2013. június 5., szerda

II.24.rész


 Eszméletlen nagy késéssel, de meghoztam a részt. Sajnálom, hogy csak most , de nem igazán volt túl sok időm íni a tanulás miatt, bár meglett az eredménye(maximális pontú irodalom vizsga) . Kicsit féltem a részt megírni, mert nem tudtam milyen véleménnyel fogadjátok, majd de remélem tetszik, bár az egész nem úgy alakult, ahogy terveztem:) Jó olvasást és köszönöm, hogy eddig kitartottatok mellettem , ti vagytok a legjobb olvasók ♥♥
Bent az fogadott amire számoltam. Mindenki kifele tódult  a teremből . A kezemet rátapasztottam a fülemre , mert az összes diák társam sikítozott és kiabált. A lámpa fénye pislákolt, így csak néha láttam , majd mikor a villany körte megadta magát a terem teljes sötétségbe borult.  A belső zsebembe nyúltam és megnyomtam a pittyegőt, ami jelez apának, bármi baj van és ezt annak minősítettem.
 A szememmel körbe pislogtam , amikor hozzászokott a sötétséghez, de ebben a pillanatban egy apró lámpa kapcsolódott fel ,mire kissé megijedtem és előrántottam az eddig zsebemben megpihenő kis pisztolyt. A fényforrás felé tartottam, mire a lámpa megdőlt és Zack ideges arcát mutatta.
-Én vagyok, le ne lőj! - mondta , majd felém igyekezett, e közben , pedig Naomi is feltűnt kezében egy másik lámpával. Végigvilágították a termet.. az asztalok felborultak, így az étel maszája és a különböző folyadékok keveréke terült szét a földön. A falon leszakítva álltak a textíliák .
-Mi a fene volt ez?-suttogtam magam elé döbbenten , mert még mindig nem jöttem rá. A hasam idegesen és kissé félve zsugorodott össze apró méretű bogyóra.
- Akármi lehetett... gáz robbanásra gyanakszom, de van egy olyan szerkezet is, amit konkrétan az ilyen robbanásokra találtak ki. Hang, remegés van, de igazándiból semminek nem esik baja. -válaszolta Naomi magabiztosan és tovább siklott a lámpával, ám nekem megakadt valamin a szemem, ami nekik látszólag nem tűnt fel. Kikaptam a mellettem lévő lámpát és felvilágítottam. A falon hatalmas vörös betűk lógtak, akárcsak vérrel lenne írva. "A játék kezdődik"
-Ki az az eszemetlen őrült?-csuklott el Naomi hangja és Zack karjaiba bújt én, pedig örült tempóban cikáztam a külső ajtó felé, ahonnan az imént beléptem.
-Gyere be!- parancsoltam és egy pillanatnyi nyugalom kerített hatalmában mikor sértetlenül láttam gubbasztani.Ő félénk léptekkel közeledett,amikor egy ismerős piros mozgó pontocskát  vettem észre rajta, ezért magamhoz rántottam . Pont időben, mert csak másodperceken múlt, hogy a falba vagy Kat bordái közé talál .
-Tűnjünk innen!- mondtam futás közben és kivágtam a nagyterem ajtaját. A  folyosón se volt villany, így nem is próbálkoztunk keresgélni, beértük a saját lámpáinkkal és a bejárati ajtó felé haladtunk. Idegesen rántottam meg , de az nem moccant. Lefagyva álltam előtte, és nem tudtam mit tegyek. Egy kisebb lökést éreztem miután Naomi állt elém.  Ő is megpróbálta, majd a most letakart üvegbe rugot , de az még meg se repedt. A közelből egy golyó süvített a levegőben, majd  egy közeli falba csapódott.
-A kémia terembe!-mondtam és Kattet magam mögött húzva mentem , de hátulról elkapott Zack és másik folyosó felé irányított.
-A hátsó lépcső biztonságosabb.-utalt arra, hogy a hang forrása pontosan az volt, amerre haladtam. "Ilyen sebességgel sem futottam még a kémia terem felé.. "-gondoltam majd magamra szóltam, miszerint nincs itt az ilyesfajta hülyeségeimre. Mikor beértünk megnyugodva tapasztaltuk, hogy az ajtó nyitva volt. Zackkel padsorokat toltunk oda, majd kinéztünk az ablakon , ahol egy városnyi ember sorakozott. Mivel az ablak be volt zárva és a  zár be volt szorulva, kirúgtam az üveget , ami darabokban hullott szét körülöttem. Az arcom elé pajzsként a karomat használtam, de így is rengeteg helyen sértett meg, amik most mind csípő fájdalommal égtek.
