2013. január 8., kedd

27.fejezet




 Nagyon szépen köszönöm az előző kommenteket, hálás vagyok , és bocsánat a késésért, csak nem volt semmi időm. Az egész hétvégén és napjaim evéssel, tanulással és alvással telt el :/ De tegnap elkezdtem írni, ma  pedig befejeztem így itt van. A sajnálatos hír pedig, hogy hamarosan (még nem tudom mikor) vége lesz a történetnek, mert ezt már nem hiszem , hogy tudom nagyon tovább ragozni. ♥  jó olvasást , remélem tetszeni fog , de elég száraz, tömény..na jó nem nyavalygok :DD pápá ♥

Fáradtan nyitogattam a szemem és próbáltam kényelmesen elhelyezkedni, sikertelenül, mikor szinte szemem elé ugrottak a tegnap este emlékei. Mosolyogva nyitottam ki a  szemem és az övével találtam szembe magam.
-Jó reggelt –köszönt és egy lágy puszit adott .
-Tudtál tőlem aludni?-kérdeztem, mert van egy olyan érzésem , hogy nem igazán.
-Persze-mondta a megdöbbentő választ , majd az arcom látván folytatta is.-Van , hogy napokat nem alszok, mert 24 órás figyelem kell egy –egy bevetéshez, és mikor van alkalom rögtön kihasználjuk, legyen akármien is , így már hozzá szoktam a hasonló alváshoz.-mondta én pedig megsajnáltam közben mind a ketten felültünk és ő nyújtózkodni kezdett én pedig le nem bírtam venni róla a szemem. Az inge félig kigombolva és a haja aranyosan kócosan áll. Észre vette, hogy őt nézem ezért magabiztos mosollyal felém közeledett .
-Csak nem tetszik valami?
-Dehogy.-tagadtam , de ő is tudta , hogy ez hazugság.
-Biztos, mert már nincsenek horzsolások az arcomon …pedig neked az nyerte , csak el a tetszésed akkor. –utalt a régi beszélgetésünkre , aminek emlékére halványan elmosolyodtam –Csináljak pár sebet magamra? Úgy jobban tetszenék? –kérdezte a tőle várható hülyeséget, de kinézem belőle , hogy megtenné.
-Meg ne próbáld összetörni magad! –mondtam , de megcsókolt , így a többi szót belém fojtotta
-Pedig , akkor lehetnél  az ápoló nőm és mindig körülöttem legyeskednél…teljesítened kéne , amire megkérlek –mondta a vége felé kaján mosollyal
-Biztos , hogy nem.-mondtam, nehogy túlságosan is beleélje magát.
-Romba döntöd az álmaim –szomorkodott, ezért szájon pusziltam , de csak a szemét csukta be. Még egyszer megpusziltam, de még így sem adott reakciót, ezért a harmadik után a nyaka felé közeledtem , de ő megakadályozott ebben . Megragadta a derekam és magához húzva megcsókolt.
Lassan lemásztunk a létrán és egyedül hagytuk azt a csodálatos helyet.
-Köszönöm , a randit.-mondtam neki az ajtóm előtt , majd besurrantam és az ágyra huppanva átgondoltam az összes tegnap átbeszélt dolgot és a bókokat, amiket kaptam, de rájöttem, hogy még visszagondolva is pirulok, ezért inkább átöltöztem és kimentem reggelizni közben váltottam Jassicával egy „beszélnünk kell „ pillantást és hallgattam , ahogy Chris és Dave fáraszt mindenkit az örült kérdéseikkel , majd mikor elmosogattam , a két srác közölte, hogy lelépnek, majd jönnek,  ezért Christ átöleltem, Davnek meg egy puszit nyomtam az arcára, tiszteletbe tartva , hogy vannak itt mások is , de ő magához húzott és megcsókolt.  
-Na , miről kell beszélnünk?-kérdezte izgatottan Jass
-Tegnap este randizni voltam-mondtam mosolyogva , pontosabban énekeltem  , de ő fa arccal nézett rám
-Kivitt a házból?-kérdezte meg komolyan
-Dehogy is..berendezte a padlást . – kezdtem el mesélni és mindent a lehető legelképzelhetőbben próbáltam leírni.
-De aranyos, tök romantikus, pedig soha nem néztem annak. De jó neked. -mosolygott –Nekem is kéne valaki aki ilyeneket tesz értem-húzta a száját és a a párnába zuhant én pedig mellé könyököltem.
-Mi van Chrissel?-kérdeztem mire fintorgott
-Az ég világon semmi. Mintha a haverja lennék úgy kezel. Abszolút nem látja bennem a nőt. Ez mindig ,csak álom marad majd . Én a kis szerelmes ő meg a nagymenő , akit nem érdeklek úgy. –panaszolta én pedig bíztatni kezdtem , de nem igazán hitt nekem ezért figyelem elterelés képen kifestettük egymás körmét és filmet kerestünk, majd közös döntés alapján betettük a szobám DVD-jébe a kiválasztott filmet én pedig hoztam Jassnek popcornt , magamnak meg csokit, mert ő nem igazán szokott csokizni. Evés előtt még fújkáltuk a  körmeinket, így kezdtük el nézni.
-Tanulságos-szólaltam meg ő pedig kapásból rávágott egy borzalmast , amin muszáj volt mosolyognom.
-Mi legyen?-kérdeztem és gondolkodni kezdett
-Menjünk el szánkózni- jelentette ki, mire ,csak néztem rá.  Igaz , hogy van hó, de a kerti hely , azért mégis túl kicsi , ahhoz.
-Mégis merre gondoltad?
-A ház mögött van egy erdős rész , utána meg egy dombos tisztás. Ha van szánkója  a lovagodnak tökéletes –mondta és belegondolva , alig vártam.
Mielőtt közölnénk a pasikkal, beavattunk a lányokat. Kim szerint gyerekes , de ha dobálhat valakit, akkor miért is ne benne van, Page  meg repkedett az örömtől, mikor meghallotta.  Lassan kezdtünk billegni a már hazajött srácokhoz, akik gyanúsan méregettek minket.
-Mit szeretnétek? kérdezték , majd lassan beavattuk a tervbe őket. A végén Dave és Chris egy emberként nézték Kimt, hogy neki mégis mi a véleménye erről, de mikor kifejtette, feladták a reményt , ezért öltözni küldtek bennünket.

