2013. március 1., péntek

II. 5.rész

Köszönöm szépen az előző kommenteket és sajnálom, hogy csak most hoztam , de kárpótlásul hosszúra csináltam ( legalábbis szerintem) remélem tetszik majd és jó olvasást ♥ :)


A bántó napsugarakra keltem fel és az órára pillantottam, miszerint fél 10 volt. Örültem, hogy senki nem keltett és lassan visszafordultam, a párnáim  közé temetkeztem, amik biztonságban tartottak a fény elől, ám pihenni már nem tudtam , ezért kipattantam az ágyból és  lefelé igyekeztem egy bögre kávéért vagy valami hasonló miatt, ami remélhetőleg azért nem válik szokássá.

-Jó reggelt-nyomtam boldogan az anyám arcára egy puszit, aki háttal állt nekem.

-Neked is!- fordult mosolyogva felém , ami csak egy álca volt, de a figyelmemet jobban lekötötte a szeme alatt mélyen húzódó karikák, amitől alább dőlt a kedvem.


-Még nem ért haza? –kérdeztem komoly hangon mire ő csak megrázta a fejét.

-Bent kellett maradnia..nem tudom meddig..kissé összecsapódtak a feje fölött a hullámok. –rázott egyet a vállán , de tudtam hogy ezt csak azért csinálja hogy engem megnyugtasson.

-Aha..értem.  Legalább szólt hogy ne várj rá az este folyamán?

-Persze szólt, de aggódtam érte, így nem bírtam aludni. Reggelizzél  valamit. Nagyfiú vagy kitudod szolgálni magad. –közölte majd megsimogatta a vállamat és a lépcső felé igyekezett.

-Anya-szóltam utána.- Ha gondolod délután csinálhatnánk valamit amit szeretnél. –mondtam neki a szokatlan napirendet, mert eddig mindig úgy volt hogy lelépek tanulás után, de most nem volt szívem magára hagyni.  Óvatosan megrázta a fejét nemleges válaszban, de azért folyattam. –Beszélgethetnénk, vagy megnézhetnénk a kedvenc csöpögős filmed, bár ha rám hallgatsz inkább akciót nézünk. Ha ez nem tetszik , akkor süthetünk is együtt , mint egy anya és szokatlan fia kapcsolatban. Bár nem vagyok szakács és nem fogok felé konyítani sem de el tudom dönteni, hogy melyik finom és melyik nem. Sőt ha kell krumplit is pucolok, de nem hiszem hogy az a sütibe kel, habár ott a pogácsa.

-Nyugi- csitította le a szófosásom. – Nem kell, kedves tőled, nagyon aranyos vagy, de megleszek egyedül is itthon .

-Azért egy film?

-Legyen.-mosolyogott rám, majd mikor magamra hagyott ügyködni kezdtem a konyhába és 10 perc múlva a fel nem ismerhető szobára néztem, pedig csak Kapucinot és tojásrántottát csináltam pirítós kenyérrel.  A tálcát félretéve gyorsan takarítani kezdtem ,lehetőleg úgy hogy semmit ne verjek le és tudjam hallgatni , hogyha jön le anya . Miért van az , hogy mikor a nők főznek ugyanazt az eredményt tökéletes rend alatt érik el? –gondolkoztam mélyen magamba ,miközben a kenyérmorzsát söpörtem le és a tojásdarabokkal együtt kidobtam , de hála a perifikus látásnak észrevettem, ahogy anya a korlátnak dőlve mosolyogva néz és észrevette, hogy fél szemmel figyelem.

-Nem segítesz?- villantottam rá az ezer faktoros mosolyom.

-Inkább végig nézem. –mosolyogott vissza és a haját laza kontyba tűzve figyelt tovább.- Nem mindennap látom ahogy te vagy épp apád ekkora kupi után rendet tesztek magatok után. Sőt pakoltok is valaha ?! –tette fel a költői kérdést. –Azt vizes szivaccsal.-utasított mikor a rászáradt felismerhetetlen valamit törtöltem a pultról egy szilviával.

