2013. április 2., kedd

II.13.rész




Nagyon szépen köszönöm az előzőhöz írt kommentet , imádlak titeket ♥♥ Úr isten?:O Az oldal nézetsége túlhataldta a 15.000-et :O köszönöm szépen ♥ Jó olvasást! :) És utólag Boldog Húsvétot ..:)



Kat szemszöge:
Reggel a telefonom pittyegésére keltem , de nem érdekelt ki és miért keresett , fáradt voltam azért aludni akartam, csakhogy nehezen jött össze, mert teljesen kiment a szememből az álom és mivel lustálkodni nem szeretek  törökülésbe ültem és a telefonom után nyúltam. Idegesen láttam, hogy még ,csak 7 óra , majd kifújtam a bent tartott levegőt és megnyitottam az üzenetet.
„ Majd ugorj át, ha ráérsz , és jó reggelt, remélem szépet álmodtál :D  „-olvastam el magamban Aaron üzenetét.
„Te mégis mit csinálsz 7 kor? Múltkor 10kor alig lehetett kivonszolni az ágyból… igen csodásan aludtam, amíg fel nem keltettél ..:/ „-küldtem el , amire rögtön érkezett válasz
„:( Visszaaltassalak? :( „-olvastam , de a válasz helyett inkább kimásztam az és friss levegő miatt kinyitottam az ablakom ,kontyba fogtam a hajam, majd lementem és hozam magamnak fel müzlit. Bekapcsoltam a tévét, ahol pont egy animációs mese , ment így elvoltam vele egy darabig.
-Szia!- jött be a nevelőanyukám kopogás után
-Hogy-hogy ilyen korán fent vagy?-ült le mellém és egy kósza tincset tűrt a fülem mögé
-Nem bírtam tovább aludni-ráztam meg a vállam , de a szememet le nem vettem volna a tévéről
-Azt akartam kérdezni, hogy nem jössz el velünk Sam(  a nevelőapum) esti konferenciájára? Este lenne egy amolyan vacsi , koktélruhás party és sokat jelentene neki ,hogyha eljönnél, plusz be szeretne mutatni pár embernek.- nézett rám árgus szemekkel
-Rendben.-bólintottam halvány mosollyal az arcomon.- Mikor megyünk?
-Majd csak 7kor, addig szabad vagy. Terveztél valamit a barátaiddal?
-Még nem tudom.
-És a fiuk?
-Nincs senkim- ráztam meg a fejem
-Hát akkor ki miatt sírtál a múltkor?
-Öm.. Tetszik valaki, de az a baj, hogy elérthetetlen. –mondtam és a szemem elé ugrott a tegnap este. Igen, ő az aki után vágyhatok és nyálcsorgatva nézhetem, messziről figyelhetem, de soha nem lesz az ennyim. Tegnap ,csak becsicsentett, az miatt hordta össze a sok hülyeséget , de ez van. Hisztizni nem fogok , inkább csak élvezem az életet, elvégre egy fiú miatt nem áll meg a világ nem?
-Hülye az akinél nincs esélyed-mondta miközben lágyan megsimogatta az arcom és magamra hagyott .  Azt hiszem nagyon kedvelem Cleart-t , a nevelő anyukámat. Igaz kicsit se hasonlít anyura , sőt pótolni nem tudja, de mégis második anyaként tekintek rá. Tudom, hogy ő is mellettem áll és támogat, majd mikor pofára esek átölel , mint anya régen az első fiúm után. Csúnyán telefonon szakított velem és közölte, hogy 3 csajjal is megcsalt…

