2012. november 11., vasárnap

4.fejezet

 Nagyon szépen köszönöm a kommentet. Eszméletlen jól estett. Meghoztama  részt.Hosszabbakat nem sikerűl összehoznom, hiába próbálkozok.Elég unalmas lett azért bocsánat.


Dave elég sokszor próbált közelembe férkőzni a szekrényes beszélgetés után, hogy megbeszéljük a dolgokat, de egyszer se járt sikerrel. Visszakapta , amit ő tett,csak nekem nem ment olyan jól mint neki. Minden egyes lerázás után egyre jobban megsajnáltam, egészen odáig , míg egy levelet nem kaptam.
Ha már meg nem hallgatsz legalább akkor tudd, hogy mit akartam mondani. Nagyon sajnálom, hogy olyan bunkó voltam veled, most már tudom mit érezhettél. Semmi okom nem volt arra hogy állandóan vissza utasítsalak, talán egy de lényegtelen. Azt mondtad meg akarsz ismerni és csak barát akarsz lenni velem. Nem tartom jó ötletnek , bár nem vagy egyedül vele. Nem épp jó fiús srác vagyok, vonzom a bajt arra most figyelmeztetlek, ám ha így is tudni akarod ki vagyok, álok elébe. Ha bátor vagy akkor péntek 5órakkor találkozunk a shell-park bejáratánál. Sajnálom  ,hogy tahó voltam.
                                                                                                                                                                                                                                   D.”
Akkoriban sokat jelentett nekem ez a levél , mert bocsánatot kért tőlem. Nem volt hosszú ,de egy lépés a barátsághoz. Pénteken elmentem. Állítólag a sok kosár miatt nem számított rá , hogy eljövök, csakúgy mint én a levelére, próbálkozásaira. Ez már mind a múlté. Elég sokat gondolok , a mi volt akkor részekre. Talán el kellene szakadnom a régtől és a jelenre, jövőre kéne koncentrálnom. Az akkori kapcsolatunk, nem fog visszajönni magától  , ha nem teszek érte semmit , de addig is kell valamibe kapaszkodnom és azok meg csakis az emlékeim.
Mi lányok meg ebédeltünk , a két srác meg még mindig üti egymást. Patric nem marad velünk, mert neki más a munkája. Jess-el beszélgettem egy jó ideig mindenféle csajos dolgon mikor Dave ideges hangját hallottuk ,amint Kimmel veszekszik
 -Nem mehetsz el ! Itt van dolgod nem veszed észre , hogy azt a lányt meg akarják ölni? Szüksége van rád, ránk. Ez a munkád , nem pedig az hogy minden nap más nővel enyelegjél!
 -Csak egy vacsora annyit kibír nélkülem itt vagytok ti is. –ahogy hallom elégé keresztbe tett neki , hogy rám kell vigyázni, de mégis miféle vacsorára menne ..?
-Én vezetem az akciót és ha történik valami , akkor mindenkinek a helyén kell lennie.
-Kim! Gondoljál már bele, hogy holnap nem lesztek ebben a házban! Te valószínűleg kapsz  egy  fél napos melót, Chris,Jes, Page meg mivel nem töltötték be a 18 at suliba kell menniük ,mert apa nem bírta még mindannyiunknak elintézni  a magántanárt. Tehát egyedül , csak én maradok vele.
Egy darabig csönd volt….Kim gondolkodott , én pedig reménykedtem….
-Most az egyetlen egyszer ,hogy elmész . Ha lehet 11 re érjél vissza.- adta be a derekát elég hamar.
Dave indokai jogos volt, hogy elmenjen , de nem mehet más lánnyal randizni. Mi lesz ,ha beleszeret?
Minél hamarabb közel kell kerülnöm hozzá. Ez után a két fiú megebédelt Chris meg odajött hozzánk amíg Dave el nem készülődik.
-Jól vagy csajszi?-kérdezte tőlem szomorkásan
-Persze –próbáltam áll mosolyogni,és az igazság, hogy az egyetlen ,amit most szerettem volna az kifutni a világból.