Már a sálamat kerestem  mikor hátulról átölelt és a nyakamba csókolt , engem meg teljesen kirázott a  hideg , majd szembe fordultam vele és a kezeimet a nyaka köré csavartam.
-Mégis minek megyünk szánkózni?-kérdezte
-Szerintem te fogod a legjobban érezni magad…-mondtam a  sejtésem, de ő egy biztos , hogy nem fej rázással tagadta.  
-Képzeld voltam a beépített titkos helyen és néhány emlék , mintha beugrott volna – mesélte én pedig nagyon megörültem neki.-Utána néztem Marry-nek.-folytatta és ezzel be is zárta a beszélgetést , de nekem nem volt ennyi elég.
-Mit találtál? És hogy tudsz utánanézni?
-Semmit, pont ez a baj-huppant le az ágyamra – Beírok egy nevet, és ha nem talál akkor külső jellemzők alapján keresek.
-Akkor ezek szerint nem a filmbeli fő gonosszal van dolgunk – mondtam neki kissé mosolyogva
-Talán ez nem talált, de akkor is ismerős. Túlságosan is – húzta a száját majd ezt a témát annyiban hagyva megigazítottam a tükörbe a sálat és kivadásztam a kesztyűm , sapimat ,majd kiballagtunk. Kint mindenki a cipőjével szerencsétlenkedett, aztán jött a kabát és már indultunk is, de előtte a két srác hozott fel a pincéből 2 szánkót és 2 csésze félét.
A ház hátulja felé indultunk ,kis idő múlva pedig egy erdőbe jutottunk. Itt jött a neheze , mert egy kis patakocska volt,  keresztbe eldöntve pedig egy fa. Igaz, hogy a fa félbe volt vágva  , így járhatónak nyilvánították, de csúszott az egész. Ők óvatosan átsétáltak , egyedül , csak Page csúszott meg , de az is ,csak annyi volt , hogy  5 centivel előrébb csúszott a  lába, mint ahova lépni akart.    Mikor Kim is elindult előttem én is ráálltam, de abban a pillanatban seggre csúsztam . Újra megpróbáltam , de most a második lépésnél csúsztam előre és szerencsémre , nem a vízre. Fogalmam sincs, hogy ők , hogy tudtak végig menni , de nekem is sikerülhetne. Térdre álltam és észre vettem , hogy Dave vissza fojtott mosollyal közeledik felém.
-Nem kell, megoldom ! sikerül egyedül is. –állítottam meg , mert egyedül akartam megcsinálni.
-Kíváncsian nézem  a produkciót.-mondta várakozó nézéssel , én pedig kinyújtottam neki a nyelvem , majd lefele figyeltem a fát és elkezdtem mászni rajta , a kezeimmel , pedig az oldalát fogtam. Párszor még így is megcsúsztam . Már , csak egy kis csúszás volt a végétől, mikor a lábaim oldalra mentek vele együtt pedig én is és csukott szemmel vártam a zuhanást , de mikor a kezeim elengedték a fát , Dave keze fogott meg, a másikat pedig Chris, ők pedig kisterpeszbe,  álltak , és az egyik lábuk keresztbe volt téve egymásnak, míg a másik egy kissé hátrébb volt. Egy furcsa támadó állás.  Felhúztak én , pedig hálásan néztem rájuk, és mikor biztos talajon álltam , megköszöntem nekik. Ez nem ér…mindenki átjutott, egyedül , csak én vagyok olyan szerencsétlen, hogy beleesnék . Szomorkodtam , de Chris hülye vidítása használt, ezért egyre jobb kedvre derültem , sikerült elfelejtenem a szerencsétlenségem.
