2013. április 11., csütörtök

II.15.rész



 
 Sajnálom, hogy csak most hozom a részt és örülök, hogy sikerült meglepnem titeket Naomival kapcsolatban.. köszönöm szépen az előző kommenteket:) ♥ Jó olvasást!

Egy ideig csönd uralkodott, majd Zack szólalt meg. Az arca csalódott volt ,de még látszott rajta a harag egy-egy vonása.

-Szóval csak ezért jöttél velem össze? Hogy közelebb jussál hozzám és végez velem? Végig csak kihasználtál? –Suttogta maga elé , a vége felé , pedig a szemeit összeszorította. Nyugodtan viselkedett, de ismerem már annyira, hogy tudjam, legszívesebben őrjöngne , csakhogy 2 lány is van a jelenlétünkben így bírnia kell magával, mert nem ős emberből van.

-Nem.. én..nem tudtam erről! Fogalmam sem volt.- rázta a fejét és a hanga kétségbe esett volt.

-Hazudsz. Nagyon jól tudtad ki vagyunk. Még az irodában hétköznapi ruhában voltam és velem verekedtél…Láttad az arcom, tudtad ki vagyok ,innen pedig ki tudtad következtetni ,hogy kiket rejt az álarc! – vádoltam meg  .

-Nem..vagyis.. csak azt tudtam , hogy te ki vagy. Azt nem gondoltam volna , hogy Zack benne van. –mondta immáron üvöltve

-Simán megölted volna a legjobb barátomat, majd vigasztaltál volna ? – akadt ki Zack

-Csak téged akartalak volna megölni. Őt egy ideig  titkos cellában vagy elhagyatott raktárban tartottam volna, amíg le nem nyugszik minden, így azt tudtam volna mondani , hogy végeztem vele, miközben biztonságban van.- hajtotta le a fejét és ismét csönd uralkodott, amíg meg nem csörrent a telefonom.  A kijelzőn apa neve vadul villogott . Aggódott, hogy élek –e még.

-Mit mondjak?- tettem fel a kérdést , de senki nem válaszolt, ezért a saját ötletemre hagyatkoztam.

-Szia Apa.-köszöntem bele

-Ezek szerint minden rendben? Miért nem vetted fel?-kezdett el záporozni a kérdésekkel. Talán nem ilyenkor kellene elkezdenie, de jól esett , hogy aggódik értem.

-Csak nem találtam. A nő megint megszökött, de nem hiszem , hogy visszajön már.

-Miből gondolod?

-Elég súlyosan megsebesült. Szerintem egy hosszabb  pihenésre van szűksége.

-Akkor talán időt szereztünk magunknak. –mondta miközben a hangja a boldogságtól csengett. –Menjetek haza és pihenjetek. Dolgozzátok fel, rendeljetek pizzát vagy azt csináltok amit akartok.-mondta majd elköszöntünk egymástól és  Naomira néztem, akivel pont ebben a pillanatban kezdet el veszekedni Kat.

-Nem érdekel, nem érted? A barátságunk ezek szerint így is-úgyis egy oldalú volt! Én megbíztam benned, te se semmit nem osztottál meg! –kiabálta Kat,

-Ez nem olyan dolog , amit csak úgy egy film közben elmesélek! Akármennyire is megbízok benned, nem mondhattam el, világos? Ettől még nem kell veszekednünk és simán lehetünk ugyanolyan barát nők!

-Nem erről van szó, hanem a bizalomról! Elmondtad volna?Elmondtad volna, ha nincs ez?- mutagotott vadul , mire a vörös hajú lány csak nemlegesen rázta a fejét.

-Na látod? Ennyit erről. –válaszol nyugodtan, de flegmán ,mi pedig Zackkel azonnali készen álltunk, hogy rögtön szét tudjuk szedni a párost, ha egymásnak esnek, mert nagyon úgy nézett ki ,hogy bármelyik pillanatban kitépnék a másik haját, vagy az ő esetükben kung -fuzni kezdenének.

-Azért nem mondtam el, mert megijednél tőlem és nem akartalak elveszteni.- állt egy helyben Naomi, de senki nem ment oda hozzá.

