2012. november 5., hétfő

Szereplők




  Lana Courtner: 17 éves lány ,édesapjával él,de csak este találkoznak mert az apja üzletember. Van egy tökéletes kapcsolata ,elvileg titkok nélkül , most viszont megakarják ölni ,így 24 órás védelemre van szűksége.Tipikus bajba esett lány , így nem könnyiti meg vigyázói életét.










Jessica Dolfe: 17 éves lány , mindenkivel jóban van , szüleit még kis korában megölték , családról családra költözött 14 éves koráig azóta pedig kémként képezik ki, alig várja az első feladatát.









Kim Oben: 25 éves nő, elég makacs és akaratos , hamar kivívja magának a tiszteletet.Irányító személyiség , aki már 10 éve a a szakmában van , de csak 5 éve irányit feladatokat.









Page Martine: 17 éves árva. Makacs és hisztis, néha kicsit gyerekes de kitartó és vág az esze ép ezért  jó kémnek.1 éve kitűnően, esetenként egy két hibával teljesíti a rá bízott feladatokat .






David Tawner: 17 éves srác aki a nevelő apjával él.Követi apja nyomdokait és kémként tanult kis kora óta,3 éve teljesít küldetésének elsőnek csak párban de hamar elmerték egyedül is engedni.Munkája miatt elég sok lánnyal összetalálkozott ,akik futó kalandként szerepelnek életében de egyik munkája során beleszeretett Lana-ba.1éve tartott volna a kapcsolatuk mikor egy ütés során elfeledkezett a lánnyal töltött időről és magáról a lányról se tud semmit , így folytatja az előtti életét.





  Patric Tawner: 30 éves és Dave nevelő apja. 20 éve  megállás nélkül dolgozik és egy titkos kém csoportnak a vezetője. A szerelemben nincs túl sok szerencséje , mert mindegyik nő megfutamodik előle.









Chris Honey: 18 éves , Dave legjobb barátja már 2 éve mióta Chris Patric alkalmazottjaként dolgozik a papírok közt , apja nem akarta engedni de Chris miután betöltötte a 18-at Davel együtt megy a küldetésekre.Kicsit idióta , de mindig lehet rá számítani.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése