2012. december 20., csütörtök

21.fejezet

Tumblr_lvg3y6qnsi1qcmy8fo1_500_large
Sajnálom a késést , de nem volt időm írni , és köszön szépen a kommenteket ♥ Nem a legjobb rész lett, mert sehogy se tudtam leírni azt ,amit elképzeltem , így teljesen átalakítottam, pedig már egy jó ideje ,csak ezen a részen gondolkodok. Azért jó olvasást ♥ :)



Sokat számított , hogy most velem van , az ő karjaiba mindig megnyugodok és ezt mintha tudná is, úgy kezel.
-Kijössz?-kérdezte
-Nem hiszem…este van csak egy kis zuhany aztán alszok.
-Hélo..és a vacsi?
-Nem vagyok éhes-mosolyogtam
-Tudsz ,majd egyedül aludni? –kérdezte csillogó szemekkel
-Amien fáradt vagyok biztosan.
-Tökéletes , akkor nálam is simán elalszol- vett fel egy 1000Wattos mosolyt
-Majd meglátjuk-adtam egy puszit az arcára. A szemeiben egy kis megdöbbenést és örömöt láttam majd a pizsamámmal együtt a fürdőbe mentem. A szokásosnál egy kicsit tovább maradtam a zuhany alatt. Egy percre sem gondoltam, hogy vele alszok és remélem ezt ő is tudja.  Kimentem a fürdőből és a szobámba mentem. Meglepő módon ő az ágyamba feküdt és a gömböt nézegette. Mellé bújtam és az egyik lábamat átdobtam rajta.
-Még mindig nem jelent az a csók semmit?-kérdeztem tőle
-Holnap válaszolok rá , ha úgy adódik..
-A bálon?-lepődtem meg.
- Pontosan.
-Én  honnan fogok szerezni egy nap alatt estélyit…gonodlkodtam hangosan
-Uuuh .. holnap a csajok teljesen kész lesznek a házban.. nyugi van nekik vagy 20ilyen ruhájuk.. tuti szerezel majd … nem gondoltad meg magad? Nem jössz inkább velem a bálba?
-Sajnálom, de nem. Már megígértem és nem szeretek segget csinálni a számból.
-Akkor , majd távolról vigyázok rád.  Jó éjt szer..izé szívem. –nyomt egy puszit a szám sarkába.
-Itt fogsz aludni? És mi volt a végén az a becézés?-kérdeztem kipirulva
-Aham, itt fogok.-mosolygott bele a párnába.
-Pizsama?
-Rajtam..- emelte fel a takaróját, hogy láthassam-már a lentibe lezuhanyoztam.
Réges  rég elaludt , de én még mindig fent voltam. Dave hirtelen mocorogni kezdett majd az ágyat kaparta. Mikor ránéztem a szemeit összeszorította.
-Dave..-simogattam meg az arcát , mire ő hirtelen felül.  Szemembe nézett , majd a térdéhez tette az arcát.
-Minden  rendben?-simítottam meg a kidolgozott hátát
-Persze, csak egy rossz álom.  –nézett rám
-Mi volt az?
-Elvesztettelek…-nézett a szemeimbe.
Ő nem akarta firtatni a témát, én meg nem erőltettem ezért , csak halkan beszélgettünk..a szemeim egyre nehezebbek lettek idő közbe és elszundítottam. Reggel még fél komás voltam , de az ágy másik felét tapogattam, hogy merre van, viszont a kezeim , csak a paplant találták meg.  Nyújtózkodni kezdtem és az órára néztem. Még ,csak 10 óra… belebújtam a mamuszomba és kifele csoszogtam. Teljes hullának érzem magam.. és még este a bál is lesz..Tylerrel..áhh nem kellet volna vele mennem, de már ez van.
-Jó reggelt-köszöntem nekik és a helyemet foglaltam el.
Mindenki beszélt mindenről, tiszta hangzavar volt az egész. A szemeimet az összes asztalnál ülő emberen végigfuttattam ,amíg egy szem párral találtam szembe magam.
-Mondtam, hogy aludj este, ne pedig a hab testemen legeltesd a szemed!- szolt mosolyogva Dave és a hasára tette a kezét.
-Nem tettem volna ha a szemeiddel nem faltad volna fel az éppenséggel takaró alól kilógó testrészeim.. –mondtam mire egy elismerő pillantást kaptam tőle
Fogat mostam a hajamat meg egy sima konttyal fogtam fel majd egy melegítő szettet húztam és ugráltam is Jassica szobájába. Megbeszéltük a lányokkal , hogy együtt készülődünk és adnak nekem ruhát. Nem értem minek ilyenkor készülődni, mert még dél sincs , de nem kötözködök, legyen ahogy akarják.
-Na akkor a menetrend..legelsőnek kiválasztjuk a ruhát és hozzá illő  a körmöt festünk, majd kimegyünk eszünk és pici pihenő , ezután smink, haj és a ruha. 6kor indulunk, ha 8ra ott akarunk lenni-magyarázta Kim. A hangjából ítélve alig várja már az egészet, de az arca semmi hasonlót nem mutat.  Azt hiszem ő Kim.Más szóval nem is lehetne jellemezni.  Nem szigorú ahogy eleinte hitem, de szereti a kezében tartania  dolgokat és az érzelmeit eltitkolni.
Kimnek lila, Pagenak zöld, Jassnek sötétkék nekem pedig türkizszerű ruhám lett . 
 