-Máris.- mondtam, majd véletlen a forró platnihoz érve felszisszentettem és akissé piros ujjamat kezdtem vizsgálni.

-Bele ne halj! – röhögött ki anya , mire szúrósan néztem rá , de megsértődötten takarítottam tovább , mintha nem fájna , hogy épp most égettem le a csontjaimig az ujjam. Na jó talán egy picit túlzok.

-Jó étvágyat ! köszönt utánam anya mikor felfelé baktattam a tiszta konyhából a reggelimmel és kényelmesen helyet foglaltam a szobámba a tévét bámulva . Azért oldalra néztem és hatalmas mosoly terült szét az arcomon mikor megpillantottam , amit kerestem.

-Jóreggelt!-kiabáltam át  az ablakon álmosan , kómás fejjel kibámuló vagy épp ablkapárkányon elaludt Kattnek.

-Neked is.. nem kelted fel a szomszédokat? –kiabált vissza.

-A-a..mindenki korán kell .-ráztam a fejem .

-De fel vagy pörögve..-jegyezte meg mikor a szemei lecsukódni készültek.

-Aha. Nézd még reggelit is csináltam, egyedül és tök jó lett- mutattam fel a tálcát. –Megkóstolód?

-Mégis hogy gondolod? Átdobsz egy kenyérbe hajtogatott valamit? –kérdezte fura fejjel, amint elgondolkodva megráztam a fejem.

-Akkor ez lefújva, de tényleg jó lett.- istenítettem magam

-Elhiszem.-mondta mosolyogva .

-Figyi még az ujjamat is leégettem. – mutattam fel

-Az ég világos semmit nem látok, mert túl távol vagy..-világosított fel.

-Akkor csak hidd el hogy fáj ..

-Mekkora tragédia- mondta enyhe szarkazmussal amin nem törődtem, csak egy azt rákiabáltam és mosolyogva néztük egymást  egy rövid ideig , de ő lassan ellépet az ablakot és elhúzta az immáron sötét színben pompázó függönyét, de az ablakot nem csukta be .

Egy huzamra lehörpintettem a kezemben tartott bögrét , majd pár perc alatt eltűntettem a reggelit és az arcomat törölve feküdtem az ágyba a laptopommal az ölembe . Szokásos módon  megnéztem az üzeneteket , amikre válaszoltam, majd mikor Natasa az egyik képem alá egy  mosolygós fejet írt , eszembe jutott , hogy elfelejtettem felhívni, ezért a telefon után nyúltam .

-Háló? –szólt bele a harmadik kicsengés után

-Szia, Aaron vagyok. Nem zavarok?

-Szia, dehogy is.. már vártam , hogy mikor hívsz.-modnta és a képzeletemben az egyik hajtincsét kezdte el csavargatni.

-Bocsi, csak tegnap Disneylandbe voltam , és csak este értünk haza.

-Disneyland? Komoly? De jó neked.-mondta vidáman a  telefonba és rögtön érdeklődni kezdett

-Aha, tök jó volt, és rengeteg kép készül, majd ha meglesznek mutatok párat, persze ha érdekel. Arra gondoltam , hogy ma ráérsz?

-Persze. –vágta rá gyorsan .-Mikor ?

-Olyan 4 körül a parkban , de a bicós felén , ahol van focipálya is. –hívtam magammal a haverokhoz .

-Renben , ott talizunk, de nekem mennem kell. Szia – búcsúzott , majd választ se várva nyomta ki a telefont én pedig félredobva azt ,folytattam a nézelődést, majd az új James Bond filmet letöltöttem ,mert gondolom anya is biztos azt akarja majd megnézni. Legalábbis ezzel bíztattam magam , mikor leültem tanulni , amivel délre végeztem is.

-Terv?-érdeklődött anya, a tévé előtt.

