
- Aha, és nem kérek köszi.- ejtette meg egy mosolyt mikor szembe ültem vele
-Szóval fizika.. miről készítsünk kísérletet?-kérdezte  én pedig benyomtam a laptopot és megráztam  a vállam.
- Mindjárt keresünk valamit, de  még van rá 3 hetünk..
-Pasik-forgatta meg a szemét-Szerintem te fél vállról kezelnéd az egész feladatot és az utolsó pillanatban kapkodnál, de mivel én nem olyan vagyok ezért szépen lassan megcsináljuk és nem szakadunk bele.
-Eltaláltad.- hagytam rá és beírtam a googléba, mire felém hajolt.
-Nyugodtan mellém ülhetsz, nem harapok- szóltam neki , amikor oldalra néztem és az arca 2 centire volt az ennyimtől, de ő akkor is állt.
-Egy perc beengedem őket.-mondtam a csengőt halva , mikor már több mint 20 oldalt csendben átnéztünk.
-Öltözz fel.. összepakolom az uzsikat és indulunk. Kb fél óra. Megvan már a plusz jegy nyertese? – kérdezte meg.
-Hát..meg..-mondtam zavartan a tarkómat vakargatva és gyorsan kattogott az agyam személyek közt, mert teljesen kiment a fejemből. –Hova is megyünk?
-Disney Landbe. –mondta apa mire grimaszt vágva néztem rájuk.
-Disney Land?-kérdeztem vissza.
-Nem azért , de nincs inkább valami kevésbé-kezdtem bele, de apa félbevágott
-Kis korodba kezet akartál fogni Mickey egérrel , másrészt pedig a jegyek már megvannak hiába „nőttél” fel. –mutatott idéző jelet a kezével, majd mikor közelebb jött gyorsan elmormogott egy bosszút .
-Akkor készülődök. –mondtam és felfelé rohantam
-Megvan mit csinálunk.-jelentette ki boldogan az ágyamon heverésző lány, mikor felmentem és a szekrényem előtt kapkodtam.
-Fehér vagy kék?-mutattam fel a rövid ujjút.
-Fehér, de mi ez a felhajtás?
-Voltál már Disney Landbe?-kérdeztem meg , mire ő megrázta a fejét.-És van kedved eljönni? –váltottam be a csábos mosolyomat.
-Mi?
-A szüleim elvisznek Disney Landbe és van plusz egy jegy, amit annak adok akinek adok.
-És te rám gondoltál?- kérdezte mosolyogva
-Hát..ja..-mondta elgondolkodva
-Kiment a fejedből és nincs más-húzta a száját el ,de aztán rá m mosolygott-Tök mindegy, élvezném az biztos.
-Talán lenne más, de mindegy. Akkor ez egy igen?
-Naná. Mikor indulunk és mit hozzak?  Ugye ez nem egy randi?
-Kb fél óra és semmit, dehogy az.-néztem rá hirtelen fintorogva , mire elröhögtünk magunkat , de azért megdobott egy párnával. –Kihasználjuk egymást. Te azért mert elakarsz jönni Disney Landbe én meg azért, hogy ne unatkozzak. –mondtam mikor a nyakamba akasztottam a medálom és a zsebembe csúsztattam a telefont.
-Azért ez nem így van-mondta mikor félredöntötte a fejét, így pedig aranyos hatást váltott ki, de erre nem válaszoltam .
-Akkor hazamegyek szólok a nevelő szüleimnek jó? –kérdezte meg-így jó vagyok?-mutatott magára
-Fúj, dehogy . Mit képzeltél , így elviszünk magunkkal? –kérdeztemtettetett felháborodással. -Tökéletes.- mondat a végére
-Most tényleg nem jó?-kérdezte sokkoltan, mire visszatartva a mosolyomat menyugtattam, hogy jó lesz így .  Az miért van , hogy ha azt mondom egy lánynak , hogy csúnya valami, azt rögtön elhiszi, de ha tetszik illetve szép azt órákon át mondom úgyse hiszi el?  



10 megjegyzés:

  1. Te nőszemély! Mik ezek a rövid részek! :DD Amúgy imádom. De ezt mindig elmondom, talán már meg is untad. Mondok valami mást, Dave még apaként is jó arc :DD

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem is rövidek! :D legalábbis ez azt hiszem 6 oldal lett.. örülök neki és nem unom , mert így tudom mit érzel a résszel kapcsolatban :) huha örülök neki , hogy így gondolod :$

      Törlés
  2. Nagyon-nagyon jó és szuperságos rész lett. Ugyan rövid, de fantasztikus (nehogy elszállj magadtól, mert akkor ki írná a részeket. :) ). Imádtam a Disney land-es rész kezdetét és a bulit is nagyon jól részletezted. Hamar kövit, vagy meghalok izgulásban :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem is lett rövid..:D de akkor ezek szerint mégis... majd igyekszek hosszabbakat hozni ..:)dehogy fogok elszállni :$ :D örülök, hogy tetszett :) ne halj meg :O még kellesz nekem *.* ♥♥♥ sietek

      Törlés
  3. Am van itt neked egy díjam ;)) http://hidinganotherworld.blogspot.hu/

    VálaszTörlés
  4. Tényleg rövid lett egy pöppet, de attól irtó cuki is :$
    Van nálam egy várakozó díjad (:
    Siess, mert belehaloook az izgalomba. Kíváncsi vagyok Disneylandre *w*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. okés megadom magam, rövid lett :D örülök, hogy annak találtad :D köszönöm szépen és sietek :) ♥♥♥

      Törlés
  5. Hello!
    Nagyon jóó lett!!!!
    Mehet egy csere?
    Pls nálam válaszolj.

    VálaszTörlés