- Haza akarok menni.-mondta Kat . Kezei a melle alatt össze volt fonva és tetőtől talpig végigmérte a kém ruhámat, majd szorosan összecsukta a szemét és halványan a fejét rázta , mi pedig elindultunk.

-Zack?!-kiabált a barátja után Naomi

-Mi az?- fordult hátra az említett.

-Hinned kell nekem… én valóban szeretlek.-mondta ki  és a szeméből egy könnycsepp csordult ki , amit szorosan követett a többi is.  Zack egy ideig,csak tétován állt , nem tudta mit tegyen.

-Mánj már oda hozzá idióta. Akármi van most egyikőtök sem játssza meg magát.-súgtam halkan oda neki , és kivettem a kezéből a kocsi kulcsot. 

-Hozzám ne érj! – jelentette ki szigorúan Kat,mikor a derekára tettem a kezem. Nem vettem el onnan,csak még szorosabban tartottam, ezért megfogta a csuklóm és egy határozott mozdulattal a mellkasomhoz vágta. Még hátranézve láttam, hogy a barátom magához húzza a lányt és védelmezőn átöleli, majd egy puszit nyom a hajára, de ez a jelenet után beültemkocsiba és nem néztem rájuk. Ez az ő dolguk az ő pillanatuk. Nekik kell megoldani, én csak segíteni tudok, de nem most. Most nincs rám szükség , így oldalra fordultam.

-Figyelj , ez ..-kezdtem el, de félbeszakított

-Nem folytasd kérlek. Én mondtam, hogy nem akarom. Nem akarok kémek közt lenni ,mondtam, hogy gyűlölöm őket. –magyarázta  majd elhallgatott. Próbáltam vele beszélni, de nem akart, ahhoz ő túl makacs volt, hogy válaszoljon.  Láttam, hogy kéz a kézben sétálnak felénk a szerelmes párosunk , így kicsit megnyugodtam, hogy megmenekült a kapcsolatuk és Zack nem fog annyira padlót..de az nagyon is aggasztott ,hogy a barátnője az egyik legjobb maffia tag.

-Nem akarok semmit szólni, de akkor most mi legyen? Folyatjuk a kis játékunkat és te mindig szétversz miket, majd elhúzol egy hatalmas fogócska után? –szóltam előre

-Nem. Vagyis.. nem tudom. Abban biztos vagyok, hogy nem akarom ezt csinálni, sőt nem is akartam, de egy kicsit nehézkes a kiszállás, ha a nagybátyám egy beosztott és elvárja ,hogy én is az legyek, ha már felnevelt. –mondta halkan. Azt tudtam Naomiról ,hogy egyedül a nagybátyával él, mert a szülei még születésekkor meghaltak.

-Kik béreltek fel titeket , hogy öljetek meg?

-Valami Marry nevű csaj. Eléggé keresztbe tehettetek neki….

-Marry?-bizonyosodtam meg .

-Baj van a füleddel?- fordult felém egy pillanatra Kat , majd visszadőlt az ablakba. Ő volt jelen pillanatban a duzzogó személy, aki most mindenkit utál és senkivel nincs jóban, ezért talán úgy gondolja , hogy máris bunkózhat?

-Nem ,csak talán az a nő egyre közelebb halad és picit féltem a te életedet is. –közöltem vele ugyanolyan flegmán , ahogy ő

-Az én életemet nem kell féltened. Sőt felejts el…semmi szükségem nincs rá, hogy akárki aggódjon értem. Nem tettem keresztbe senkinek, hogy vadásszanak rám.

-Talán mi nem, de a szüleink igen! Sorba ölik meg őket mi pedig hozzájuk tartozunk! –mondtam kissé idegesen ,mire csak fagyosan meredt rám-Nem tudtad, hogy ő ölette meg  a szüleidet?- kérdeztem lágyabban, ő pedig csak nemlegesen megrázta a fejét.

-Arról soha nem találtam semmit, hogy ki ölte meg. Azt hittem a találtak alapján, hogy csak egy félresikerült akció volt.-mondta és a hangja egy pillanatra elcsúszott, de az arca ,csak a fagyosságról árulkodott. –Közölhetted volna normálisabban!-förmedt rám,mire csak kifújtam egy nagy levegőt, majd inkább az első 2 emberrel beszéltem.