Mikor oda értünk a fiúk összeduruzsoltak, ezért mi is így kezdtünk és Kim kitalálta a haditervet. Ez egy játék, nem értem  minek, de legyen. A két csirke fogó gonosz mosollyal közeledtek felén. De mi beálltunk a „manó állásba” (Page kedvéért így neveztük) és a földről felvett hóból  pár golyót gyúrtunk és vártuk  az ellenség lépéseit, de ők hógolyó nélkül közelítettek, így eldobtuk a legelsőket , amik találatba értek, ők védekezőn feltették a kezüket , de még mindig felénk sétáltak, mi meg csak dobáltunk. Mikor elég közel voltak, hirtelen legugóltak és úgy  csúsztak el közöttünk,  csúszás közben pedig golyókat építettek és hátulról kezdtek támadni, mindezt  három másodperc alatt. Mindenkit dobáltak, elég gyorsan és pontosan, ráadásul a legtöbb feléjük közelítő „labda” elől ki is ugrottak, mi meg egy nézéssel a bé tervre szavaztunk ezért Jassel a két fiú felé közelítettünk és nekik csúsztunk , majd leterítve őket a földre rájuk csücsültünk, ez idő alatt , pedig Kim és Page dobálni kezdte a két fekvő embert.  Elsőnek Chris szedte le magáról a lányt és kergetni kezdte . A példát látva Dave is utánozta a két lány meg csak nevetve figyelt és drukkoltak a fiúknak, hogy fürdessenek  meg minket. Chris „sportszerű" módon Jassica hátára ugrott és a kezében lévő havat a lány arcába nyomta. Hátra néztem, hogy az én támadóm , nem –e tervez ilyet, de senki nem volt mögöttem, ezért lassítani kezdtem és a szememmel hátrafelé vizsgáltam a környéket, majd előre kaptam a fejem és elég közel állt hozzám, ahhoz , hogy a - hátat fordítsak és elfussak- tervem, valóra ne váljon. Elkapta a derekam és és a kezében lévő havat az én arcomra helyezte. Miután minket késznek nyilvánítottak a másik kettőt üldözték , mi meg a térdünkre támaszkodva figyeltük. Pontosabban én, mert Jassicának , semmit nem ártott ez a kis futás. Beletelt pár percbe , de őket is elkapták, majd győztesen mellénk álltak , de nem nyugodtak le, megpillantottak egy nagyobb jeget és „jégtáncolni” kezdtek, ami abból állt , hogy felálltak velünk szembe és belekaroltak egymásba. Lábujjhegyre álltak, majd oldalazva csúszkáltak és a kezüket menetirányba hullámoztatták. Mikor kiröhögtünk magunkat , Jassicával felültünk az egyik szánkóra egymás mögé és a dombon kezdtünk el lecsúszni , de kicsinek bizonyosúlt , úgyhogy a kis csészékbe ültünk és egymás mellett csúszkáltunk. Legelsőnek, csak simán, aztán egymás kezét fogva, hogy egyszerre érkezzünk, a végét pedig versennyé alakítottuk , majd mikor már nem akartunk szánkózni átadtuk a két srácnak,  akik komolyra téve a versenyt egy másik dombot, sokkal meredekebbet , vagy ahogy ők nevezték „zúzosabbat” választottak , ami tele volt dimbes-dombos részekkel és túl közel volt a fákhoz. . Mi hátra álltunk Page, pedig indította a fiukat és drukkolni kezdtünk. Mind a kettő ugratni kezdett az ott lévő apró dombokról .Szorosan  nézett ki a vége , de az utolsó dombnál , mind a kettőjük  megcsúszott és a mellettük lévő   fához közeledtek, rettentő sebességgel. A baj, csak az volt, hogy szinte fej magasságban , volt a legelső vastag ág, mert a fa megdőlve nőtt ki a  földből. A srácok beverték a fejüket és lezuhantak az alattuk továbbhaladó csészéről. Mi megszeppenve néztük őket ,majd mikor felnevettek megkönybűltünk és mosolyogni kezdtünk rajtuk ,aztán pedig mi is bekapcsolódtunk a nevetésbe. Mindkettőjük homlokán egy kicsi seb volt, emlékeztetőül.  