-Jó napot!-Köszöntem Lana-nak, amikor 10 óra táján odamentem
-Már mondtam , hogy tegez. Szia- mosolygott kedvesen és kentebb nyitotta az ajtót.-Fent vannak!-mutatott az emeletre én pedig két  kopogás után be is nyitottam. Az a tipikus fiús  szoba tárult újra elém. Szépen rendezett ágy, amin két csipszes zacskó hevert és a székeken a tegnap esti ruhák. Az ágy előtt Zack ült és playstationt nyomogatott, ami a hatalmas tévéhez volt csatlakoztatva. Látszólag elégé koncentrált , mert még a nyelve is ki volt dugva egy picit, de Aaron sehol sem volt.
-Szia. Araron merre van? –jöttem beljebb , mire felém kapta a fejét egy rövid időre , aztán vissza a játékra.
-Csáó. Ha jól tudom beszorult a wécére, de igazándiból lement a kertbe egy pillanatra. Mindjárt jön várd meg.
-Rendben.-mondtam és mellé ültem figyelni, hogy –hogy játszik.
-Egyedül unalmas.- nyújtott felém egy másik korzólt én , pedig vissza toltam.
-Nem bírok játszani.
-Se gáz, majd én leszek a mestered, kis padavanom. Ezzel ugrasz , itt az előre-jobbra-balra és hátra gomb ezzel pedig lősz. A többi felesleges gomb. – legyintett és végig mutatta melyik mi , majd én választhattam ki  a pályát , mert lány vagyok és indult a csata,amiben 2perc alatt megölt.
-Ez nem éri!-csattantam fel
-Győztem..-állt fel és érdekes táncot járt, majd mosolyogva visszaült és feje mögött összekulcsolta az ujját , a fejét pedig az ágynak döntötte.
-Visszavágót akarok!- mondtam és most egy másik pályát választottam . Az elején , majdnem kinyírt , de valami dobozok estek lefele, amikből fegyvert és életet szereztem állandóan , így megöltem.
-Ezt nem hiszem el..- mondtam a tévét nézve , ahol az én nevem alatt villogott a WIN-szócska ő pedig fagyott arccal nézte.
-Megvert egy lány..- nézett rám, majd mosolyra húzta a száját- Bírlak..mostantól tesó vagy.- húzott egy kézzel magához és összekócolta a hajamat.
-Héé!! Attól , hogy lerúgtalak a trónodról nem vagyok tesó!- mondtam, habár jól esett
-Nem azért vagy tesó , mert hagytalak nyerni, hanem , mert nem vagy unalmas és jó fej vagy.. meg Naomi barátnője .
-Igazad van , ezek alapján tényleg tesó vagyok- ráztam a fejem , majd az ajtó csapásra hátra néztem és ott állt tiszta sárosan, de nem  vett észre.
-Úh sár pakolás, engem meg kihagysz? Tudtam , hogy onnan a szépséged..- mondta Zack , mire Aaron felröhögött
-Te is ott voltál..nem is emlékszel? Túl sok volt az ásványvíz, amúgy pedig nem kell nekem ahhoz sár, hogy sexy legyek.. tudod a szépség belülről fakad. –vett ki egy másik gatyát a szekrényéből, majd felén fordult és farkas szemet nézet velem, a mosolyát pedig próbálta visszafolytani, de nem nagyon sikerült neki.
-Szia- mondta és egyik kezével felém intett, majd zavartan a tarkójára tette a kezét  .
-Heló –mondtam –Durva a pakolásod…
-Bejön , mi?-húzogatta a sáros szemöldökét, majd bement a szobájához tartozó fürdőbe és bezárta az ajtót, majd halottam , ahogy megnyitja a vizet.
-Készen vagy? Szegény pára , már halálra unja magát!- ment oda az ajtóhoz Zack és két hatalmasat rácsapott az ajtóra.
-Szórakoztasd!
-Mi vagyok én, bohóc? –kérdezte tettetett felháborodással, majd felém fordult.
-Egy kicsit dilinkós a srác, nem is kell foglalkozni vele- legyintett a kezével.- Éjjelente kacsás alsónadrágba parádézik és a szekrényben eldugott plüsseivel táncol , majd megnézi a barbi mese összes kiadását. Ijesztő mi? Nem is értem, hogy bírhattam eddig vele . Már a hócipőm ki van tőle, meg az állandó hisztijétől-forgatta meg a szemét
-Kész is vagy?- csapot megint az ajtóra , de az pont előtte kinyílt , így majdnem arcon vágta Aaron-t ha ő az utolsó pillanatban nem hajol el.
-Majdnem meghaltam!- nézet rémülten a mellette elhaladó kézre , majd leült elém. A hajából még picit csöpögött a víz és ,csak egy farmer volt rajta, mert a pólót feleslegesnek tartotta.
-Van programod délutánra?- kérdezte meg
-Eddig még nem volt..-mondtam és sejtettem, hogy ezek szerint nem fogok ma se unatkozni
-Tökéletes. Jössz velünk állatkertbe? –kérdezte meg Zack a háttérből , mert ő csak a falnak dőlve figyelte a beszélgetést, de most inkább felénk indult.
-Kikkel?-kérdeztem mosolyogva, mert tetszett az ötlet
-Én, Naomi, Natassa- itt egy picit elhúzta a száját, mire Aaron összeszűkített szemekkel nézett rá- Te, Loggen és ő-intet a fejével erre
-Engem hagyjál az utoljára, magadat meg tedd az elejére..persze.. Szóval jössz?- nézett rám az előttem ülő hatalmas szemekkel.
-Nem tudom.. nem igazán szeretnék gyertya tartó lenni
-Ott lesz Loggan is, és nyugi csak egy baráti kiruccanás lesz szóval semmi nyáladzás.- noszogatott Zack.
-Legyen.. –mondtam , mire Aaron arca felvirult.-Akkor 1kor gyere  a ház elé.
-Okés…csak ennyi? –kérdeztem meg , mire elgondolkodott és érdeklődő arccal felém nézett.
-Aha..-válaszolta