- Veled film, aztán pedig foci-bicikli a parkban, de nem ártana ebéd is előtte. Mi van lesz a kaja?

-Mit szeretnél? Csináljak valamit vagy rendeljünk Sushit?

-Legyen inkább kínai..meg nem fogom enni azokat a polipdarabkákat, nem is értem hogy birjátok a szátokba venni apuval. – fintorogtam

-Szóval nem szeretnél a főztőmből enni.-szűrte le anya a szerinte  lényeget .

-Dehogy is.. imádom a főztőd, de most inkább pihent, meg amúgy is felesleges két emberre főzni –oldottam meg helyesen a választ , és már hoztam is a pendriveon lévő filmet a lenti tévébe miután megrendeltem a kaját.

-Mit fogunk nézni? – kérdezte anya ,miközben a pattogatott kukoricát csinálta, amihez szigorúan ebéd után érhettünk.

-Meglepi –mondtam miközben kifizettem a futárt és két kis dobozkával ültem le a  kanapéra kényelmesen ,közben  anya arrébbsöpörve a lábam ugyanígy tett.

-Fantasztikus volt-mosolyogtam-Én is kém leszek , megvan mindene.. nők , menőség és kaland plusz szupertitkos fegyverek . –mondtam a film után , és kezeimmel fegyvert formáztam majd a földön gurulgattam, ahogy az egyik  harcművészetben tanultam. 

-Pocsék volt…komolyan mi értelme? Na mindegy…

-Sok-mosolyogtam rá, majd viccből elálltam az útját, de ő kigáncsolt , így a földön kötöttem ki , ő pedig lazán kikerült.

-Nemért!- mondtam halkan az  orrom alatt , miután felugrottam és egy órán át elfoglaltam magam . Pontosabban gyúrtam egy kicsit, majd gyors zuhany után sportosan , de melegen felőltöztem és még utoljára megkérdeztem anyut, hogy biztos nem aj, ha egyedül hagyom, mire kitolt a házból. Lassan felpattantam a bicóra és  5 percen belül már ott is voltam, ahol a többiek nagyban baromkodtak.

-Csá!-köszöntem mindenkinek és az udvariasság szempontjából egy sziasztokot is elmondtam a barátnőknek, akik két puszival üdvözöltek, míg mi egymást csak egy kézfogással.

-Mi apálya? – kérdezte Ran aki konkrétan Ben hátáról lógott lefelé, mert „összebalhéztak” valamin. Szokásos kakaskodás.

-Semmi, de ma még társulni fog még egy személy. –mondtam nekik

-Csaj vagy fiú? – kapta fel a fejét az egyik srác , aki nagyon éhezett egy barátnőre.

-Lány.-mondtam összeszűkített szemmel , és szerintem vette a célzást, mert nem hittem volna , hogy Natasa nagyon örülne , ha egész ittléte alatt egy kanos srác próbálkozna nála.

-Emlegetett szamár!- bökött a fejével az éppen közeledő csinos lányra.

-Szia!-intettem neki , aki egy kissé meglepődött, de lehajolt ő is puszit adni, majd a többiek is ugyanígy tettek, mikor köré gyűltek .

-Hagyjátok már egy kicsit levegőhöz jutni! – kiabáltam mikor köbe vették, de ő látszólag jól fogadta az egész bandát, mert rögtön tudta hogy egyes mondatokra, hogy válaszoljon és hogy bánjon velük.

-Jösz egy meccsre? – kiabálta Ren, mikor a csapatot állították össze.

-A-a.

-Mer’?-vakkantott fel egy másik.

- Mégse fogom rögtön egyedül hagyni-utatattam Natasára, aki óvatosan meglökött

-Nyugodtan menyél, majd én szurkolok neked. Tuti aratni fogsz.- közölte mosolyogva én pedig beálltam a csapatba és rögtön kezdetét vette a játék , ami fiús módon zajlott , így elégé eldurvultunk.