Hazafelé indultunk , mert idő közbe elkezdett sötétedni. A fa „hídnál” sikeresen átkerültem  , majd nevetve mentünk be a nagy meleg házba. A vizes cipőket a leterített plédre raktuk és mindenki átöltözött. Megtaláltam a kiszemelt ruhát, amit egy cica nadrággal fel is húztam , a néhány helyen nedves ruhát ,pedig a radiátorra tettem. Mikor kiléptem , Kim öntögetett poharakba teát, közben Chris megkért engem , hogy álljak mellé , mert testvére vagyok és támogatnom kell. Akármien hülyeséget mondott kiálltam mellette és mint az anya tigris harcoltam vele az „igazságért” .  Mikor megnyerte a pert (?) leültünk és beszélgetni kezdtünk. Majd kitalálták, hogy fürödjünk le és játszunk pókert. A többiek benne voltak, de  én mivel nem tudtam hogy kell játszani , megbeszéltük, hogy beállok valakihez és onnan figyelem az első kört, majd én is megpróbálok játszani.
-Mehet a következő!-kiabált Chris kifele és a szabályába ment.  Már csak én és Dave voltunk hátra, de én mehettem elsőnek. Összeszedtem a pizsim és a mosógépre raktam, majd a hajamat kötöttem fel egy kontyba , nehogy vizes legyen, de az ajtón bejött valaki, én pedig oda néztem és Davel találtam szembe magam.
-Fürödnék..-utaltam arra, hogy ki kéne mennie.
-Tudom… arra gondoltam, hogy mi lenne , ha spórolnánk a vízzel , idővel és együtt zuhanyoznánk..-vetette fel az ötletét
- Uhh .. mien praktikus gondolkodásod van. Nem jó ötlet.
-Na..menni  fog. Tudod , csak a vizes testre a  sampont magadra kened és lemosod. Ennyi az egész.- mondta és a kezére kent egy csöppent a tusfürdömből, majd felém közeledett vele.
-Tudom, hogy kell.-mondtam , de addigra a pici sampont az arcomra kente. Visszaadva én is nyomtam a kezemre egy csöppet és a csupasz karjára kentem ,mert az arcát eltakarta. Ebből már nem tudom, hogy kerültünk ide, de elkezdtünk buborékokat fújni , mint két ovis pár, bár a végeredményben már nem annak éreztem magam. Körbe néztem és körülöttünk rengeteg buborék röpködött , pedig mindkettőnk tenyerére, csak egy csepp  tus fürdő került. A szobában vanillia illat terjedt én pedig mosolyogva néztem Dave reakcióját, akinek ugyanannyira tetszett, mint nekem. Egy lépéssel átszelte a köztünk lévő távolságot és lassan megcsókolt, közben az arcom a tenyerében tartotta, majd mikor eltávolodott pár centivel az arcomtól egyszerre láttam a repkedő színes buborékot, és az ő arcát . Nyomott egy gyors puszit a fejem búbjára , majd kiment , ezzel egyedül maradtam a most már kevés buborékkal. Megvártam , amíg az utolsó is kipukkan , azután pedig levetkőztem és gyorsan lezuhanyoztam. Mikor elkészültem, letöröltem a csempéről a buborékok miatt néhány szappanos foltot és kimentem. Chrishez hasonlóan én is elkiabáltam egy mehet a következőt, hiába tudtam, hogy már , csak Dave volt hátra. A ruháimat elpakoltam és kiültem a  kis csapathoz. Chrissel lebeszéltem hogy vele leszek, ő pedig elmagyarázta nekem a játék szabályt , majd mikor Dave is megjött elkezdtük a játékot, közben , pedig halkan szólt a tévéből a zene. Lement egy pár kör, mire én is tudtam , hogy mikor mit kell és mire rakni. Ám amint beszálltam fázni kezdtem , ezért időt kérve bementem a szobába. Chris utánam kiabált egy 23:36-ot. Kivettem az első kezembe akadót és vissza mentem, de az ablak alatt egy papirgalacsint találtam , amit gyors felvettem és összegyűrve ki akartam dobni , de egy szón megakadt a szemem : Vigyázzatok.  