-Be vagyunk zárva!- kiabáltam ki a tömegbe , akik mind felénk fordultak majd mutogatni kezdett ránk. Az utcán észrevettem apa kocsiját és, majd egy halom kémét mögötte.
-Dolgozunk az ügyön!- kiabált vissza valaki, de nem volt túlságosan biztató.
-Hogy lehet, hogy egy halom kém, rendőr és még ki tudja mi a fene áll kint, de egyik sem tud kinyitni egy vacak ajtót?- dühöngtem , majd az asztal lábába rúgtam, amitől az megremegett.
-Kiborítód!- kiabálta Kat és egy kémcső után nyúlt, amit még pont időben mentett meg. Óvatosan lehelyezte, majd szikrázó szemekkel felém fordult.
-Ettől nem lesz jobb semmi , hogy dühöngsz. Egy gyilkossal vagyunk bezárva az épületbe, és nem tudhatjuk mikor talál ránk. Van valami terved? -kérdezte én, pedig szégyeltem magamat, mert az elejével kapcsolatban teljesen igaza volt . A fejemet csak nemlegesen megráztam.
-Ha ránk talál van még egy golyó a tartályban..-mondtam csendesen utána.
-Azt nem szabad elhibázni..-állapította meg halkan. -Mi valami fegyverszerűséggel próbálkozunk addig, amíg ide nem ér. -fordult  vissza az asztalhoz, ahol már Naomi  a harmadik folyadékot gyártotta.
-Mi az?- lépett oda Zack, majd felemelte az egyiket.
-Kénsav.. elég nagy benne a kén molekulatömege, legalábbis ha nem tévedünk sikerült így csinálnunk, így ha ráöntjük pár perc alatt elkezdi marni a bőrét.
-Nem is rossz ötlet..-mondta , majd egy puszit nyomott Naomi halántékára és mellém ült fel a padra. Egy zsepit nyomott felém és szomorkás vigyorral nézett rám, de csak megráztam a fejem és a törött szilánkokra néztem. Az egyikből még halványan látszott a tükörképem, bár a sok vértől , ami rácsöpögött, aligha ismertem meg magam. Semmi nem utalt rám. A szemeim fakó szürkének látszottak az élénk kék helyett és az arcom túlságosan komor volt. Az alatta lévő szilánkban a fegyvert láttam meg..  a tekintetemet elkaptam  és körbenéztem , majd ki , hogy hogy áll a helyzet, de nem sok javulást láttam.
-Megoldjuk..-lökött egy kissé vállával meg Zack .- De ha ennek vége az életbe nem fogok horrort nézni. - komorult el az arca.
-Pedig neked még be van ígérve egy horrorsztoris éjszaka.- emlékezetem vissza a tábortüzes estére.. arra a napra, amikor összejöttem Kattel. Akkor mintha minden könnyebb lett volna. Olyankor még nem volt ennyire sok teher rajtunk. Ahogy növünk fel úgy muszáj mindennek egyre nehezebbnek lennie? Miért nem  maradhatnak meg a dolgok olyan egyszerűnek?
-Akkor azt még megtartjuk.. esetleg most unalom céljából?-pillantott körbe , de a lányoktól csak szúrós tekintetett kapott.
-Ha ennyire unatkozol nyugodtan kimehetsz  futkározni két kört azzal az ipsével. Majd ő mesél neked valami szépet..- fortyogott a barátnője.
-Nem gondoltam komolyan!- védekezett Zack ijedt tekintettel.
-Én sem. - mosolyodott el Naomi, majd pár pillanat erejéig összenézett a két személy .
-Akkor öntsük át nagyobb edénybe..-mondta Kat , majd keresgélni kezdett, mikor az iskola hangszórójából felzendült a tipikus ijesztő jelenet előtti zene.  A dallam az egész termet kitöltötte, szinte üvöltött, majd valaki belekacagott  és az ajtónk elkezdett kinyílni, de a padokba ütköztek. Görcsösen szorítottam a pisztolyt és védelmező helyzetbe álltam a lányok elé, ahogy Zack is.
-Gyorsan!- mondta Naomi sürgető és elcsukló hanggal.
