2013. május 2., csütörtök

II.19.rész


Kat szemszöge:

Az este  után hamar elaludtam és a reggelem is boldogan telt. Miatta voltam boldog ..egyszerűen szerelmes vagyok. Bele estem a szomszédba ( aki helyes, vicces figyelmes , néha idegesítő)..és nem is akarok kiszeretni belőle.Mikor reggel készülődtem eszembe jutott, hogy milyen sok időt leszünk távol, mert most hétvégén sem lesz itthon és valószínűleg ez nem egy egyszeri alkalom, de nem nehezteltem..megbíztam benne, és annál szebb lesz majd a találkozás.Az iskolában ismét a sok irigy és lenéző pillantásokat kaptam. Az elején jól indult mindenkivel a kapcsolatom, de miután kiderült, hogy együtt járok Aaronnal hirtelen mindenkinek ellenség lettem , de ma csak átnéztem rajtuk. Nehezen , de Naomi miatt sikerült. Amikor  beszóltak ő visszaoltotta őket  , és nem hagyta ,hogy foglalkozzak velük. Nem is kellet sok időt együtt töltenünk a suli diákjaival, mert rövidített órák miatt, már délben itthon voltam. A nagy meleg miatt csak punnyadtam a szobámban. A lábam fent vannak az ágyon én, pedig fejjel lefele kapcsolgatom a tévét és várom a csodát. Holnapra tanulni nem kell, mert csak 3 óra lesz megtartva . A szobában egészen odáig, csak a tévé zaja hallatszót, ami mellé a telefonom csörgése kapcsolódott. A kijelzőn az ő neve virított , így halványan elmosolyodtam és a szívem gyorsabban kezdett dobogni.
-Szia szépség.. mit csinálsz? -szólt bele, de a háttérből zajok szűrődtek a telefonba, majd egy puffanás és káromkodás.
-Hello. Semmi érdekeset..-mondtam, de nem is várta meg a továbbiakat.
-Remek. Akkor 5 perc múlva legyél kint fürdő ruciba, meg húzz rá valami lenge cuccot. 4-esben elmegyünk a papa házikójába. -rendezte le és egy gyors elköszönés után  ki is nyomott én pedig pillanatok alatt előkerestem a tavai fürdőruhám és reménykedtem, hogy nem nőttem ki. Az aggodalmam felesleges volt, mert még jó volt rám. A ruhám felé , csak egy lenge felsőt és rövidnadrágot húztam, majd egy nagyobb táskába beledobáltam a  napszemcsit, nap olajat és egyéb cuccokat, amire szűkségem lehet.  Belebújtam a papucsomba és gyors írtam a nevelő szüleimnek egy cetlit, majd kint is voltam közben az időt néztem.. csak 4 percet késtem.
-Szia!-mondta Naomi boldogan és a nyakamba vetette magát, de még mielőtt elengedett volna Zack ölelt át minket és ő is lányosan visongott egy sziá-t , az utolsó a betűt , pedig hosszasan elhúzta, az erős karjaival , pedig majdnem összeroppantotta a csontjainkat.  Mikor elengedett a barátom ugrott Zack hátára és belekiabált egy hello havert a fülébe. Zack nevetve megtartotta és egy csát ordibált. Mindketten kicsattantak a boldogságtól és hülyeségtől , így az én hangulatom is rögtön jobb lett. Zack ledobta a hátán lévő majmot, aki felém jött, elképesztő mosollyal, majd megragadta a derekam és magához húzott. Rögtön lecsapott az ajkaimra .
-Khm.. menjetek szobára.-krákogott Zack
-Pont te mondod-húzta fel egyik szemöldökét Aaron , majd Naominak is köszönt egy öleléssel és beszálltunk a kocsiba. A két pasi elől, mi pedig hátul. Naomival kényelmesen felhúztuk a lábunkat és csacsogni kezdtünk .
-A papád nincs otthon?-kérdeztem meg , mikor az eszembe jutott.
-A-a. Elmentek a magyival valami külföldi útra.