-Chris! Régebben mesélt rólam ?-kérdeztem meg félénkebben
-Hát ,volt pár dolog ,amit átbeszéltünk..-vakarta a tarkóját
-Azt nem mondta , hogy mi fogta meg bennem?-De válaszolni nem bírt , mert bejött,hogy a  csúcsszuper randihoz tökéletesen álljon a haja
-Majd elmondom ha nagyon akarod, de nem biztos , hogy szükséges. Ami akkor tetszett neki az most is benned van és ha akkor sikerült eltekerned a fejét , hamarosan most is meg lesz – súgta oda halkan a biztató szavakat.
A későbbiek folyamán Page csajos napot akart tartani , mert még soha nem csinált olyat .Nem voltak barátai és ha már itt vagyunk 4 lány miért nem próbáljuk ki? Kimet is hívtuk , de ő ilyen „tinilányos maszlaságban” nem akar részt venni .  A film elég nehezen indult , mert Jess  és Page horrort , én meg valami vígjátékot vagy akármi mást akartam ,de nem jött össze. Jessica véleményét elég hamar sikerült megváltoztatnom, de Page  „elég „ makacs volt , így horroroztunk. A film  ijesztő volt, elég sokszor megijedtünk ,ámde nem sikoltoztunk. Utána kibeszéltük az egész történetet majd jöttek a pasik. Kb 11 táján lehetett mikor kimentünk Page szobájából ,mire eszembe jutott , hogy Dave még mindig nem jött haza. Nem, hisztizni nem fogok, de elégé féltékeny vagyok. A zöld manó a vállamon , mindenféle hülyeséget súg a fülembe. Lefürödtem és a szokásos pizsimet felhúztam, majd aludni próbáltam , ha nem éreztem volna úgy minden percébe hogy figyel valaki, vagy épp áll az ágyam mellet egy alak. Így ment egy órán át mikor kimentem inni. Éreztem, hogy valaki a hátam mögött van , de biztos , csak beképzelem.
-Nem bírsz aludni?-kérdezte Dave halkan mögülem
Olyan szinten megijesztett , hogy a szívem ki akart ugrani és elsikítottam volna magam , de gyorsabb volt és befogta a szám és  a sajátját is a röhögés miatt.
-Basszus  eddig se tudtam aludni , de most miattad végkép nem fogok.-néztem rá vádlón
-Nem akartalak megijeszteni –mosolygott-Kaptam egy fülest Christől , hogy horrort néztetek és megbeszéltük , hogy végigijesztünk rajtatok. Elsőnek Page-t leptük meg, elég sikeresen aztán Chrisé volt Jes .A csaj ijedtében  lerúgta Chris  állát.Látni kellet volna. Enyimmé meg te voltál. Úgy volt , hogy téged is megijesztelek, csak aztán kijöttem mögéd a konyhába és nem volt szívem, aminek örülhetsz –nevetett még mindig én meg válba bokszoltam , de az én erőm még a lekváros üvegnek se kottyan meg nem hogy neki.
-Néztek ti még horrort-figylemztettem és indultam volna be
-Ne kísérjelek ágyba? Még a végén elkap a kampó kéz.-erre már csak egy nyelvnyújtás volt a reakcióm
-Vigyázz, mert bekapom-nevetett. Hát elég jó kedve van. Most erre mit mondjak? Nem bánnám?
Végül is hajnali kettő körül sikeresen elaludtam, majd arra ébredek , hogy valaki ugrál rajtam .
-Hadjál már Jess,vagy Page, vagy Chris.-nyöszögtem csukót szemmel
-Nem talált, Dave vagyok.-súgta a fülembe ,mire a hideg végigfutott a gerincemen és rögtön kipattant a szemem. Lerúgtam magamról és sikeresen földön landolt.
-Mégis mi a fenéért keltettél  fel? Nem lehetett volna valami aranyosabb módon?
-Ki voltál szolgáltatva és éhes vagyok.- vigyorgott kisfiúsan a földről
-Komoly azért keltesz fel ,mert éhes vagy? Miért nem csinálsz akkor magadnak? Nem tudtál volna a többiekkel enni?