-Szóval, akkor mi lesz?

- Segítünk. Az biztos, hogy senkinek nem  szolunk, hogy ki is ő. Még apuéknak se. Külön manőverbe kezdünk. Összegyűjtjük az összes infot Marryről és arról mi történhetett, miért akar mindenkit lemészárolni. 

-Egyszerűbb lenne, ha szólnánk nekik. Ők tudnák mit kéne tenni.-bizonytalanodtam el

-Megkukultál? Azon nyomban cellába zárnák , mert azt hinnék, csak álca!- mondta és miután átgondoltam igazat adtam neki. Ők nem ismerik annyira ,mint mi egymást.

-Te is benne vagy?- kérdeztem Naomit, mire hátra mosolyogott.

-Soha nem voltam még áruló. Érdekes lesz, de igen. Így nem lépek ki és nem hagylak meghalni titeket, hanem segítek. –mondta –Kat?

-Hadjatok ki.- válaszolta komoran, majd kitettük Naomit és a mi utcánk előtt parkolt le. Kat köszönés nélkül durcásan elment én ,pedig csak felhúzott szemöldökkel néztem utána. Fogalmam sem volt, hogy most meg mi baja lehet, de leszarom, majd lenyugszik.

-Ennyire azért nem kell kiakadnod..megoldottuk. –mondtam mikor az egyik ütésétől ,majdnem hátast dobtam. Megbeszéltük , hogy itt alszik, és rögtön lejöttünk a pincébe, a gyakorló terembe, ahol kiélhetjük magunkat. Egy boksz kesztyű volt rajta és az én kezembe ütögetett. Mivel eléggé le voltunk már izzadva,csak egy gatya volt rajtunk.

-Képben vagyok vele, de akkor is. Hirtelen életed szerelméről megtudod, hogy a maffia tagja és ki akart csinálni… Hát nem remek?! Gyújtsunk gyertyát meg hozzuk a buli szerkót. Rajta diszkó tánc! – puffogott, nekem pedig hirtelen szemem elé ugrott az elképzelt kép, majd egyszerre tőrt ki belőlünk a röhögés.

-Jól van. Végül is ,annyira már nem vészes.

-Erről van szó.-értettem vele egyet, majd dobálni kezdtük egymást utána jöhetett  a horror, pizza evés közben és az édes rém álmok. Reggel én keltem fel hamarabb és voltam olyan rendes ,hogy nem keltettem fel, nem úgy mint ő. Lent csináltam tojás rántottát ,és büszkén néztem az alkotásomra. Ez az egyetlen ,amit meg tudok csinálni.

-Kihűl a kaja!-kiabáltam miközben kirántottam a horkoló haverom alól a takarót, így ő ijedten legurult a földre.

-Isten nő  vagy-állt volna fel, de előtte  a kezébe nézet ,ami tele volt csoki sziruppal.

-Még csak félisten.. –mosolyogtam és hátrálni kezdtem, mert ő felém közeledett.

-Úgy látom elszúrtad a keltést!- nézegette a kezét, majd gonosz mosollyal haladt.

-Nem hiszem!-kezdtem el futni az ellenkező irányba , mire ő egy spárta kiabálás után követett. A korlátba megkapaszkodtam és egy lefele ugrás félének indult, de mivel nem engedtem el , magam hanem továbblöktem  ,így vsszakerültem a talajra, pontosan Zack mögé. Még mielőtt felfogta volna a történteket megragadtam a csokis kezét és az arcába nyomtam.

-Siker!- kiáltottam fel, majd az én arcomra is került egy kicsi.

Nagyban veszekedtünk a többiekkel ezúttal nálam. Felhívtuk Naomit, és Zack még mindig itt volt. A  kis csapatunk tervét próbálgattuk megbeszélni hármasban, de nem jártunk sikerrel, mert túl nagy volt a különbség a két stílus közt. Naomi erőszakkal szeretett volna kiszedni az emberekből az ötletet ,míg mi Zackkel egy kis házi kutatást gondoltunk. A nagy hangzavart a csöngő szakította meg.