-Akkor nem kéne bemennünk-aggodalmaskodtam, mire hátrafordult  és egy kulcs csomót mutatott fel.
-Egyszer adott egy másolatot. Azt mondta , akkor használom, amikor akarom.-rázta meg a vállát , majd visszafordult.
-Így legalább nyugodtan tudunk beszélgetni arról a Marry-s ügyről .-mondta Naomi én ,pedig csak néztem a mosolygó arcát, majd széles vigyorral megráztam az arcom.
-Én pihenek.. nem fogok belekeveredni. -mondtam , majd előre kaptam a fejem
-Kár, mert mi így is úgyis belerángatunk.. sőt, képzeld maki , hogy már benne is vagy.-mondta Zack , bár már a múltkori óta tudom, hogy soha nem fogok kiszabadulni ebből  a világból, ők most csak kimondták az igazat, amit én nem merek. De ettől még nem lesz belőlem fekete ruhás fegyveres nő, aki falakról falakra ugrál. A kocsiban alig lehetett érteni valamit, mert mindenki beszélt mindenkivel és a rádió is szólt, így ha valaki beült volna közénk, akkor megbolondult volna a zsivajtól, de mi kiigazodtunk egymáson és elsőre megértettük, hogy mit akar a másik .
A kocsi körübelűl 1 óra múlva egy kis falun ment át, ahol közölte Aaron, hogy 5 perc és megérkezünk. A házak aranyosak voltak, mindenütt kint játszottak a gyerekek és különböző színes virágok borították, be az egész falú házait. Nem voltak nagy épületek és mindegyikhez kicsi kert tartozott, de azért aranyosak voltak , majd a semmiből véget ért a házak és egy göröngyös úton mentünk tovább, befelé az erdőbe.
-Nem tévedtünk el? - pislogtam ki a hátsó ablakon vissza a házak felé.
-A nagyapám is kém volt és szereti  a felhajtást plusz a titokzatosságot, így nem olyasmi háza van. -mondta, de mikor vége lett az erdőnek már láttam, hogy miért mondta ezt. Az út folytatódott tovább, de egy hatalmas ház díszelgett az egyik szélén. A kert elejét vas kerítés díszítette és volt egy porta szerű része, ahova Aaron az egyik kulccsal bement és valamit gépelni kezdett, majd a kapu ajtó kinyílt előttünk.  Az út egyenesen az ajtóig vezetett, ahol két kocsi mellé beparkoltunk és mikor leállt a motor kiszálltunk az autóból . A hirtelen meleg érzete rögtön megcsapott és pillanatokon belül égette a nap a bőrömet. A barack színű ház két emeletes lehetett ,felül   pedig egy terasz volt.
-Gyertek-biccentett Aaron a fejével befelé és kinyitotta nekünk az ajtót. Én zavartan néztem körbe , mert egy nappaliba léptünk, be , ami egybe volt a konyhával és az egész hely csillogot a sok modern bútorokról és gépektől.Több keretes ajtó nyílott ki és benézve mindegyik egy folyosóra vezetett, míg a konyha tele volt ablakkal . Aaron magabiztos lépésekkel haladt arrafelé és kinyitotta az üveges tolóajtót, ahova mi is követtük. Újra kint voltunk , de most egy gondosan elkerített kertbe és rögtön a nagy medencére tévedt a szemem.
-Csobbanunk drága?- húzogatta a szemöldökét Aaron és engem nézett , de én óvatosan nemlegesen megráztam a  fejem és a medence melletti napágyra ültem Naomi , pedig a mellettem lévőbe . A két fiú bementek  a házba , majd legközelebb már félmeztelenül érkeztek . Aaron kezében egy üveg limonádé volt, mellette , pedig Zack hozta a poharakat. Letették az előttünk lévő asztalra, majd ordítva beleugrottak a vízbe.
-Lehűt az biztos.- mondta Zack mikor feljött a felszínre és a haját hátra simította, Aaron egyetértve rázta a  fejét , de ő csak összeborzolta a  fürtjeit.