-És ezt miért nem lehetett megkérdezni telefonon?
-Mert látni akartalak – mondta ki fél mosollyal az arcán, majd elköszöntem tőlük és átballagtam hozzánk. Ott segítettem Clear-nek főzni és megebédeltem velük közben pedig minden féléről beszélgettünk.
-Érezd jól magad. –simogatta meg az arcom a nevelő anyukám, majd kinyitotta az ajtót.
-Szia szomszéd!- kalimpált , mikor a közelébe értem.
-Még senki sincs itt?
-A többieket már felvették , csak mi maradtunk –mondta mikor egy kocsi parkolt le elöttűnk. –Hölgyem nyitotta ki nekem az ajtót, majd miután beültem ő is követet.
-Szóval állatkert..- mondta a parkolóban Loggen és a kocsi kulcsot pörgette az ujján. A két szerelmes pár kéz a kézben sétáltak , mi pedig idétlenül sétáltunk egymás mellett, de a jegypénztárnál mosolyogva felajánlotta a karját , ezért belé karoltam és úgy mentünk tovább.
-Nézd az hasonlít rád.- mutatott Zack röhögve az egyik majom felé , aki épp egy indáról ugrott bele a sárba.
-Igazad van hihetetlen a hasonlóság. Nem ismerős valahonnan.- mutatott Aaron egy másik majom felé , aki épp az orrát túrta .
-Nem vagy vicces-mondat Zack és , csak a majmot bámulta, majd miután mindenki megtalálta magát tovább sétáltunk. A nap kellemesen sütött, ezért a kardigánomat beletettem a táskámba és hallgattam az oroszlánok bömbölő hangját és a körülöttünk lévő emberek zsivaját. A jó idő miatt úgy látszik sokan kiszabadultak otthonról.
-Fúj emlékszem egyszer leköpött egy láma.- jelentette ki Loggen.
-Az a szeretetét jelképezi- fordult felé Zack, majd visszafele és hívogatni kezdte őket.
-Én inkább arrébb megyek.- mondta Naomi és elengedte a kezét  , és közelebb jött hozzám.
-Inkább menny innen. –mondta Zack, mikor elkezdett jönni felé az egyik, és nehogy leköpje hátrált párat.
-Bemegyünk? – mutatott Aaron egy kecske részre , ahol pár ember simogatta őket.
-De édes!- mondtam egy gyerek kecskének, aki mellém sétált és várta, hogy a buksijához érjek.
-Nagyon cuki.-jött oda Naomi is  .
-Hagyd békén!- emelte fel Natassa a táskáját, mert az egyik éhes kedvébe volt és piszkálni kezdte . A pasik csak röhögtek rajta  , majd még jobban , mikor az a kecske odament az ajtóhoz és csócsálni kezdte.
-Vas hiányos..-jelentette ki az egyik, majd tovább mentünk az oroszlánokhoz.
-Életre való kis cicák- mondta a barátnőm, mert a ketrecben volt 3 állat, de egyik sem mozdult meg a kő alól, ami védelmet nyújtott nekik a napfény elől.  A következő a pingvinek voltak .
-Figyi maki, az pont olyan esetlen , mint te!- mutatott Zack az egyik baba pingvinre, aki épp megcsúszott .
-Ki az a maki?-kérdeztem , mert senki nem válaszolt.
-Téged hívott el így.-nézet le rám Loggen .
-Nem is vagyok maki-kérdetem ki magamnak
-Legalább van beceneved- fordult felém Natassa és egy kedves mosolyt próbált összehozni. Amúgy igen szép csaj volt és bár fáj beismernem illet Aaron mellé, aki most a vállára tette a fejét és a lány csípőjén pihentette a kezét.
-Nyugi neked is van beceneved-mondta Zack széles mosollyal
-Menjünk be! Imádom a kígyókat- nézet odébb a szőke lány és a hüllő terrárium felé igyekezet.
-Én Kat-el maradok!- mondta Naomi és visszarántotta a  kezemet , így kihúzta Loggen karjából.
-Akkor már én is maradok, nem hagyom , hogy bámulják a barátnőmet és az új hugicámat. –üllt le Zack, így csak a lány és a két srác ment be.
-Mióta vagytok együtt?-kérdeztem boldogan .
-Pár napja-Hajtotta le piroskás arcát  a barátnőm és az összefont ujjaikat nézte.
-Sokáig!- öleltem át őket egyszerre , majd mosolyogva bámultam őket.
-Mi Natassa beceneve?-kérdeztem meg , mikor hirtelen eszembe jutott
-Kurva..- nézet bele a szemembe Naomi
-Komoly? Mégis miért?- kérdeztem meg
-Na vajon kikre szokták azt mondani?- emelte fel a szemöldökét Zack. – Már egyszer említettem az idióta barátomnak, de nem érdekelte..ő nem látja ezt a részét.
-Mindenkivel kavargat stb.. meg a te boldogságod útjában áll. – mondta Naomi és hirtelen Zackre néztem. Basszus..
-Boldogságod? –kérdezte meg Zack és fixírozva nézett
-Aha, mert el akarja kobozni a barátságunkat-javította ki Naomi és bocsánat kérlően nézett rám, mire mosolyogva ránéztem, ezzel picit próbáltam jelezni, hogy nem haragszom rá.
-Hát.. tetszik Aaron.. egy picit.. , de ez hét pecsétes titok! El ne mond senkinek mert addig élsz! Megbízok benned, ha már a bátyámnak nevezted ki magad.- mondtam neki, mire halványan elmosolyodott
-Csak picit? Okés vágom, nem szólok senkinek.-emelte fel a kezét
-Tényleg ne mond el! Nincsenek kiskapuk, se semmi, még ha segíteni akarsz se említsd! –mondtam neki
-Értettem, cserkész eskü!-tete a szívére  a kezét
-Voltál cserkész?- nézett rá a barátnőm
-Nem, de attól még letehetem a nagy esküt. – mondta, majd felém nézet-Te meg ne parázz, tudok titkot tartani …nem fogja rajtam keresztül megtudni, rendben? –mondat , majd kijött az említett személy