-Hát te?- néztem  az ajtóba álló Katre, elsőnek ledöbbenten, majd mivel örültem, hogy mégis itt van széles vigyor ült ki az arcomra.

-Csak ezt oda adom és kész. Innentől megszakíthatjuk a kapcsolatot mindenkivel. –nyújtott felém egy vászon táskát.

-Ne hülyéskedj!-húztam be a házba , majd becsuktam mögötte az ajtót és kulcsra zárva a zsebembe tettem.

-Tessék és engedj ki!- követelte, de én megráztam a vállam és a falnak dőltem.

-Mi az?- böktem a fejemmel a táskára.

-Anyag. Sok mindent találtam a szüleinkről még korában. Gondoltam hasznosít hatnátok.-nyújtotta felém. A haja feje tetejére fel volt kontyolva és a ruhája is elég szolid volt, mert csak egy rózsaszín melegítő szettet viselt.  

-Gyere, a többiek is itt vannak .-vettem el tőle, és felfele kísértem volna, de megtorpant.

-Nem akarok felmenni. –rázta meg a fejét, de végül is sikerült rávennem, így a két szép szemem miatt feljött.

Elmesélte, hogy akkoriban anya apa együtt járt, csak anya veszélybe került és vigyázni kellett rá . Egyik nap elrabolták ,majd rátaláltak ,de a kiszabadítás során megölték Marry apját és a huga öngyilkos lett az akció közben. Ebből kiderült, hogy miért is akar bosszút állni. Hozott nekünk egy listán lévő nevet és adatokat, azokról a személyekről,akik már meghaltak és, azokról akiknek nagyobb szerepe volt abban az ügyben. Volt még egypár halottkém jelentés , amiket egyikünknek se volt gyomra elolvasni.  Félretettük az iratokat ,és megállapodtunk annyiban, hogy a napokban keresnünk kell egy másik helyet, ahol nem találnak ránk és kényelmesen tudunk dolgozni ezen. Kat ebben már nem akart benne lenni , úgyhogy hazament duzzogni. Egész végig ridegen viselkedett mindenkivel és néha volt  egy –egy bunkó beszólása.

-Mindjárt kezdőik a suli-húzta a száját Naomi, miközben Zack ölében ült. –Ki kéne találni valamit, ami emlékezetessé tenné.

-Mert szerinted ezt a szünetet el fogjuk felejteni?- húztam fel az egyik szemöldököm miközben megkérdeztem.

-Akkor csak valami kikapcsolódás kéne.

-Menjünk el megint sátrazni, de ezúttal tényleg. Csak négyen és korán reggel.-mondta Zack.

-Nem hiszem, hogy el jönne.-gondolkoztam hangosan

-Attól még megkérdezheted. –mondta, majd leléptek, így átmentem hozzá.

-Nem akarok veled beszélni.-fordított hátat, bennem pedig kezdett felmenni a pumpa. –Nem akarom, hogy közöm legyen hozzátok.-folytatta

-Meddig fogod még ezt csinálni? Hisztizel, mint azok a libák, akiket nem bírsz! Per pillanat, te sem különbözöl.Én megértem, hogy szar és nem ezt vártad, de senki nem tehet róla se ellene.- emeltem fel tehetetlenül a kezem.

-Te most lelibáztál?-akadt ki –Talán nem tehet, de nem muszáj elviselni!

-Csak a szemedbe mondom. Hisztis vagy, de nagyon.

-Érthető okokból.

-Nem. Az,hogy a szüleid kémek voltak és te nem akarsz az lenni, attól még nem utálhatod őket! Nem mindegyik egyforma. Mi is különbőzűnk!

- Irtóztál már úgy dolgoktól, hogy nem tettek semmit ellened? Mert ez is olyan . Csak hozzá tudom kötni egy rossz emlékhez..utálom az összes fekete maszka ruhás , fegyverrel ugráló bohócot.-kiabálta, mire közelebb mentem hozz. Ő a falnak ütközött, de megragadtam a kezét, és ott tartottam.