-Szerinted hova tegyük a ruhákat? -kérdezte Naomi én , pedig körbe pislogtam, és egy árnyékos hinta ágyra dobtuk a cuccainkat. A barátnőmön egy zöld színű ruha volt, ami a vörös haja miatt tökéletesen állt neki. Bekentük magunkat napolajjal és befeküdtünk a nap ágyra . A fiuk minket bámultak, majd sunyi mosollyal egymásra.
-Kijöttök akkor segíteni?- kiabált nekik Naomi és egy halom papírt és mappát rakott maga elé. Én is befelé fordultam, hogy láthassam őket. Az egyik mappát levettem a tetejéről és kinyitottam. A legelső papíron egy kopasz manusz képe virított és a szeménél egy hatalmas vágás éktelenkedett. A fotó alatt pár leírás volt, ami több lapon át folytatódott a végén, pedig egy pirossal íródott ELINTÉZVE írás volt, ami az eső lap tetején is szerepelt. A lap alján egy dátum volt, mégpedig Január 15, mellette , pedig Dave Towner aláírás és ugyanígy volt a következő mappában is , csak ott másik ember képe volt.
-Nem!-kiabálták vissza szemtelen mosollyal. Naomi félretette a papírokat és határozott lépéssel a medence széléhez lépett.
-Kifelé!- mondta parancsoló hanggal és a kezével a helyünk felé mutatott, a másikat , pedig a csípőjére tette. Az arcát nem láttam, csak a két fiúét, amin semmi ijedség vagy engedelmesség nem látszott, csak a pimasz mosoly. Rossz előérzetem támadt a mosolyukkal kapcsolatban, de mire kinyitottam a számat ők már cselekedtek.
-Gyere ide babám, ne legyél ennyire mérges.- mondta Zack és megragadta Naomi bokáját, majd berántotta. Ő sikítozva esett bele a vízbe én, pedig röhögni kezdtem, de a felém közeledő alak miatt rögtön leghervadt a mosoly az arcomról és kipattantam a  helyemről. Fél szemmel láttam, ahogy a barátnőm mosolyogva feljön a víz felszinére és a szemével a menekülő barátja felé néz gonosz vigyorral , majd a hátára veti magát és lenyomta az említett fejét  a  víz alá, de csak eddig bírtam nyomon követni az eseményeket, mert innentől a figyelmemet csak Aaron kötötte le. A szék mögé másztam  , így egy bútor előnnyel rendelkeztem. Körözni kezdtünk . Én rémült arccal kutya szemekkel néztem rá, hátha ez meghatja és a mosolyomat vissza folytattam. Ő egy ezer faktoros mosollyal vizsgált . A testén víz cseppek gyöngyöztek a haja , pedig összekuszálva állt. Némelyik belelógott a mélykék szemébe, de így is helyes volt és ha nem tudnám, hogy mire készül, biztos hagynám, hogy elkapjon , de a kristály tiszta víz képe túlságosan taszító volt.
-Nem menekülhetsz meg..- mondta halkan , még mindig mosolyogva.
-Pedig nagyon is sok esélyem van rá.-mondtam magabiztos hangon, holott egy csepp reményem sem volt. Mivel megtorpant én is így tettem és a kezeimet a támlára raktam. A szemei a mellemre tévedt, mert ezzel a mozdulattal akaratlanul is felhívtam rá a figyelmét.
-Ezzel a húzással nem azt fogod elérni , hogy nem doblak bele. -mondta és egy pillanatra megnyalta a száját, majd a csillogó tekinteté az arcomra emelte.
-Nem direkt volt.- ráztam meg a fejem és egy lépést hátra léptem.
-Az még jobb.-mondta , majd pár másodperc alatt  megragadta a szék karfáját és azon támaszkodva átlendítette magát. Én oldalra eredtem és minél messzebb próbáltam elfutni előle. Kíváncsiságból hátra pillantottam, és egy kisebb sikoly hagyta el a szám, mikor meglátom hogy csak 1-2 lépés választja el tőlem, majd megragadta a derekam és a a térd hajlatom.