-Ne annyira.. kiborul..-suttogta Kat , de a hanga túlságosan remegett. Az ajtó kivágódott, majd egy magas vézna alak lépett be, teljesen feketébe öltözve. A fején kalap volt és egy fekete szövetkabátot viselt. Kezében, pedig egy vadászpuska díszlekedett.
-Naomi nálad sincs semmi?- kérdeztem, mikor Zacckel egyszerre léptünk a nevető ember felé. Ő lefogta a kezét,én pedig a fegyvert próbáltam kicsavarni, de mindkettőnket egy egyszerű kézmozdulattal lerázott. A fegyverével Naomira célzott, ezért gyorsan felpattantunk. Én elugrottam az egyik lábamról és pörgés közben fejbe rúgtam, míg Zack a bordái közé ütött.
Ő fájdalmasan kiáltott fel, mikor a lábaim a kemény fejéhez értek, de nem borult meg. A földre érkeztem , de mire pislogtam két hatalmas fekete lyukkal találtam magam szembe. A szemén elhatározottságot láttam, majd Zack mögötte lerántotta a kalapot és símaszkott,  a lányok pedig  ráborították a savat . Kat egy határozott rúgással gyomorszájon találta, majd Naomi jött és középre célzott. A férfi szemei hirtelen keresztbe álltak és az arca dühtől pirosodott. A ravaszt meghúzta ám, pont elrántotta, így 10 centivel odébb lőtt, mikor a sav hatása hatni kezdett. Ő kínlódva feküdt el a földön és az arcát marcangolta.
-Most..-mondta Kat , mikor két lábra helyezkedtem. Egyenesen a szívére céloztam, de remegett a kezem. Ha ezt elszúrod, mindannyiunknak vége. Egyetlen golyón múlik négy élet..-gondoltam , majd kiürítettem a fejem . A férfi kezével a mellette heverő puska felé nyúlt. Az arcán gonosz mosoly, vagy inkább vicsor szélesedett.
Mielőtt még meghúztam volna a ravaszt a szemébe néztem, amiben pokoli gonoszság tükröződött..legalábbis ha meg kéne állapítanom, gondolkodás nélkül ezt vágnám rá.
-Nem vagyok egyedül..-röhögött fel, mikor a golyó hangos durranással hagyta el a helyét és a testébe férköződött. A többiek ijedten néztek felém, de én lehajoltam és elkezdtem átkutatni a vérző testet. Egy gyilkos vagyok..- nyomasztott a bűntudat, majd kizártam a fejemből és tovább kutattam, valami fegyver után, de csak egy papír volt a zsebében. Csak belenéztem, majd a zsebembe gyűrtem és felkaptam az ő fegyverét.
-Indúljunk..-mondtam
-Mégis hova? - kapta el Kat  a zakómat és visszarántott. A szemében félelem tükröződött
-Akárhova ..itt nem maradhatunk.-mondtam , majd ismét mentem volna, de megint csak vissza rántott.
-Hiányoznék?- kérdezte halkan
-Mi van? - akadtam ki, mert az idő és egy agybeteg sürgetett.
-Ha meghalnék..-kezdte el, de félbeszakítottam.
-Nem fogsz és ennek nincs itt az ideje.-mondtam és a kezemmel az arca felé nyúltam . Épphogy hozzáértem csúnya piszkot hagytak ott az ujjaim, így elrántottam onnan és kifele mentem, mögöttem a többiekkel.
Az iskola ajtó felé igyekeztünk új mond. Már nem féltem inkább érzéktelenné váltam, vagy csak mélyen elzártam magamban a rettegésemet. A sarkokon körbepillantottam, majd mikor tiszta volt tovább haladtam, míg el nem érkeztünk a célig. Rengeteg ember tömörült és mindegyik az ajtón dolgozott. Vagy tíz percet időzhettünk ott- e közben , pedig csendben hallgattunk. Egy halk kattanásra odakaptam a fejem és egyfajta boldog érzet kerített hatalmába , mikor kinyílt az ajtó az emberek pedig boldogan éjjengtek, majd mikor kiléptünk elszörnyedtek. Az arcukon a sajnálatot pillantottam meg. Bíztatáskép összekulcsoltam a véres ujjaim Kattével, aki eddig mögöttem topogott. Oldalt álltak a hozzánk tartozók és mindenki egy hatalmas ölelésben részesítettek. Naomi is köztünk volt, de neki nem láttam senkit, aki elé jött volna.