-Haláli volt.. az egyik kígyó állítólag elszabadult. Miért néztek így? – kérdezte , majd mögötte megérkezett a barátnője és Loggan is.
-Micsoda kár, hogy kihagytuk- ingatta a fejét Naomi –Nem nagyon tűnt el , mert én még látom a viperát – mondata  végét már kicsit halkabban .
-Mennyünk zsiráfokat nézni..-húzott fel Logen , és az ujjainkat összekulcsolta. Én csak zavartan néztem a kezünkre , mert nem tudtam mit tegyek. A barátnőmre néztem, aki csak kérdőn nézett rám.
-Nézd!-mutatott fel a másik  kezével  a mellettem álló fiú , mire úgy tettem , ahogy kért és egy gyönyörű zsiráf hajolt felülről felénk
-Ez meg fog harapni- léptem hátra, de ő visszahúzott.
-Nyugi, van akkora a kerítés, hogy ne érjen el minket.-mondta , majd egy kis zsiráf is odajött a kerítés elé. Az egész zsiráf, olyan magas volt, mint én, de az arca nagyon aranyos volt. Teljesen úgy nézett ki , mintha mosolyogna.
-Na ezt , pedig én hagyom ki.- ült le le Logen
-Én se megyek be-mondta Natassa és a fiú mellé ült.
-Mert?- kérdeztem meg
-Leszarják a madarak a fejemet. – hápogta a lány, mire visszafojtottam a mosolyom és befele igyekeztem a madár házba .
-Váó!-csúszott ki a számon , mikor beléptem az üvegházba. Az egész terem gyönyörű zöld volt és a levegőben különböző színű madár repkedett  és csicsergett. Rajtunk kívül még egy család volt bent, de ők is pont kifelé igyekeztek.
-Szép ugye?- kérdezte mögülem Aaron.-Várj!-súgta a fülembe a lehelete pedig csiklandozta a bőrömet, majd a hatalmas tenyerét  a szemem elé tette,
-Mit akarsz csinálni?- kérdeztem, majd hirtelen elvette előttem pedig egy kis kolibri repkedett.
-Nézd!- fogta meg a kezem és két papagájhoz húzott , akik ép csókoloztak.
-De édesek.- mondtam és felé néztem. Ő csak az arcomat vizsgálta mosolyogva és az arca csak pár centire volt tőlem. Elhúzódtam az öleléséből és próbáltam lelőni a gyomromban lévő pillangókat közben halkan mélyeket lélegeztem, mert túlságosan is szaporán vettem a levegőt.  Az előbb látott papagájpár hirtelen elrepült a fülem mellett és egymást kerülgetve mentek a levegőben  a többi madár felé.
-Miért húzódsz el mindig? –állt elém és a kezét a derekamra tette , így közelebb húzott magához.
-Van barátnőd, nem rémlik? –kérdeztem meg és levadásztam a kezét magamról
-Ha nem lenne…szabad lenne a csók? –kérdezte halkan a szememet szuggerálva  én pedig éreztem, hogy az arcom egyre pirosabb lesz ezért a fejemet elfordítottam, de megfogta az államat és maga felé fordította ő pedig egyre közelebb volt és már az orrunk is összeért, de hogy ne zavarjon elfordította a fejét. A kezemet felcsúsztattam a nyaka köré és vártam , hogy megcsókoljon. A hasam teljesen apróra zsugorodott , mikor csak milliméterek választották el az ajkunkat.
-Ne!-mondtam ki véletlenül és elfordítottam a fejem , így a puszi az arcomra érkezett. Éreztem, ahogy elmosolyodik és picivel távolabb húzza az arcát. Én az arcomat a vállába temettem, de egy kicsit lábujjhegyre álltam, mert csak így értem fel odáig kényelmesen.
-Kinek mi tetszett a legjobban? –kérdezte Naomi a kör asztalnál. Már végignéztünk mindent , így beültünk egy kis pihenőre az állatkert cukrászdája elé. Mi Aaronnal teljesen úgy tettünk mintha nem történt volna semmi és rajtunk kívül senki nem tudott róla, mert csak ketten voltunk a kis házban. Naomiék kimentek mikor Aarona szemem elé tette a kezét .
-Majmok!-röhögött egyszerre Logan és Zack.
-Madarak- dőlt hátra Aaron és engem fixírozott.Elkaptam onnan a tekintetem és egy pillanatra bűntudatosan néztem Natassára
-Hüllök- mosolygott a szőke lány
-Madarak-mondtam ki én is , mire Aaronnak hatalmas mosoly ült az arcára. Nem tudtam, hogy ki akarom-e mondani inkább mondtam volna a zsiráfot vagy a jegesmedvét , de mégis ez csúszott ki a számon.
-Nekem a leopárd.. mondta Naomi és beleivott a turmixába Zack pedig egy puszit nyomott az arcára. Loggan és Natassa valamin nevettek  én pedig a fagylalt kelyhemet kezdtem enni.
-Én is kapok? – kérdezte meg és aranyosan a karjára feküdve pislogott rám, majd kinyitotta a száját ,így várta a falatot.
-Etesd magad! –toltam elé a fagyit , de ő csak még nagyobbra nyitotta a száját ,ezért lekanalaztam egy nagy falatot és etetni kezdtem.
-Este ráérsz? –fordúlt a barát nőjéhez , én pedig majdnem félre nyeltem..muszáj ilyen nyilvánosan?
-Máskor nem jó?Ma ép.. dolgom van…-nézett először fájdalamasan, majd lehajtotta a fejét.
-Aha.. megint dolgod van…okés semmi..ráér még egy napot. –mondta hátradőlve és maga elé mosolygott.Szóval így játszik? MÉgis mit akar? Tegnap azt mondja, hogy többet jelentek neki a barátnőjénél , ma majdnem megcsókol, majd előttem kérdezi meg, hogy este tudnak -e találkozni?  Azt hiszem megint rossz fiút fogtam ki, aki csak játszik velem.