-Kérlek ne! -nevettem fel és a fejemet a vállába hajtottam.-Ha egy picit is szeretsz nem dobsz bele!.. Szív rohamot fogok kapni. -kérleltem nevetve
-Szeretlek, de attól még te is ugyanúgy belekerülsz. -mondta -Mély levegő!-figyelmeztetett halkan mikor megtorpant . -BOMBA! -kiáltott fel, majd velem együtt beleugrott. Még az utolsó pillanatokban sikerült egy nagy levegőt vennem, és szorosan összehúztam a szemem. Vártam a hideg víz érzését, ami pillanatokon belül az egész testemet körbevette. A hajam körém fonódott és a vízben lebeghettek. Éreztem , ahogy elengedi a testemet az eddig szorosan tartó kéz, majd felrúgtam magamat. Utánam 5 másodperccel ő is feljött és szemtelen mosollyal nézett engem .
-Gonosz!-mondtam neki , de ő csak megrántotta  a vállát és felém lépkedett , de én hátra mentem , ahogy ő jött felém én úgy fordultam el , ezért egy kisebb kört tettünk meg egymás körül , így én kerültem a kijárathoz közelebb ő pedig arra a részre ahonnan mélyül a víz.
-Na..szívem. Ne legyél ilyen haragos. Ez csak egy ártatlan vízbe dobás volt. -magyarázta  én , pedig az arcát látva megtörtem az álcám és elröhögtem magam.
-Gyere ide.. sajnálom, máskor nem így doblak bele.. -mondta ugyanolyan bánatos arccal és a kezét felém nyújtotta. Én hirtelen nevetve megindultam felé , de nem a felém nyújtott kezét ragadtam meg , hanem a nyakát.
-Mély levegő.-súgtam neki oda és megcsókoltam, közben a lendülettől ő hátra esett én , pedig vele együtt mentem.
-Szexszi a ruhád.-súgta a fülembe mikor feljöttünk , majd egy puszit nyomott a halántékomra , ezek után pedig hátra fordult a kiabáló hangok felé.
-Kat! Segíts!- mondta Naomi , de a röhögéstől, alig lehetett érteni. A mélyebb részen voltak és felém úszott, mögötte , pedig Zack . A látott kép alapján rögtön egy menekülő lány jutott eszembe, aki üldöz a gonosz vérszomjas cápa.
Elindultam, de Aaron megragadt a derekamnál fogva és a vállamba temette az állát.
-Nem ér rá! Haha ! Kapd el Zack . Nyomd le a víz alá!- szurkolt a barátjának.
-Hogy lehetsz ilyen?! - kérdeztem , de ő nem figyelt rám, csak tovább drukkolt. A szorításán nem engedett , ezért mással próbálkoztam. A karjaiba felé fordultam , majd az alsó ajkamba haraptam a kezeimmel pedig a mellkasán köröztem. Míg az egyikkel a hasa felé tartottam a másikkal a hajába túrtam. Ő abbahagyta a kiabálást és nagyot nyelt közben , miközben sűrűn pislogott , de nem nézett rám, így a hasa közepénél megállítottam a kezem és hirtelen a hátára toltam át, majd a lábammal kigáncsoltam és hátra löktem , hogy elessen. A tervem bevált , így mielőtt feljött volna rohanni kezdtem a vízbe, ami nehézkesen ment, de úszni nem nagyon tudok a felszínen, így egy ideig csak ez a megoldásom volt.
-Wáá!- mondta Naomi és a karomba kapaszkodott. Én magam felé húztam, így egy darabig siklót a víz felszínén, majd együtt hátráltunk egészen a medence falig. Két oldalról közelítettek minket , mi pedig fröcskölni kezdtük őket, de túl hamar feltalálták magukat, mert hátra fordultak , így nem kapott az arcuk vizet és hátrafelé fröcskölték a vizet.A barátnőmmel röhögve egymásba kapaszkodtunk és elfogadtuk a vereségünket.