-Félidő!- kábált szét Zack és a térdére támaszkodott, majd egy kiáltás hallottam valakitől aki , az állás után érdeklődött.

-8-10- ide. – Válaszoltam és a lányoktól hemzsegő pad fele mentem.

-Tessék !- nyújtotta felém valaki a vizes palackom , amit megköszönve elfogadtam.

-Jól érzed magad?-kérdeztem meg Natasát, amikor egy másik pad felé sétáltunk .

-Őmm..igen , persze kedvesek meg jó fejek.

-Csak? – kérdeztem rá, mert éreztem, hogy van folytatás.

-Csak másra számítottam.- emelte fel a szemeit igézően rám én pedig nem értettem mire akar kijutni .

-Azt hittem, hogy ketten leszünk. Meg hogy ez egy randi lesz.- segített ki, majd ismét le pillantott. Hoppá..hát ez.. talán nem említettem, hogy haverokhoz hívom?

-Sajnálom.. mármint..-vakartam meg a tarkóm, mire hamiskás mosollyal oda fordult és megrázta a fejét.

-Én értelmeztem félre. ..nagyon félre. –mondta szomorúan. Basszús, hogy lehetek ennyire idióta? –kérdeztem magamban .

-Ha gondolod akkor leléphetünk. –ajánlottam fel.

- Dehogy is. Mint mondtam jól érzem magam.

-Akkor máskor?-kérdeztem rá, mert valóban volt kedvem randizni vinni, csak ..nem tudom.. nem tudom miért nem hívtam el és mit miért tettem.

-Ha nem haragszol, akkor inkább nem.- nézett a  szemembe és elfordította a szemét.

-Natasa Dalen. Volna kedved ma randizni velem, ha hétre érted megyek? Csak egy kis séta..meg süti..-mondtam ,mire halványan elmosolygott.

-Csak ketten?

-Csak ketten –ismételtem meg a szemébe nézve, mire egy aprót bólintott, de az arcát azonnal elöntötte a pír.

Egy picit beszéltünk , azután visszamentünk a többiekhez . Ő előttem ült én pedig tőle 3 méterrel álltam, mikor hangos sziát halottam magam mögül és apró hideg kezet éreztem a testem körül, amivel a görkoris lány megfordult , így elém került.

-Szia Kat.-mosolyogtam rá, majd lassan beérte őt a barátnője is.

-Szia Naomi. –mondtam mire Zack is felkapta a fejét , ugyanis 8. óta bele van bolondúlva,ami vicces, mert Zacknek több barátnője volt, de Naomival mégsem volt képes 10 percnél tovább beszélgetni.

-Hiányoztam? –kérdezte szemtelenül Kat.

-Kihagytam volna a találkozót- mondtam mire elképedt fejjel nézett rám.

-  Nem kell komolyan venni . – öleltem meg . –Legalább végig nézed , ahogy az oroszlányok nyernek.-húztam ki magam, mire rögtön páran a jaguárokat kiabálták bele.

-Emlékszel még rám?- kérdezte Naomi mellé állva Zack, de a szavakat Katnek küldte, aki még mindig a vállamon tartotta a kezeit.

-Igen.. a másik bicós srác. –bolintott mire Zack egy kicsit felkögöhött, persze direkt.

-Zack, jó? –kacsntott , majd Naomira nézett.

-Mi járatban erre?-kérdezte meg

-Gondoltuk kéne valami szabadtéri program ezért kijöttünk egy kicsit görkorizni, de talán elöbb mindkettőnknek meg kellene tanulnia. Éljen az előbb cselekszünk utána gondolkodunk elv!-mosolygott Naomi, majd a barátnőjére nézett

-Hányszor estél el?- kérdezte felháborodva

-10 szer- formálta a szót, mire Kat elgondolkodott.

-De az még mindig jó arány.. –álmélkodott Kat , majd  lehámozta a kezeit rólam.