-Ez szerinted jó lesz? –mutattam fel a koktél ruhámat a nevelő anyumnak.
-Pompás.-pislogott fel és törökülésben ült az ágyamon.
 „Mégis minek..tők felesleges..inkább azt kérem!-mutattam anyunak egy másik ruhára, de ő csak a koktél ruhára erősködött.
-Anya.Soha nem fogom használni.
-Szerintem nagyon is fogod.. ebbe nem halsz bele..nézd milyen szép.- tolta a kezembe én pedig kifújtam a levegőm és a próbafülképe sétáltam. Pillanatok alatt felhúztam és kiléptem. Anya közelebb jött és boldogan méregetett , majd fülem mögé tűrte a szemembe lógó tincsemet.
-Gyönyörű vagy… és illik hozzád. –mondta és szembe fordított a tükörrel
-Borzalmas..-puffogtam –Soha az életbe nem húzok fel ilyet .
-Majd meglátjuk..szerintem nagyon is szükséged van rá,csak még nem tudsz róla.-mondta és elhúzta a függönyt. „ –idéztem fel azt a napot..hát igen..anyunak mikor nincs igaza? –gondoltam és megigazítottam magamon.
-Na gyere ide szépségem. -ültetett le és a hajammal kezdett babrálni .
-Biztos nem estélyibe kell menni?-aggodalmaskodtam
-Dehogy is..annyira azért nem puccos.. –nevetett fel, majd megmutatta a végeredményt.
-Ugye ki is sminkelhetlek?- nézett a barna szemeivel rám
-Nem vagyok játékbaba-nevettem fel
-Had élvezzem már ki hogy van egy kislányom.- mondta picit mosolyogva és engedelmesen beültem a székembe. 