-Héj emlékszel a tavaly nyárra? -tette fel a kérdést Zack , mire Aaron összehúzta a szemöldökét.
-Nem minden részére.-felelte bizonytalanul
-Tengerparton a két barna? - mondta engem ,pedig egy bizonyos keserű érzés kerített magába , de Naomi sem érezhette magát különben.
-Gyere!-biccentet a fejével maga felé mosolyogva közben Zack is ugyanezt tette . Mi Naomival egymásra néztünk hátra a másik tud valamit, de az arc kifejezésünk miatt inkább megindultunk.
-Semmit nem kell csinálnod, csak felülsz a nyakamba és megpróbálod leborítani Naomit Zack hátáról , de figyel rá , mert nem eshetsz le!- ismertette a számomra csak tévéből ismerős játékot a kezét, pedig végig a derekamon tartotta, úgy magyarázott. -Benne vagy?
-Leborítani a legjobb barátnőmet Zack hátáról? Naná.-mondtam és hátra pillantottam, ahol már Naomi Zack nyakában egyensúlyozott.
-Nem vagyok nehéz?-kérdeztem félve, mikor a magasba emelkedtem és mivel hirtelen ért a magasság ezért megragadtam a kezét.
-Ugye ezt te sem gondoltad komolyan ?  Vagy vagy 50 kg..hogy lennél nehéz , szépségem? -mondta , majd megkezdődött a harc. Mi egymást próbáltuk lelökni, míg az alattunk lévő fiúk minket tartottak meg és egymást locsolták , majd percek után egyszerre estünk hátra Naomival, így döntetlenre sikerült a meccs.
-Szóval van rengeteg ember, akit letartoztattak.- jelentette ki a nyilván valót Zack miután már egy köteg olyan mappát átnéztünk. Zack és Naomi egymással szembe ültek, míg én Aaron ölébe voltam feküdve és mindketten egészen más papírt néztünk.
-De mi ezek között a kapcsolat? -kérdeztem meg és bedobtam a papírt a megnézettek közé. -Egyáltalán van valami ami ahhoz a Marryhez köthető?
-Mindegyikük ölt és mondhatni különböző maffia csoportba tartozott. -mondta a mellettem ülő vörös hajú lány és a zöld szemeivel fáradtan meredt maga elé.
-Gyerekek éhes vagyok.. már elmúlt az ebédidő és még mindig nem jutottunk előre!-nyafogott Zack és az éppen felkorduló hasára tette a kezét, amit szerintem még a távolabb lévő falusi emberek is hallottak .
-Hé figyeljetek. -hajolt hirtelen előre az eddig csöndben fekvő barátom és a hirtelen mozdulattól , majdnem előre borultam , de megtartott a csípőmnél ezzel jelezve , hogy figyel rám , de a szemét nem emelte fel a  papírról.- Itt egy családról ír.. rengeteg embert ölt meg és mondhatni a maffia feje volt. Volt két lánya , az egyik Vanessa  a másik pedig Marry. Erről a Vanessáról volt feljegyezés miszerint a mi cégünkhöz tartozott , de besúgó volt csak ezért kirúgták. A család meghalt ,csak Marry élte túl.
-A szüleink ölte meg.. -raktuk össze, de még most is sok volt a hiányzó darab.
-Tökéletes.. most , hogy 3 órára sikerült kiderítenünk ezt az infót ehetünk? - kérdezte meg Zack , mire Naomi beleütött a bicepszébe.
-Ez is több mint a semmi  éhen kórász!-mondta
-Az úton belemászunk ebbe..egyszerűen rákérdezünk.-mondta Aaron és Zackkel összenéztek, majd miután ő biccentet befelé indultunk, de apró csörömpölést hallottam.
-Biztos nem jönnek haza a nagyapádék?-kérdeztem meg , mikor megtorpantam és a kezét megragadtam
-Biztos!-ismételte meg az első szavamat fáradtan, majd az újabb hangot nem csak én hallottam meg. 
-Vissza -mondta egyszerre a két fiú és a sziklakert mögé bújtunk.