 
 Hoztam a szobámból a körömlakkjaimat és hozzá egy vékony pálcát, meg köveket. Felváltva dolgoztunk egymás körmein , de mindenkinek a ruhához színben illő francia körmöt varázsoltunk  és a gyűrűs ujjon pedig köveket futtatunk fel.  A szobában meséltek az eddigi bálokról. Általában mindig történik valami és a kis sztorikon nagyon sokat nevettem ,majd melegítettünk kaját és elkezdtük enni, amit a fiuk felháborodva fogadtak mert őket nem vártuk meg. Az ebéd egy kicsit tovább tartott , mint amíg terveztük, ezért rögtön sminkelni kezdtünk. Page  segített halvány füstös szemeket csinálni, a többit pedig megbírtam oldani , viszont Jassica ragaszkodott , hogy ő akarja megcsinálni a hajamat. Helyet foglaltam a székben, és rábíztam magam. Először kivasalta , de nem tetszett neki ezért begöndörítette . Majd konzultált a többiekkel és pár szálat felfogott. Innen én csináltam az ő haját, ami csak hullámos lett Kimnek pedig egy gyönyörű kontyot varázsoltam, amíg drága láttos barát nőm Page fejbőrét kínozta.  Ékszereket húztunk ,majd a ruhákat és végül a magassarkúkat. Pont időben voltunk ,így boldogan lépkedtünk ki a szobából.
-Dave?-kérdeztem az öltönyös Christől.
-Már elindult a kocsijával Vaniért.
Dave szemszöge:
Lassan vezetek, mert elégé csúszik az út. A fejembe pedig, csak egy kép van , mégpedig, hogy Tyler és Lana csókolóznak. Őt választotta és nagyon rosszul tette , de bármi is legyen majd én megvédem, ebben biztos vagyok. Érte bármit megtennék gondolkodás nélkül és ehhez ennyi idő után hozzászoktam, elfogadtam.
Fél 8 körül leparkoltam Vani háza elött, ami 10 percnyire van a bál teremtől. Csörögtem telefonon , de ekkor lépett ki a házból.
-Szia-köszönt és adott 3 puszit.
-Helló, csinos vagy.-mondtam és adtam neki egy száll sárga rózsát , ami illet a ruhájához. Tényleg csinos volt, bár fel se ér Lannahoz.
Az úton folyamatosan  magyarázott valamiről én meg bólogattam és mikor  nevetett akkor én is elmosolyodtam.  Kisegítettem az autóból ,és megbizonyosodtam róla , hogy  Chrisék még nem értek ide. Bent Mindenkit végigüdvözöltem és apáék körül leparkoltam.  Tipikus filmbeli  látvány volt a mostani bál is. Az ajtóból vörös szőnyeges lépcső, aminek a korlátja fenyő ágakkal volt díszítve. Volt egy színpad, amin egy banda játszott , ez előtt meg egy nagyobb tánc tér , majd jöttek a székek , kis asztalok, oldalt pedig a kajás állvány.  Folyamatosan az ajtót figyeltem , hogy mikor látom meg
-Úgyis észre veszed, ha megjön , mindenki fel fog rá figyelni, mert nem ide való és egy folytába csak róla beszélnek már hetek óta.-rázott egyet idegesen a csupasz vállán.
-Mégis miért beszélnek róla?
-Mert aranyos a történetetek. Hozok puncsot.-indult volna el , de utána mentem.
-Mégis mien történetünk?
-Ááh , hát nem mondta el még?-nevetett fel-Ezt nem tőlem kell megtudnod.
-Elmondta, hogy barátok voltunk-magyaráztam, hátha ez lehet az. Tényleg kíváncsi voltam, mi lehet az. Az eleinte nem érdekelt , hogy mit felejtettem el, de ő is benne van és így túl sok mindent nem tudok…