Szétbontva futottam a nevetgélő emberekhez , közben elolvastam  kis figyelmeztetést és Kim kezébe nyomtam.
  Egyszer már figyelmeztettelek egy kis dátummal, most meg idővel . 0:00 .  Ugye mien rémes? Akárcsak egy sikoly, rég megtett ígéret. Tartozásom leadva, sok sikert a kereséshez! Vigyázz aludni nem érdemes! Üdv a kalapos ember.
-olvasta fel Kim , mire  rémülten néztek össze . Mindenki keresgélni kezdett Dave pedig az egyetlen telefonon hívta fel az apját, közben pedig az ujjában idegesen pörgette a levelecskét.
-Nem érhető el. –csapta le idegesen a telefont az asztalra , de a keze megakadt fél úton. A telefon kijelzője elé tette a levelet, amin egy bomba rajzolódott ki.  Szinte mindenki észrevette és az ajtó felé kezdtek rohanni , de az nem nyitódott.
-Le van zárva!-mondta Chris és az alig észrevehető fém dobozkára mutatott, ami az ajtó felett volt elhelyezve. Dave felugrott az ajtó feletti csőre és megvizsgálta a szerkezetet.
-Kémes kütyü. Ds6ajtózár. Időre van programozva a nyitás,holnap reggel 8. –mondta mire a többiek  idegesen néztek össze.
-Ablakon kiugrunk  vagy megkeressük a bombát?-kérdezte Page
-Nem ajánlatos az ablak..kívülről van lezárva. –jelentete ki Chris , miután kinézett.
Szerencsémre úgy beszéltek ,hogy én is megértsem a felrakott kütyüknek a hatását ezért én is értettem, hogy most miről is van szó. Nem kerestük, helyette inkább hallgatóztunk, de pittyegést semmire sem hallottunk. Piros villogó fényt kerestem  lehetőleg eldugott helyen, majd amikor a lelógó paplanomon át megláttam kiabálni kezdtem , közben pedig remegő kézzel kivetem és az ágyra helyeztem.  Page rögtön mellém állt és felfeszítette az oldalát. A ketyere pedig az utolsó percet kezdte visszaszámolni.
-Kettő piros van benne!-kiabált idegesen.
-Akkor azt hiszem a bal csatlakozós –mondta Kim és vártuk a reakciót, de a számláló hirtelen eszméletlenül gyorsan kezdett visszaszámlálni. Page rögtön kihúzta  a másikat, amivel a 06os szám elsötétült.

4 megjegyzés:

  1. Először is NEM!!! lehet vége, lesz 2. évad, vagy nem tudom...
    Aztán! Gonosz!!! Hogy lehet így vége?
    Végül: SIESS! :D

    VálaszTörlés
  2. Vasárnap kezdtem el olvasni a történetet, azt sem tudom, hogy akadtam rá az egészre, de nagyon örülök, hogy ezt el tudtam olvasni. Örültem, hogy majd ha eddig elolvasom, akkor majd mindig követni tudom amiket írsz, de ha nem folytatod, akkor mit fogok csinálni?:(

    Nagyon tetszik az egész, és remélem nem fogod abbahagyni!:)

    VálaszTörlés
  3. Megnyílt az új blogom, kaphatnék azzal is egy cserét? Kérlek, nálam válaszolj!:)
    http://summer09byjustagirl.blogspot.hu/

    VálaszTörlés
  4. Imádom és hamar a kövit, a többit már elmondtam suliban
    Puszi: Ildi

    VálaszTörlés