Aaron szemszöge:

Egy kisebb lyukon kifelé pislogtam . Az ajtón két hús torony jött be , majd őt követte egy idősebb nő. Fekete kosztüm ruhába volt és a haja amin látszott, hogy festve van egy szoros kontyba volt tűzve. A ráncait 1 kiló festék takarta el. A két férfi megállt , míg a nő a székek felé haladt. Felvette a papírokat és beleolvasott, majd mosolyogva ledobta.
-Maradjatok itt.-mondtam a lányoknak Zackel, pedig kibújtunk a búvóhelyünkről. Nem tudtuk ki ő , de nincs más esélyünk. Vagy később lepleznek le mind annyiunkat vagy , pedig ketten pillanatnyi emlékezet vesztést okozunk nekik és mindannyian megmenekülünk. A két férfi felfigyelt ránk . Az egyik nekem támadott, de én félre ugrottam, ezért beesett a vízbe. A fegyverét kint hagyta én, pedig remegő kézzel húztam meg a ravaszt , mikor kiszállt. Szerencsére nem öltem meg  hanem célba találtam és , csak a térdét sértettem meg, majd közelebb érve fejbe vágtam a puskával, így ő a földön roskadt össze. Megint meghúztam a ravaszt, de semmi nem volt benne.
-Francba -dobtam félre az üres fegyvert és besegítettem Zacknek. Kaptunk egy egy mafflást, de végül is nem mi estünk össze. Ami furcsa volt , hogy a nő mindeddig meg sem moccant hogy közbeavatkozzon inkább nekidőlt az aszalnak és karba font kézzel figyelt minket .
-Elsőnek meglepődtem..felettébb hasonlítasz apádra.. mert ha nem tévedek te vagy David fia..  Baba arc , kockás has és hatalmas egó, de te bizonytalan vagy a lépéseidben. Te pedig csakis Chris és Jessica fia lehetsz. A hatalmas barna tekintet.. a tested neked sem különbözik, de te sem vagy valami talpraesett. Bizonytalanok vagytok.-lépkedett felénk miközben elemelgetett minket.
-És maga ki? Őszülő haj ,ráncok.. sajnos nem sok mindenkire tudnám hasonlítani. -mondtam, ő pedig csak megrázta a fejét és közelebb érve hatalmas pofont adott.
-Szemtelen fiú vagy..hol van a nagyapád? -kiabálta-Van egy kis elintézetlen dolgom..de veletek is beelégszem.-mondta lágyabban és az ujját Zack állán végig húzta, aki megragadta a nő kezét és hátra fordította.
-De kis cseles.. valami jobb?- kérdezte meg , majd kipördült a fogásból és kora ellenére magasba lendítve  a lábát gyomorszájon rúgta Zacket. Én is lefogtam, de ugyanúgy a földön kötöttem ki.
-Micsoda kár, hogy holnap titeket már holtan fognak találni..szegény anyuci és apuci a koporsóba sírja magát.- mondta ellágyult arccal és egy pisztoly tartott egyenesen felénk , de van amire nem számított, mert Naomi kirúgta a kezéből a fegyvert, míg Kat a másik oldalról kirúgta a lábát és félig bukfencezve elérte a fegyvert . A pisztolyt maga előtt tartva állt fel és végig a nő mellkasára célzott.
-Micsoda döbbenet.  A szőke fürtök és kék szemek.. Page lány vagy. Dől belőled a harag, de a barátnődet nem tudom eltalálni kicsoda.
-Nem is kell ismernie asszonyom. -mondta Naomi és megvárták míg felkelünk.
-Dühös vagy..félted a srácot..a szüleid is féltettek téged, ezért eddig jól titkoltak. Drágám rossz embernek mutattad be magad.-nevetett fel  és fel akart állni, de Kat szigorú hangon szól hozzá.
-Ne mozduljon, mert lelövöm. Ki maga? 
-Nagyon jól ismertek. A nevem Marry, de ha így nem vagyok ismerős, akkor majdnem a kék szemű fiúcska mostoha nagyanya lennék most. -a szavak hallatán megállt bennem egy pillanatra az ütő. Szóval ő az aki rengeteg embert megölt már és mi is célpontok vagyunk. Már látott minket és ha hagyjuk elmenekülni tovább öldököl.
-Lődd le!-szóltam és már meg akarta húzni a ravaszt, mikor ismét megszólalt. A tekintetében semmi félelem nem volt, inkább gúny.
-Nem fogod megtenni, mert csak én tudom , hol vannak a szüleid. 
-A szüleim meghaltak. 
-Megtalálták a hulláját? Láttad is? Mert én még tegnap beszéltem a drága látos Bennel. Megkapta a magáét, amiért elárult minket. Közénk tartozott. A legjobb emberünk volt ..mondhatni. Rengeteg férfit és nőt ölt meg , de elbukott. -rázta a fejét sajnálóan.-Legyél te más.. bizonyítsd be, hogy a lánya vagy. Ölj meg vagy csatlakozz.-mondta ördögi vigyorral viszont a hallottak alapján Kat megfagyott. Kikaptam a kezéből a pisztolyt , de már túl késő volt, mert ő kirúgta a kezünkből. 
-Nem juttok ki élve... elhalasztottátok az esélyt drágáim.-mondta , majd a házba rohant . Utána indultam , de mikor megláttam, hogy egy dinamitot húzott ki a táskájából visszarohantam. 
-A vízbe!-kiabáltam és futás közben magammal húztam Kattet is. Őt nyomtam alulra , majd hallottam a robbanás tompa hangát. Levegő hiány miatt feljöttünk.
-Lefele!-kiabálta Zack mikor a ház fa darabjai és az üveg szilánkok felénk repül. Az utolsó pillanatban sikerült a medence aljára úsznom, de így is éles fájdalmat éreztem a hátamba és a fejemen, majd a sötétség és a könnyű érzet elfogott. Csak lebegtem és nem bírtam semmimet megmozdítani. A fájdalom ,csak külső érzet volt, mert teljesen úgy éreztem mintha valahol máshol járnék . Egy erős kéz rángatott fel , majd elszakadtam tőlük és innentől semmit nem érzékeltem.