-Csodás. –mondta és visszaültünk a helyünkre . Mindenki lopva pillantott az ajtó felé ,ő pedig csodásan billeget lefele , Tyler karjaiba kapaszkodva. Tökéletesen nézett ki, számomra a legszebb az egész helyen és tudom, ez most nyálasan hangzik, de egyszer vagyok szerelmes..
Mikor észrevette, hogy őt figyelem rám mosolygót , de én elfordultam és apával kezdtem beszélni . Sok fontos személy ült körülöttünk, akikkel Vani elbájolgót. Legalább nem unatkozik. Tylerék felénk haladnak, de ezen nem is lepődök meg, ugyanis apának és a körülöttünk ülőknek mindenki köszön.
Tyler mindenkivel udvariasan kezet fogott Lane meg sorjában bemutatkozott és 2 puszival üdvözölte mindenki. Már ,csak én maradtam ki mindkettőjük számára. Tyler jó erősen kezet rázott, de nem izgatott, mert ugyanúgy kapta vissza, Lana meg ,csak egy helló-t köszönt, de én pusziért hajoltam…nehogy már mindenkit végigcsókoljon, de engem kihagy.. A mögöttünk lévő asztalhoz ültek én meg Vanessát kezdtem nézni. Tökéletes  rálátásom, nyílt a dekoltázsára, ami most nem nagyon kötött le. Mindenkivel beszélgetett és a haja végét piszkálta közben .A  poharából ívott egy kortyot, mikor észrevette, hogy nézem. Megnyalta a száját és rámkacsintot, majd folytatta  a beszélgetést. Nehogy félreértse a helyzetet elfordultam és nézelődni kezdtem ..hát ez a buli ,sem jobb , mint a többi. A mellettem ülő Jack bá ( 45 éves, így jó sok tapasztalata van már , de jó a humora ezért mindenki Jack bának hívja) hozzám szól ,így beszélni kezdtünk ,a mostani akciókról mesélt nekem.  Pár percen belül pedig már apa állt a színpadon, mikor a zene elhalkult és mindenki csendben figyelte őt.
Megtartotta a szokásos beszédjét ,amiben mindenkinek békés-nyugodt karácsonyt kíván , meg hasonlók és több pár a tánc térre szállingózott táncolni. Már kiskoromba sem értettem mi a jó ebben a bálban , miért nem lehet valami normálisabban szervezni, vagy modernt vagy pedig valami háziasabbat. Ez a sok karácsonyi csicsa körülöttem..hát mindegy én nyugodtan mindig is megültem és kész. Hátra néztem, ahol Lana nevetgélt a többiekkel.
-Egy táncra uram?-kérdezte Vanessa csábító mosollyal
-Persze hölgyem.-mondtam és felsegítettem, majd beálltunk a többiek közé. Szerencsére az első táncok még rendesebbek voltak, de most jött ,csak a  keringő , amire csillogó szemekkel nézett rám, így maradtunk. Arrébb néztem és a másik végében Tylerék táncoltak. Annak a mocsoknak meg csúszik lelyebb a  keze, de Szerencsére Lana visszahúzta.
-Ne bámuld , már őket!-szólt rám a párom
-Bocsi-mondtam és innentől ,csak őt néztem ,ami neki nagyon is tetszett Ez után jött a tánc, amikor mindenki mindenkivel táncolt, azon meg én akartam mindenféle kép maradni , mert így tudok vele is táncolni. Már a negyedik lányt pörgettem meg mire ő forgott a karjaimba és mosolyogva rám nézett.
-Ez megfelel a táncodnak?-kérdezte és hagyta , hogy vezessem