-Nem volt kedvem akkor enni,ők meg már elmentek így csak te vagy itthon csaj. Ha meg már vigyázok a formás seggedre ,akkor a minimum , hogy kaját csinálj nekem.
-Vársz fél órát és kapsz a másik meg..akadj le a seggemről –dobtam fejbe egy párnával. Mivel röhögve kiment a szobámból.
-Túl hamar felkapod a cukrot. Ez bók volt édes-húzott ki a szobából én meg mosolyogva belefordultam a párnámba. Visszakapja még a reggelt..
Felöltöztem és kimentem a konyhába, hogy őfelségének kaját adjak, nehogy éhen haljon.  Az ebédlőben ült telefonját nyomkodva .
A reggeli meg elég csendben telt.
-Mikorra jön a tanár?- kérdeztem , mert ellentétben vele nem szeretnék lemaradni ( tudom stréber vagyok, de én ebből fogok megélni , míg ő verekszik meg hasonló)
-1 óra múlva. 9 van vele megbeszélve-mondta semmitmondó arccal.
-Patric mondott valami? Találtak már valami nyomot? Apa keresett már?
-A szobádat feltúrták ,mást nem találtak. És igen e-mailokat küld ,hogy minden rendben-e. Majd holnap hozz neked apa laptopot, amin válaszolhatsz, de nem ebben a házban.
-Máshova megyünk?
-Csak rövid időre bejössz velem a szállásra.-Ismét pár perc csend.
-Milyen volt a tegnapi randid?-kérdztem meg , csak úgy mellékesen, bár elég sokat járt a fejemben ez  a kérdés.
Felnézet és végre egy halvány mosolyt ejtett. Legalábbis  a szája széle megmoccant.
-Talán máskor jobban éreztem volna magam. Valahogy nem volt az igazi..nem mintha a korábbi az lett volna , de nem jött össze. Mármint kedves csaj, rámenős és céltudatos, de mégse éreztem magam jól, bár egy futókalandnak elment.
-Futókaland…nem vágysz a  szerelemre?
-Nem-zárta le határozottan és túl gyorsan.
Kérdőn pislogtam rá, de ő csak egy fejrázással elintézte az egészet.
Folyatódott a csend.Vártam hátha ő töri meg , de esze ágába sem volt, majd 9 előtt megérkezett a tanár . Egy középkorú ijesztő nő volt és elég katonásan adta le az anyagot. Két fele kellett osztania az időt mert Dave 12 . es most ,én meg 11. A többiek már 1 órája hazajöttek  mi meg még az utolsó leckéket vesszük. Francia…nyelvekbe nem épp vagyok jó, és ez az egyetlen óra amit nem kell ketté osztani úgyhogy elég sokat szórakozhat a "padtársam" kiejtésemen.
A tanár elment  Jess meg a nyakba vágta magát.
-Szia –mosolygott
-Hello. Mi ez a nagy vidámság?-A kedve hamar átjárta az enyémet.
-Nem tudom fel vagyok pörögve.Mizu? Történt veled valami?
- Kora reggeli ébresztés- mondtam picit hangosabban hogy ő is hallja .Chrisel beszélt valamiről, de meghallotta , ezt pedig onnan tudom, hogy egy pillanatra, amíg össze nem kapcsolódott a tekintetünk rám nézet és elmosolyodott  -és szigorú tanár.Veled?
-2 es fizika és partner a szalagavatóra.-mosolygott
-Kivel mész?
-Jack. Meghívott én  meg igent mondtam. Semmi extra nem volt.-Ez után kibeszéltük a tegnap esti ijesztgetést. Legalábbis leírta nekem Chris arcát és az egész jelenetet .A délután elég unalmasan telt. Vártam már a holnapot, hogy beszélhessek apával és kimenjek a négy fal közül.

1 megjegyzés:

  1. Szia csajszi!

    Dehogy volt ez unalmas. Én élveztem most is. Tetszik, hogy egyre több alkalommal beleveszed Dave-t is, a részekbe.
    Nem baj, hogy rövid... a lényeg, hogy most is tudtál frisst hozni. :)
    Kíváncsian várom az újabb részt. :)

    Puszi
    Dóry

    UI: bocsi, hogy most ilyen rövid voltam... de csak pár percre ültem le a géphez. :S

    VálaszTörlés