Aaron szemszöge:

-Szóval mi is lesz a feladatunk?- kérdeztem és a nyakkendővel babráltam apa irodájába Zackel együtt .
-Van egy vacsora.. elvileg a cég vezetőjét meg akarják ölni , mert keresztbe tett egy vállalatnak. Most a maffia vadászik rá és számításaink szerint, ma csapnak le rá. Védjétek meg, de senkinek ne tűnjön fel, hogy ott vagytok. –mondta Chris bácsi .
-Le a felsőt!-parancsolt apa zsinórokkal a kezébe…
-Most szenvedtük fel magunkra..- akadt ki Zack, de azért engedelmeskedett és hagyta , hogy ráragasszák a testére, ahogy én is.
-És ez miért kellett? –kérdeztem és a zsinór végét piszkáltam.
-Ez által tudunk beszélni, mert most osztottam szét a füleseket  a csapatomnak, akik épp Afrikában vannak.
-Okosan!-figyelmeztetett Chris és a kezünkbe adott egy-egy pisztolyt, amit a zakónk belső zsebébe tettünk .
-Tessék, ha már kémek vagytok..legalábbis olyasmik-mondta apa és egy-egy órát nyújtott felénk .
-Nekem már van!-mutatta Zack
-De nem ilyen. Ha megnyomod ezt, a kép szétugrik és látjátok a célpontot, ha ezt , akkor egymást, mert kamera van benne. És itt ez a pici pöcök….ezzel vigyáz.-mondta és megnyomta, majd az óra oldalából egy kis pörgő hengernyúlt ki , ami zizegő hangot adott ki.
-Pici , de erős a bors.-mondta Chris és egy kötelet tartott az óra mellé , ami pár percen belül két darabban volt.