7 megjegyzés:

  1. Ha jól látom első komment ha csak írás közben meg nem előzött valaki.. Hmmm:D:D:D:D Hát ez... Egyszerűen rohadt jó volt!!!!!! Már elnézést a csúnya szóért..:/
    A fürdéses rész szó szerint végig mosolyogtam.. Annyira édesek voltak Kat és Aaron, hogy az valami hihetetlen.. Tökéletes pár *_* Azt hittem semmivel nem lehet levakarni a mosolyt az arcomról.. Hát tévedtem.. A vigyort leváltotta a döbbenet (?).. Igen azt hiszem az:D:D Vártam, hogy mikor kerül elő Marry.. Fura volt úgy olvasni, hogy öreg.. Pedig pontosan tudom, hogy ez a reális:D:D:D:D:D Ugyanolyan ellenszenves és arrogáns mint volt.. Az, ahogy beszólogatott nekik.. Az ilyet nagyon szájbarúgnám.. Aztán meg... Mi ez itt a végén??????????!!!!!! Azt hiszem jogos a felháborodásom.. Itt abbahagyni????
    Szóval kérlek nagyon siess a fejezettel mert megárt a szervezetemnek:D:D:D:D:D:D Kegyetlen jól írsz *___* <3 <3 <3 <3

    VálaszTörlés
  2. Istenem... nagyon klassz lett! Siess!

    VálaszTörlés
  3. Azannyát! Ez valami veszett jó lett!! És el sem tudom mennyire örülök az új képeknek :DD

    VálaszTörlés
  4. OMG!!! ez valami hihetetlenül jóóó lett!!! :) Lécci siess a kövivel mert már nagyon izgatott vagyok!! :DDD

    VálaszTörlés
  5. AZTAA!!
    Nagyon jó lett!
    Legjobban a medencés rész tetszett!
    DE kegyetlenség itt abba hagyni!!!
    Siess a kövivel!!
    Puszi

    VálaszTörlés
  6. Ez valami fantasztikus rész lett. Hogy lehetsz ennyire kegyetlen? Megölöd a kedvenc pasimat? Miaz hogy Kat szülei még élnek?
    Imádtam az egészet. A legjobban a medencés részek tetszettek, és a vége. Te nagy valószínűséggel mazochista vonásokkal rendelkezel.
    SIESS A KÖVIVEL!!!!!!!!! ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ *-*

    VálaszTörlés
  7. Sziaaa:))) Kaptál tőlem egy díjat:DD<3 http://crazyguysandme.blogspot.hu/2013/05/2-dijam.html

    VálaszTörlés