-Mióta vagytok barátnők?-kérdezte Zack

-1hete ismertük meg egymást-mondták kórusba majd felnevettek.

-Na nem is zavarunk. – mondta Kat és elköszöntek tőlünk, majd egymásba kapaszkodva indultak el.

- Tökfejül vigyorogsz! –figyelmeztettem Zacket ,a ki csak rántott a vállán.

-Rám nézett? –fordult felém.

-Mivel megszólítottad, ezért igen.. – világosítottam fel , mire  ő mégjobban elmosolygott.

-Ne legyél tapló! – figyelmeztetett ,mire bólintottam és beálltam játszani, de egy hatalmas csobbanás miatt mindenki hátra fordult és a közelünkbe lévő tavat fixiroztuk.

-Valaki ! Úristen! – kiabált kétségbeesetten Naomi

-Bassza meg.- mondtam és éreztem hogy a szívem a nyakamba dobog, mire kapcsoltam, hogy Kat esett bele és látszólag nem bír kijönni . Ledogbtam magamról a kabátom , amiben a  telefon és egyéb cuccok voltak, és arra fele kezdtem idegesen futni, de az még jobban rátett egy lapáttal , mikor az emberek a kiabáló lányt körülvették, de egyik sem bírt volna a vízbe ugrani , hiába kérte Naomi.

Utat törtem magamnak , abszolút nem érdekelt kit lökök fel , lazán a vízbe ugrottam  , de a mélysége engem is hirtelen ért, ám a kezemmel ők kezdtem keresni, amíg el nem fogyott a levegőm.  Újra  a felszinre jöttem, de már úsztam is lefele  a jéghideg vízbe  és megragadtam a lefelé haladó lányt.

-Húzzák ki! – kiabáltam rá mire mindenki összenézett , de a legjobb haverom odaért és megragadta a mozdulatlan testett én pedig kitóltam magam.

-Úristen! Lélegzik még? – kapott a szája elé a még minid görkoriban álló Naomi és könnyes szemmel Katet nézte, mire Zack a pulzusához tette a kezét  ,majd közelebb hajolt

-Pulzusa van és ..-mondta , majd nyomott egy párat a lány mellkasán, mire hirtelen víz bugyogott ki a száján és köhögni kezdett.

-Mostmár rendben van.-jelentettki mosolyogva és én is megnyugodtam, habár a szívem még most is örült tempóban zakatólt és a hideg szellő miatt fázni kezdtem, de ezzel Kat se lehet különben.

-Nagyon sajnálom. Utánad akartam ugrani, de nem bírok úszni és ha két embert kell kimenteniük azzal semmit nem érnek el.-ölelte át Naomi , mire Kat vacogva nyugtatni kezdte , mi pedig kihátráltunk a tömegből , majd elzavartuk őket a ne bámészkodjanak , nincs műsor és segíteni kéne nem nézelődni szövegekkel, majd  felpattantam a bicóra és elköszöntem mindenkitől , de  a kabátot nem húztam fel, hanem Kat felé haladtam vele és lassan a hátára terítettem.

-Köszönöm.-mondta csendesen

-Nem jössz? –kérdeztem meg mire bólintott egy igent és elbúcsúzott Naomitól , aki még kétszer bocsánatott kért, mire már ketten nyugtattuk, hogy semmiről nem tehet.

-Különben hogy estél bele?-kérdeztem meg  a mellettem gyorsan haladó lányt.

- Semmi extra , csak megcsúsztam és egyenesen belefelé gurúltam.-mondta mire bólintottam.

-Szerencsétlen vagy.-jelentettem ki, mire megrázta a  fejét

-Nem vagyok az..legalábbis általánosságban .. a mostani alkalmat nem tudom megmagyarázni.Nem kell? Tüdő gyulladást fogsz kapni.-mutatott a rajta pihenő kabátomra

-Te is, úgyhogy azért siessünk .-mondtam és  szinte egyszerre fordultunk be az utcánkba,majd egy intés után bementünk. Én lassan osontam ügyelve nehogy anya meglásson és sikerült is éppen bejutnom a szobámba, majd száraz ruhára cseréltem ki a vizeset, amik jelenleg a radiátoron száradnak.