-Gyanús szőke 4 órára.-hallottam meg Zack hangját. Ő a puncsos tányérnál állt míg én az ételeknél.
-Neked vagy nekem 4 órára.-kérdeztem két falat közt.
-Neked és már 7..ne zabál, dolgozol!-szólt rám én pedig arra néztem amerre szólt. Alig van rajta valami..nincs hova eldugnia  fegyvert.. zártam ki.
-Anyám..-mondtam és az ajtóba néztem . Egy másik tányért fogtam meg és az arcom mellé tettem.
-Megvan a célpont?- kérdezte meg
-Itt van Kat.-sziszegtem és lehetőleg messzebbre furakodtam magam.
-Hogy az a…-kezdett el szitkozódni, majd megkezdődött az este bújócskázó része. Ő gyönyörűen sétálgatott egy-egy emberrel mi pedig folyton távolabb táncoltunk tőle.
-Elnézést , merre van a női mosdó? –kopogtatta meg a hátam én pedig összehúztam a szemem. Mivel egy ideje az ajtó mellett állok, így biztos biztonsági őrnek nézett.
-Menjen végig a folyosón ott balra a második ajtó- mondtam a legmélyebb hangszínemen.
-Köszönöm-mondta és kikerült engem, majd hátra nézett, hogy lássa az arcom, de ahogy fordult ő úgy mozogtam én is, így nem látott meg.
-Van 5 perc előnyünk és kezdődik a vacsora.-szólaltam meg , mire az egyik öreg hölgy rámézett , majd körbe
-Jól van uram? –jött közelebb
-Tök jó, de megvan ki akarja megölni. Kicsalom a konyhára. Ilyenkor már nincs ott senki , mert a szakácsok egy külön teremből hordják az ételt.
-Már is ott vagyok!-mondtam
-Uram.. hívjak mentőt vagy szóljak valakinek?- érintette meg a ősz hajú asszony a felkaromat.
-Nem szükséges. Tiszteletem!- hajoltam meg egy picit előtte , majd futottam kifele .
-Meglátott már a felbérelt  emberke? Egyedül van?
-Nem látott meg, felhúztam a maszkom és ja, de elég harcias , mert éppen majdnem levitte a fejemet. –válaszolta és én is felhúztam a fekete sí maszkom, amiben hangtompító van beszerelve.
-Ennyire hiányoztam? – kérdeztem meg mikor bementem és megláttam az alacsony fekete ruhás lányt. Az arcát megint csak az a maszk takarta . Ugyanaz a lány volt, aki múltkor szökött meg.
-Oh drágaság..bocs, de van barátom..- mondta és ninja csillagokat dobott felém, amik egy kivételével a falba álltak. Sziszegve szedtem ki a karomból és visszadobtam rá, de kikerülte
-Kettő az egy ellen? Kis csalók!-mondta és egy rugássan fejberugra Zacket, majd majdnem engem is, de elkaptam a lábát, Zack pedig hátulról átfogta a lány nyakát. Ő hirtelen megragadta a kezével Zack vállát és másik lábával elrugaszkodott, majd átfordult a haveromon.
-Ilyen nincs..-súgta maga elé, de a hangtompító miatt, csak dörmögésnek hallatszott.
-Jaj édeseim.. azért jó volt veletek játszani , de dolgom van..- mondta és  kifele igyekezet, de Zack elkapta és a másik oldalra dobta, mire a lány felkiáltott, de talpra állt.
-Meg ne moccanj!-mondtuk egyszerre és mindketten a pisztolyunkat felé tartottuk.
-Képesek lenétek lelőni? –mondta , de mi nem válaszoltunk, ezért elkomorult az arca és kirúgta a kezemből a pisztolyt , majd a forgás után hasba térdelte Zacket és lábával lendítve hátba rúgta, amitől ő elterült a földön.
Körözni kezdett körülöttem, én pedig vele együtt a tengelyem körül forogtam, és vártam az első lépését
-Meddig fogunk még táncolni?- kérdeztem, mire felém indult és ütni kezdett.
-gyere haza.. többet érsz, mint az a cégvezető vagy ez a feladat. Eltoljuk az időpontot. –halottam, meg a halk hangot , mikor a füléhez közel érkeztem.
-Máris menni akarsz?- kérdezte Zack , mikor a földön szorongattam a karomat, de felálltam . Megint a szokásos módszerével, ablakon akart kiszökni, de Zack útját állta. Hirtelen valami kung-fu rugást csinált  és combon találta a lányt, amitől ő fájdalmasan esett össze. A lány megragadta az őt lezsibbasztó fiú lábát és földre húzta, de én is oda értem és mielőtt egy kést döfött volna a haveromba.  Elhúztam onnan a lányt és a falnak nyomtam közben kitekertem a kezében lévő pengét és a nyakához tartottam.
-Vége!- mondtam neki.
-Lássuk ki van a maszk alatt- jött oda Zack és felfelé húzta , de a lány állánál tovább nem jutott, mert elkezdett kapálózni és rugdosni  a végén pedig kitekeredett a kezem közül és kifelé futott.
-A hátsó ajtó felé futott.- mondtuk bele apuéknak, mire egyikük oda ment a másikuk, pedig a rendes kijárathoz.
-Itt van..- mondta apa és recsegő hangokat hallottam.
-Megvan?-kérdezte Chris, de viszhangozni kezdett, ezért gondoltam ott lehetett
-Elment..-sziszegett apa