-Hogy vagy?- kérdezte apa, majd valamennyien össze vissza kezdett beszélni a családjukkal. Én megpróbáltam kizárni a sok különböző kérdést és válaszokat, amik mellettem folytattak.
-Jól. Az elsőn van egy hulla és elvileg vannak még az épületben.-mondtam monoton hangon és ledobtam a fegyvert. 
-Az épületet kutassák át.-szólt bele apa a karórájába nekem , pedig a tömegben egy ismerős arcon akadt meg a szemem. Kissé távolabb állt tőlünk, de egyértelműen felénk nézett. Az ismerős arcvonásokat szőke hajzuhatag keretezte. Fekete szaténkabátot viselt , majd egy ismerős  mosoly terült szét az arcán. A fejemben megpróbáltam valahova kötni, majd mikor távolodni kezdett elkezdtem a tömegben tolakodni, mert egy szempillantás alatt ugrott be a mellettem álló lány képe.... kiköpött Katerina vonásai voltak.
-Elnézést!-toltam félre egy embert és a kis résen befurakodtam, de szem elől tévesztettem. a nőt
A tekintetemet össze vissza kapkodtam, de már mindegy volt.
-Mi volt az?- jött oda elsőként Zack.
-Kat anyukája.-néztem hátra mire az említett meglepődötten nézett rám, anyuéknak , pedig ledöbbent tekintetük lett.
-Szeretném kihallgatni a fiatalokat.-jött oda egy köpcös rendőr apához.
-Majd én ezt megteszem.-felelte apa és egy jelvényt húzott elő a zsebéből, amit fintorogva nézett , majd egy bunkó elköszönés után távozott.
-Na akkor tűnés innen, mielőtt bármi más történne.-mondta Chris és elkezdett minket tologatni. Apuék kocsija helyett egy kisbuszba ültünk be, ami a mi házunkhoz vezetett.
-Nekem haza kellene mennem..-motyogta Naomi
-Kicsim, most nem mehetsz haza. Apukád biztos megérti..mindjárt felhívom jó?- kérdezte Jessica kedves mosollyal.
-Hát.. rendben..-válaszolta és a vörös haját előre dobta.
-Mennyetek fel mosakodjatok le fiatalok.-mondta anya és egy kötszeres dobozt adott a kezembe.
-Aztán gyertek le, mert rátok is tartozna... -mondta Chris
-Most már beszélünk? - kérdezte Kat mikor ketten maradtunk. A kinti fürdőt Zack foglalta el , Naomi pedig gondolom a lentiben volt, hacsak nem Zackkel osztoszkodott.
-Nincs miről..mész előbb? - mutattam be.
-Értem..-suttogta halkan.-menjél csak.-bökött a fejével, ezért így tettem. A langyos víz égette a sebeimet, de kénytelen voltam lemosni magamról a sok vért, ami  teljesen rám száradt. Kétszer is megmostam a hajam, majd elláttam magamat.
Gyilkos! villogott a fejembe, mikor a tükörbe néztem, ezért idegesen téptem fel az ajtót , majd egy mély lélegzet után lenyugodtam.
-Te megsérültél?-gugoltam le elé és kíváncsian fürkésztem az üveges tekintetét ám nem válaszolt , csak kikerült és magára zárta az ajtót, majd pillanatokon belül a víz csobogását halottam.
-Nem..-mondta Zack nevetve , mikor röhögve berobogott az ajtón, mögötte pedig Naomi követte.
-Igen kopogni én fogok.-morogtam a haveromnak.
-Áh, ez már olyan , mintha az én szobám is lenne..-feküdt le az ágyra Naomi pedig feszengve ült le egy babzsákra.
-Ja.. de épp egy csaj van a fürdőmben.
-Akit tökéletesen tönkreteszel.-vágott bele Naomi, majd a szájára tapasztotta a kezét.
-Címeres barom vagyok. -nyomtam a kézfejem a szememre,és Zac mellé vágódtam.
-Hát ha hülyeségért oszkárt osztogatnak, már lenne egy sereg a polcodon..-vígasztalt Zack.
-Még jó, hogy mindig vídítasz és igazat adsz.. amúgy pedig nem lennék egyedül.-veregettem meg a vállát, már amennyire sikerült.
-Mehetünk oszkárdíjasok?- jött ki a fürdőből . Ugyanazt a fehér ruhát húzta vissza, és a haja vizesen csöpögött le.
-Nem éri hallgatózni..-puffogtam neki mosolyogva, mire rám nézett, de nem bírtam állni a tekintetét így előre kaptam a tekintetem és magam elé engedtem .