-Hazajöttél?-kabált anya , de nem bírt bejönni

-Igen, mindjárt megyek.-mondtam, majd pár percen belül mikor a hajam nagyából megszáradt kifelé ballagtam és észrevétlenül köszöntem anyának , majd a magam után elhagyott vízfoltot eltűntettem magam után és visszazárkóztam a szobámba , de ezúttal le is zuhanyoztam és hajat mostam ,mielőtt vizirózsa illata lenne.

-Apa hazajött már? –kérdeztem anyát , aki a konyhában ütyködött

-Még nem. Remélhetőleg holnap megérkezik és nyitom.- mondta a csengőre utalva

-Mi miatt is van távol? – kérdeztem, de választ nem kaptam, helyette Kat csoszogott be .

-Sziasztok! – intett , majd anya felé fordult egy tepsivel a kezében.

-Tudnál segíteni?  A nevelőszüleimet meg akartam lepni, de megakadtam, mert nem tudom mit kell ez után tennem. – mutatott a sült húsra.

-Kedves gesztus és szerintem csinálj..várjál ez mi?-nézte meg közelebről.

-Hússal töltött „kenyér”.-mondta

-Akkor valami nagyon nem stimmel, mert nagyon nem így kéne kinéznie.-mondta elgondolkodva. Gyere segítek. -Hívta beljebb .

-Én fent leszek.-mondtam és hagytam hadd dolgozzanak , de sokáig nem bírtam a magányt így fél óra  múlva ott fontoskodtam a konyhapulton csücsülve.

-Nincs kedvetek velünk vacsorázni? –vetette fel anya Katnek, mire óvatosan ránéztem.

-Nem akarok zavarni, csak ebben kellene segítség. Anya próbált tanítani, de ezt mindketten elrontottuk és mivel a nevelőapámnak egyik kedvence , szeretnék a kedvében járni.

-Jaj, ne csináld, nem zavarnátok . Régen mindig jóban voltunk velük , de sajnos eltávolodtunk és pont tegnap beszéltük Clearrel , hogy jó lenne megint valami közös program.

-Akkor szerintem rendben. –mosolygott rá, majd rám

-Őöö..anya..elfelejtettem szólni, de ma nekem 7 kor programom van. – mondtam óvatosan ,mire húsos kézzel felnézett.

-Miféle program?

-Randizni hívtam valakit- említettem meg, mire anya halványan elmosolyodott és bólintott, de Kat semmi jelet nem reagált.

-Persze, akkor majd máskor megtartjuk. – nézett anya Katre.

-És egyedül fogsz búslakodni? Azt szerintem anyuék  sem hagynák.

-Megleszek. Majd talán a jövő héten valamikor vagy majd megbeszélem velük rendben? – kérdezte mire Kat belement én pedig felmentem készülődni.

Egy egyszerű sötét farmer volt rajtam és a harmadik inget próbáltam fel , de azt is kigomboltam, mikor kopogást hallottam.

-Búj be! – mondtam mire óvatosan Kat lépet be.

-Őm..én csak megyek és előtte meg szerettem volna köszönni, hogy kimentettél. Szóval köszi.- mondta a szemembe nézve és próbálta leplezni a zavartságát.

-Nincs mit.-mosolyogtam rá. Szerinted mit vegyek fel?- néztem rá segítség kérlöen

-Amiben te is jól érzed magad? –kérdezet rá

-Jó akkor másképp mivel én nem vagyok lány. Ha veled randiznék..mibe szeretnél látni?-kérdeztem mire picit elgondolkodott

- Ha velem randiznál nem kellene  inget húznod. Azt szeretném, ha a szokásos ruhádba gyere, ami rád jellemző. –mondta elgondolkodva és halványan elmosolyodva.-De ez attól is függ hova viszed.