-Mond a szemembe , hogy utálsz. Hogy soha nem akarsz látni és gyűlöleten kívül mást nem érzel irántam és esküszöm többé a színemet se látod.-mondtam parancsolóan és a szemem szikrázott. Erősen bámultam a szemét, hátha ki tudom olvasni az érzelmeit belőle, miközben  hallottam a saját kalapáló szívverésem .  Elnyitotta az ajkait, amitől megijedtem, de egy árva hang se hagyta el a száját. Még így álltunk egy percig, majd győztesen elvigyorodtam a semmitmondó arcára és hátra léptem.

-Szóval?! Holnap gyere velünk egy kirándulásra.-hívtam el

-Menj innen. Nem megyek kirándulni veletek.-mondta én ,pedig csak megráztam a fejem és ott hagytam a szoba közepén. Haragudtam rá, mert ilyen makacs, de úgyis el viszem magammal. Megbeszéltem az anyukájával, hogy holnap kilopjuk a lányát, mert  be van poshadva a szobába. Ő persze ezt játékosan vette, de én teljesen komolyan gondoltam. Megígérte, hogy összekészít egy kisebb utazó táskába egy-egy ruhát , de nehogy meglepetés éje, figyelmez tettem, hogy még hat előtt indulunk. Nem kell beengednie, mert meg lesz oldva. Felhívom előtte  ,így ellenkezni már nem fog tudni és bezárja maga után az ajtót. Ő , csak elmosolyodott, hogy milyen aranyos vagyok, majd elbúcsúztunk.

*Másnap hajnali 5 óra*

-Mi miatt kellet ilyen korán indulni? –kérdezte Zack álmosan a kormány mögül. Naomi az anyós ülésen aludt ölében ,pedig két kisebb táska volt, mert a hátulja meg volt pakolva bográcsal, egy felfújt  gumi csónakkal, még két sátorral. Volt egy egy labda , meg tolass is ahogy láttam

-Mert este az ember rablás nem olyan feltünő. Hoztad?-kérdeztem meg , mire a kezembe nyomott egy pici kis injekciós tűt, ami már fel volt töltve altatóval.  Felmásztam az ablakán és egy kis tűvel kilöktem a kapót, ami távol tartott tőle.  Átléptem a párkányt, majd összeráncoltam a szemöldököm, mikor megláttam az egyik képünket összedarabolva a földön. Egy papírt is találtam, de nem néztem meg,inkább odasompolyogtam hozzá mielőtt felkel és tovább altatta. Ő a szurira felkelt, de már mindegy volt, mert befogtam a száját és pár perc múlva csukott szemmel zuhant vissza a karjaimba.  A vállamon átdobtam, akárcsak a shrekben, majd felkaptam a böröndjét és az asztalról kulcsát. Gondosan bezártam az ajtót és betuszkoltam a kocsiba.

-Akkor kiránduljunk. – ültem be én is . Most nem a patakos része felé mentünk, hanem inkább a tóhoz, mert az sokkal szebb és nyugodtam volt. Kényelmesen elfértünk ott négyen. Eltartott egy ideig, amíg oda nem értünk, de végül is a csomagokat ledobálva, karjaimban egy alvó lánnyal néztük a tájat. Épp pirkadt , így az eget rózsaszínre festette. A fű még egy kissé harmatos volt, de viszonylag nem volt hideg, hogy 6óra  van.

-Ki fog akadni. Nem kötjük ki egy fához, amíg lenyugszik?- kérdezett rá Zack, mire megráztam a fejem. Abban egyet értettünk, hogy valamit kéne csinálni vele, mert az altató hatása kezd elmúlni és pillanatokon belül felébredhet, ezért kis idő múlva ráfektettük a  csónakra . Naominak eszébe jutott, hogy valamivel ki is kéne majd jutnia , így az evezővel együtt beküldtük a tó közepére és elkezdtük  sátrakat szerelni, mert Zack szeretett volna visszaaludni Naomival.

-Vá!- hallotuk, meg a kiabáló hangját, amit csobbanás nem követett, így csak meginoghatott a hajója.

-Jó reggelt maki! Hogy aludtál?-kiabált be Zack

-Én nem akartam eljönni!