6 megjegyzés:

  1. Hurrá enyém az első komment. :D
    Imádtam!!! Nagyon tetszett az állatkertes rész és az a kép a majomról, hát... Nagyon odavágott. *-*Aztán az is tetszett, amikor megverte Kat Zacket videojátékban. És hát a vége fenomenális lett.
    Már várom a kövit :D <3

    VálaszTörlés
  2. Nagyon jó fejezet lett!! :DD
    Minden részét imádtam!!! <33
    Nagyon várom a folytatást!! :))

    VálaszTörlés
  3. Szia!
    Nagyon jó fejezet lett!
    Jó bece nevet kapott Natassa! ;)
    Csodálom hogy pont Natassa ment be a hüllő házba. ;)
    Amikor a madaraknál volt Kat és Aaron akkor nagyon szurkoltam nekik.:)
    Az hiszem 'tudom' ki a titokzatos lány.Már csak egy kicsi kellett volna hogy lehúzzák róla a maszkot és megtudtuk volna. :/
    Kegyetlenség itt abba hagyni!!!!!! :P
    Siess a kövivel amint tudsz! :))
    By: Angel :)

    VálaszTörlés
  4. Nagyon jó lett és nagyon várom a folytatás! Komolyan siess vele!

    VálaszTörlés
  5. Nagyon, nagyon, nagyon állati jó fejezet volt *___* Natassa pont azok közé ment be akik közé való.. Kígyó..:DDD
    Az a majdnem csók... Te jó ég!!! Mikor, mikor, mikor ejtik már meg komolyan az első csókot????? *___*
    Van egy tippem, ki lehet a maszkos lány, és van egy olyan megérzésem, hogy jó a tippem..:)))
    Kat nevelőanyukája olyan aranyos:))
    De, hogy lehet itt abbahagyni?>.< :D:D
    Nagyon várom a következő fejezetet:))

    VálaszTörlés
  6. Imádom, imádom, imádom! Natasát pedig Utálom. Az a csaj... brr, igazi kígyó, maradhatott volna a hüllőházban! Aaron meg nem értem mit szarakodik vele és miért hülyíti Katet. Előbb szakítson azzal a viperával aztán enylegjen mással. De szakítsanak máááár! Mikor lesz meg végre az a csók??? *-*
    Nagyon jó volt, csak így tovább!

    VálaszTörlés