-Cukrászdába gondoltam..meghívom egy sütire. Vagy az nem tetszene neki?

-A randihelyszinében nem tudok segíteni. –rázta meg a fejét.

-Te hova mennél el szívesen velem? –kérdeztem rá pusztán kíváncsiságból

-Nem tudom.. nekem minden tetszene.-rázta meg a vállát, majd a magabiztos léptekkel a szekrényemhez lépett és két felsőt húzott ki belőle.

-Ez a kettő jól néz ki.. innetől meg te döntöd el. – mondta és a kezembe adta az anyagod, de a szeme a hasamra tévedt.

-Én azt hiszem megyek. –mondta zavarodottan


-Nem is segítesz?-kérdeztem pimasz mosollyal.

-Randira mész..akkor miért segítenék?-nézett rám fájdalmas mosollyal.-Kérlek ne közelíts! – mondta

-Nem én közelítek. –vílágosítottam fel, de nem tudtam pontosan ki hajol ki felé, szerintem egyszerre mozogtunk.

-Én csak megköszönni jöttem.-suttogta megbabonázva mikor csak pár centi választott el minket.

-Akkor köszönd meg! – mondtam és vártam , hogy egy picit még közelebb hajoljon , mert akkor éreztem volna igazán , hogy szabad a csók, de nem tette meg, helyette ,csak gyors átölelt és elmormogott egy köszönömöt, majd kiment a szobából.

10 megjegyzés:

  1. Hogy lehetsz ennyire kegyetlen és gonosz nőszemély? Miért pont a legjobb résznél kell abbahagynod? :/
    Na de a hisztizést abbahagyva nagyon szuperságos lett. Imádtam a legvégét illetve a parkos részt. A hosszával nagyjából meg vagyok elégedve, de azért na.... Kegyetlen vagy :)
    SIESS a kövivel, vagy következményei lesznek :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem is vagyok kegyetlen :D amúgy köszönöm és szerintem pont jókor hagytam abba :D

      Törlés
  2. Szia!
    Nem rég találtam rá a blogodra. Egy unalmas esős napon! :D De rögtön ahogy megtaláltam a blogod eltűnt az unalmam és szinte faltam a soraidat. Nagyon ügyes vagy! Így tovább! És GYORSAN a kövit!!!! :D
    Heló: Angel :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Nagyon szépen köszönöm *.* örülök, hogy ennyire tetszett:)

      Törlés
  3. Díj vár nálam! <3
    http://summer09byjustagirl.blogspot.hu/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. köszönöm , ki fogom tenni remélhetőleg holnap után :)

      Törlés
  4. Tényleg a legjobb résznél hagytad abba... Nem lehetsz ilyen! Hogy teheted ezt? Ahhjj...
    Nagyon nem szimpatikus nekem ez a Natasa... Mondjuk lehet, hogy csak azért, mert azt akarom, hogy Aaron Kattel jöjjön össze..:D
    Siess a következővel!!! (:

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Annak ot tökéletes vége volt :D Hát...akkor szerintem utálni fogod Natasát..:S :)

      Törlés
  5. Szia:DD Most találtam rá a blogodra és azonnal végig is olvastam. Mondanom sem kell nagyon tetszik :D Nagyon tehetséges vagy:) Itt abba hagyni?! Kínzás :D Siess a kövivel és lenne egy kérdésem.. Benne lennél egy cserében? Nálam kinn vagy.. Fontos lenne.. előre is köszi:$$$ http://crazyguysandme.blogspot.hu/
    Így tovább:D
    Vanessa

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia :) köszönöm szépen és a végét elég sok mindenkitől megkaptam már , de fogom még rosszabb helyzetekben abbahagyni.. a cserében természetesen benne vagyok , már írtam is az oldaladra :)

      Törlés