-Kifogyott a benzin, haza már nincs út.-ráta meg a vállát, majd visszament és bebújt a sátorba. Kat feltalálta magát és kievezett, majd az egyik újjávall a mellkasomra bökött.

-Ezt nagyon megbánod! Komolyan megfogom bosszulni és rettegni fogsz tőlem!- mondta , de az arca játékosságról árulkodott.

-Adjak órákat, hogy ijesztő legyél?-húztam fel a szemöldököm kérdően

-Túl sok mindent nem tudnék eltanulni egy masnis pincsitől…tudod azokat inkább cukinak találják, de nem ijednek meg tőle.

-Ez esetben várom, hogy rám ijessz.. majd előre rettegek, hogy könnyítsek a dolgodon, de elég, ha csak este rám nézel. Elhiheted sikítozni fogok, mint egy kislány, aki meglátta a pincsi kutyáját.

Kihúztam rendesen a csónakot ő,pedig beleütött a karomba, majd összehúzta magát. Felé nyújtottam a kardigánom,ami után megmondtam neki melyik sátor a miénk és ,hogy ott fel tud öltözni.

-Ugye nem gondoltad komolyan , hogy egy sátorban alszunk? És honnan szereztél ruhát? Turkáltál a szekrényemben?-suttogta, mert idő közben Zack sátra elcsöndesült, amiből azt következtettem, hogy elaludtak.

-Pedig ott mellettem szundikálsz majd és anyud adta. Vele lebeszéltem ő,pedig összekészítette a cuccaidat.

-Akkor értem miért volt benne annyi minden. –bólogatott, majd a tavat nézte.-Vigyél be!

-Most jöttél ki!

-De be szeretnék menni anélkül, hogy nekem kellene eveznem. Csak úgy forgolódni a tó közepén , mint a filmekben! Meg itt most mit csinálsz kint? Még beszélgetni se lehet tőlük… -nyaggatott, mire egy sóhajtás után a kis csónakban ülve evezni kezdtem. A szellő ,csak egy kicsit fújt, azt is néha, de ilyenkor a nádas szálai mindig táncba kezdtek. A víz felszínén már csillogott a nap sugara, amit Kat megbabonázva figyelt. Belenyúlt és közölte, hogy még hideg.

-Persze..tavasz van nem nyár. –mondtam ,de ő nem reagált, csak hátra dőlt.

-Most mégis nyárnak látszik. Minden olyan szép, nyugodt. –szólalt meg percekkel később

-Itt jó?-álltam meg kisebb idő után és én is elhelyezkedtem.

-Azért eléggé belenyugodtál, hogy itt leszel velünk.

-Nem fogok többé dühöngni. Igazad volt, hülyén viselkedtem, de …csak mást kaptam megint ,mint amire számoltam.

-Ne gondolkodj annyira előre. Inkább,csak hagyd ,hogy sodorjon az élet, de harcolj azért közben, amit el akarsz érni. –mondtam és rá néztem. Szembe feküdt velem , a könyökén támaszkodott, akárcsak én. A víz csillogott mögötte..igaza volt. Minden olyan gyönyörű.-gondoltam és a pillangók megint felébredtek a hasamban. Talán egy kicsit sokáig bámulhattam, mert zavartan , kissé pirosan csavargatta a haját, másfele nézve, így én is elkaptam a tekintetem.

-Miért nézel mindig?-kérdezte vékonyka hanggal.

-Mert gyönyörű vagy…-húztam fel az egyik vállam egy pillanatra, majd ugyanolyan arc kifejezéssel a vizet bámultam, aztán lefeküdtem és a kezem a szememre szorítottam. Hirtelen picit megingott a hajó, de csak azért mert ő rám ült és csikizni kezdett.