-Nem igazán úgyhogy még a mai napon kárpótolnod kell-mondtam és pörögve továbbadtam.
Egy lassú szám jött , amikor meguntam és visszamentem Vanival.
-Meddig adnak még ilyen dalokat?-kérdeztem aputól , amin az ott lévők felnevettek.
-Egész végig ez fog menni-mondta mire sóhajtva hátra dőltem és magam elé képzeltem , vajon mennyivel jobban érezhetném magam ,ha Lanaval jöttem volna.
-Bocsi Dave, nem jössz táncolni?-kérdezte az egyik szőke csajszi
-Bocsi , de most ültem le-mosolyogtam rá bocsánat kérően, mire visszament a többiekhez. Tavaly több mindenkivel táncoltam, de most ,csak egy emberre tudok koncentrálni. Figyelnem kell, hogy ne legyen baja.
-Segítek rajtad, gyere ki a folyosóra –mondta Vani , mikor a 3. lányt küldtem vissza.  Bólintottam egyet , mire rákulcsolta ujjait az enyémre, és a folyosó felé tartottunk. Gondoltam egy csapat kém közt,csak nem esik baja Lananak. A folyosón keringtünk és beszélgettünk, talán egy kicsit flörtöltünk is mikor megállított és felfelé mutatott.
-A fagyöngy alatt illő a csók nem?-kérdezte és felém hajolt.
-Nem kötelesség betartani-mondtam hátha ebből észreveszi, hogy semmi kedvem vele csókolózni.
-Csak egy csók, nem jelentene semmit..-mondta és megint közelebb hajolt én meg hátráltam volna, de lekapott, viszont pár másodperc volt, csak mert elhúzódtam.
-Vani, kérlek ne-mondta neki, mire dühösen nézett
-Az a kis picsa miatt van az egész ugye? Meg se érdemel téged..én jobban megérdemellek.
-Sajnálom, én őt szeretem és le ne picsázd még egyszer!
-Szeresed, csak..úgyse lesz a tied.  Teszek róla- mosolygott el –tényleg most ki vigyáz rá?-kérdezte tettetett agódással, mire  összeállt a kép. Igaza volt a havernak , Vani szerelmes belém és ezért megpróbálja eltenni az útjából.
-Kár , hogy aznap , mikor megütöttem nem törtem ki a gerincét.-mondta szikrát szóró szemekkel
-Ha egy haja szála is meggörbül kinyírlak. Hozzá ne merj érni és innentől felejts el. Mit tettél vele?-kicsit kinyitott szájjal halgatta a fenyegetésem ,majd megsértődve válaszolt.
-Én semmit nem tettem vele ma ,haza akarok menni.
-Sétálj haza-mondtam és a terem felé rohantam, de bent sehol nem láttam.
-Merre vannak Lanaék?-kérdeztem aputól, de senki nem tudott semmit ezért a pletykásabb csoporthoz mentem.
-Valahova a folyosóra láttuk őket menni-mondta Natasha és kifelé mutatott. Basszus, ezek kettesbe vannak.  Mit tettem? Ennek nem szabadott volna megtörténnie.
Lana szemszöge:
-Tyler ne, kérlek-szóltam neki mikor a korláthoz nyomott. A tánc után felhívott , hogy meg akar mutatni valamit,és a harmadik emeletnek a teraszára hozott. Megpróbált megcsókolni , én meg udvariasan visszautasítottam , de neki nyomott a korlátnak és erőszakosan a számra nyomta az övét, mire megpofoztam, de lefogta a kezemet , olyan erősen, hogy már nem is érzem és a nyakamat csókolta.
-Hagyjál már!-kiabáltam neki sírva , de erre csak a seggembe markolt