-Fel fogunk borulni!- figyelmeztettem és lefogtam a kezeit. Felültem , így a fejünk egy magasságba került. Csak mosolyogva  le akart szállni rólam, de nem engedtem el, mert nem akartam még egy pillanatot elhalasztani, ezért az egyik arcára tettem a kezem és még mielőtt ellenkezett volna, a számat az övére tapasztottam. Már előre féltem a visszautasítástól, de nem ez történt. A kezét kihúzta az énnyimből és a nyakam köré csúsztatta, majd visszacsókolt. Talán az emberek, csak a  tökéletes pillanatokra várnak, s mi túl sokáig vártunk…vagy csak eddig kellett. Az biztos, hogy ez számomra az az első csók volt, amibe beleremegett a gyomrom és végigjár a liba bőr. Édes íze volt az ajkainak , amitől elszakadni nem tudtam és teljesen átadtam magam az érzésnek. Tökéletes csók volt, számomra a legjobb . Ki voltam szolgáltatva neki, mert csak ő tudott bennem már komolyabb kárt tenni. Csak ő tud a padlóra küldeni és eltekerni a fejem, mert magba bolondított. Belemosolyodott a csókba, majd  elhúzódott egy kis milliméterre tőlem. Kinyitottam a szemem , és ő is így tett. Tökéletesen közelről láttam a hatalmasra nyílt pupilláját és a sötétebb zöld pöttyöket az íriszében. Az ajkaim bizseregtek  ő ,pedig csak halványan mosolygott, majd az alsó szájába harapott. 

10 megjegyzés:

  1. Szia!
    Nagyon jó lett!
    Rendesen ledöbbentem az egészen!
    Örülök hogy végre össze.jöttek.
    Ennél többet nem tudok hozzá fűzni mert még a szavam is el állt.
    Siess a kövivel!
    By:Angel

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Bakker kétszer küldtem el és nem tudom tötölni, bocsii :D :)
      Angel

      Törlés
  2. Szia :)
    Köszönöm szépen és most nem tudom, min döbbentél le , de azért örülök :) Össze nem jöttek..csak csókolóztak:D Sietek, ígérem:) és a másik komidat töröltem, jó?:) De, amúgy engem nem zavart, hogy kétszer küldted el..:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Oké tényleg csak.csòkolòztak.de az is valami.
      Köszi hog törölted.
      Hát hogy.min döbbentem le? Hog engedt magát Kat. :-)
      Angel

      Törlés
  3. Nagyon jóóó lett, imádtam az egészet!!
    Siess a kövivel :DDD

    VálaszTörlés
  4. Basszus ez valami fenomenális egy rész lett. Már vártam mikor vallja be a csaj, hogy egy kicsit nagyon hisztis, de imádtam,. Az tetszett a legjobban, amikor a tó közebére küldték és ott ébredt. Aztán a csók az valami fantasztikus rész lett. IMÁDOM AZ EGÉSZ TÖRTÉNETET ♥♥♥♥♥♥
    Már várom a folytatást és a holnapot :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Úristen:D Te ajánlottad azt a részt:DD Örülök, hogy ennyire tetszett :$ ♥♥♥♥♥♥♥♥ A folytatással sietek és a holnap is siethetne:D Már én is várom:)

      Törlés
  5. Véééééééégreeeeeeeee!!!!!!!! TE jó isten!!!! *______* Először is elnézést, hogy ilyen későn írok://
    Nagyon örülök, hogy a Zack és a Naomi között minden rendben, olyan aranyosak együtt *.* Kat egy kicsit túlreagálta de őt is meglehet érteni.. Remélem valaki mostmár komolyan csinál valamit a Marry-vel:D
    Húú.. Az elrablós rész:D Azta:D:D:D Nagyon sokat röhögtem rajta, főleg azon amikor a Kat felébredt:D:D:D
    És most a visítozásom okáról pár szót.... Wááááá..... Atya éééééég!!!!!!! Végre valahára!!! *____* Megcsókolta!!!!!! WoW.. Nem véletlenül imádom annyira a blogod *.* Még, még, még, még!!! Siess <3 <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hihi :$ :) Köszönöm szépe Semmi gond én sem tudok mindig írni kommenteket ,meg ezt a részt nem jelezte ki :S :) Hát valamikor csak ki kerül a képből:D Örülök, hogy tetszett és még egyszer köszönöm :) sietek,csak még nem tudom , hogy kezdődjön ,folytatódjon és fejeződjön be a kövi rész:D De ígérem ,sietek :) ♥

      Törlés