-Engedjél el! –kiabáltam még egyszer és próbáltam eltolni . Hátrálni ,se elhúzódni nem tudtam, mert akkor lezuhanok. Igazuk volt, nem szabadott volna eljönnöm vele és most a marhaságomtól bármi lehet. Megpróbáltam az ágyékába rúgni ,de elkapta a lábam
-Még egy ilyen és repülsz innen-szorította össze az újaimat. Majd folytatta
-Hagyjál békén-sírtam , de annyit kiabáltam , hogy ezt már rendes hangnemben mondtam.  Ekkor valaki hátulról elhúzta és képen verte ,én meg a földre roskadtam. Felnéztem és Dave volt. Már megint ő mentett meg.
-Nem hallottad, hogy nem akarta?-kérdezte az ingénél tartva Tylert , de ő is visszaütött és Dave száját ütötte meg , ami felrepedt. Innen meg felválva ütöttek és védekeztek.
-Tűnj el, köcsög. Ő már az ennyim-mondta Tyler ,de Dave ebben a percben arcon húzta, úgy , hogy a földön kötött ki.
-Húz el , és hozzá mersz érni megkapod a párját. Remélem azt meg tudod, hogy ez az állásodba került. –mondta mire Tyler mégeggyet akart volna ütni , de ő belökte a szobába.
Legugólt mellém és a zakóját rám terítette
-Annyira sajnálom.-mondta mire még jobban sírni kezdtem, pedig már biztonságban vagyok.
-Nem a te hibád. Figyelmeztettetek. –mondam neki ő pedig felhúzott és átölelt szorosan magához.
-Már értem miért utálod ezeket a bálokat-hüppögtem mikor lenyugodtam.-Köszönöm szépen.
-Majd jövőre velem jössz és mindketten imádni fogjuk. Nincs mit, ez természetes volt.
-Hogy találtál rám?
-Vanessa kihívót és megcsókolt , de mikor kosarat kapott, akkor ..összességben kibökte, hogy te most bajban vagy. A terembe az egyik ember látott titeket kimenni és innen pedig a folyosókon futkároztam, míg egy lépcsőt nem találtam itt halkan hallottam a hangodat, ezért tovább jöttem. Innentől pedig láttad.-mondta és egy zsepit nyújtott, de nem adta oda, helyette ő törölte le az arcom és a kissé elkenődött spirált.
-Mennyire rémes?-kérdeztem
-Semennyire, csak egy picit olyan. Amúgy gyönyörű vagy.-mondta mire elpirultam és lehajtottam a fejem , de ő felemelte.
-Azt a beígért táncot…most nekem adod?-kérdezte
-Most itt?-kérdeztem vissza…igaz hallatszott a zene
-Mégis mi a bajod a hold fénnyel?-monda és a derekamhoz nyúlt , lassúzni kezdtünk.  Most is ő vezetett,ami nem volt ellenemre.  Nem gondolkoztam, csak annak a pillanatnak éltem és két percre, de sikerült mindent elfelejtenem. Abban a  pillanatban tényleg , csak ő és én voltunk.

3 megjegyzés:

  1. Egyszerűen fantasztikus lett. Nem értem mi a bajod vele.
    Imádom az egészet, főleg a végét. Hamar hozd a kövit.
    Boldog Karácsonyt!

    VálaszTörlés
  2. Én személy szerint nem dühöngök,ha késel,mert nagyon jó részeket írsz!!És fogadd el,nagyszerű a történet és ez a rész is!!Imádtam az első szótól az utolsóig.A vége volt a kedvencem*-*Olyan aranyosak együtt,mindig is imádtam az ilyen ő+én a holdfényben eseményeket,nagyon jó,hogy ilyet is beleírtál a történetben és nagyon szépen!!Siess a kövivel már várom:))Happy Christmas<3

    VálaszTörlés
  3. Egyszerűen imádom <3 az egyik kedvenc blogom :) És kérlek, kérlek SIESS!! ;)

    VálaszTörlés