Lent Chris próbálkozott a beszéd tartásával és nagyon kerülgette a kémes dolgokat, vagy a rá utalást.
Bár, ami furcsa volt, hogy a székeket kettesével osztották be , két sort alakított , én, pedig nem értettem miért jó, ez de nem kötöszködtem, csak elfogadtam az ülésrendet.
-Ki forog?- fordult felénk, mert egy táblán mutogatta az iskolánk tervrajzát.
-A föld..- mondtam , de már nem látta mert visszafordult, azonban a hangomra ismét ide pillantott.
-Te mondtad ezt Aaron? - húzta fel a szemüvegét, mire nagyokat pislogtam. Most komolyan nem ismerné meg a hangom?
-Nem, Galilei. - kiabált mögülem Zack, mire elröhögtem magam ,de nem egyedül voltam.
-Örülök, hogy van ekkora tudásod fiam, mostmár visszatérhetünk a mai estere? Kissé több komolyságot. - kérte ki és megint magyarázott.
Én hátra tartottam a kezem, így össze pacsiztunk és csendben hallgattuk a magyarázást.
-Erre semmi szükség.- álltam fel 10 perc után.- Az emberünk lehet, hogyan tömeggel együtt egész ideig velünk volt, nem kellenek a pincés folyosó. Amilyen együgyű volt nem hiszem, hogy kötelen keresztül ugrált volna végig, vagy alagutat ásott volna, de az egyszerűsége miatt nem is bukott le.
-Jó, de ülj vissza, még itt van egy rész.-emelte fel  a kék lapot. Hunyorogva pillantottam a sok hülye elemzésre és fáradtan megráztam a fejem.
-Chris bácsi...erre semmi szűkség.-ismételtem meg
-Látod, megmondtam!- kiáltott fel apu diadalmasan , mire Chris elhúzta a száját és egy 5 dollárost nyomott apa kezébe.
-Rendben, akkor add elő a te változatodat. -puffogta Zack apja, majd cseréltek helyett, mi pedig hülyén bámultunk egymásra a haverommal, mert nem igazán értettünk semmit.
-Pasik..-suttogta halkan Jessica, majd apa a helyemre tolt.
-Na..-dörzsölte össze a kezét , majd a zsebébe rakta és a falnak dőlt.
- Nem hiszem, hogy véletlen hagyott bennetek életben, mert ha akart volna, ezzel hárman embert egy lövésre végez, ti pedig azért kezdők vagytok..-kezdte apa, mire mormoltunk egy köszt..
-A lényeg?-kérdeztem, mert untam ezt az egészet. Miért kell ennyire ragozni? Megtámadtak, mi pedig kijutottunk. Kész..
-A lényeg..-hangsúlyozta.-Hogy itt ez nem ért véget és szeretnék rájönni, hogy mi lesz a folytatás. A lőfegyveren egy neves maffiabanda jele van gravírozva, akinek nagy szokása ez a "játék". Kezdetben soha nem öli meg az alanyokat, inkább csak szórakozik velük. A kérdés , csak hogy kinek tettetek keresztbe?
-A múltkori ember?- emeltem fel a tekintetem, mert eddig csak a kezemet bámultam.
-Szóba jöhet, de akkor már nemcsak téged rabolt volna el.
-Mikor?-hangzott  fel Kat lágy  hangja.
-Nemrég..-vágtam rá és reméltem, hogy nem fog többet kérdezni, így tekintetemmel apát sürgettem.
-Szóval ezen kívül senki más?
-Mi van Marry-vel?- hallottam meg Zack hangját.
-Neki nem ez a stílusa van. -rázta meg a fejét
-És ő nem hagyott volna életben, sőt még közölné is, hogy ő volt.- szólt bele Chris  is.
-Jó, menjetek fel pihenni. -dörzsölgette apa a szemét. -Holnap folytatjuk , addig meg mi törjük rajta a fejünket.
-Én inkább elmennék.. haza.-állt fel Katerina .
-Itt nagyobb biztonságban vagy..-kaptam el a karját, mert aggódni kezdtem. 
-Ne csinálj úgy mintha érdekelne..-rázta le a kezemet és szavaival tőrt döfött a szívembe, majd az ajtó felé ment. 
-Hé fiuk.. tudjátok elég nagy feszültséggel jár ez a meló és szeretném, ha elmennétek a pszihológusunkhoz. Csak egy kicsit beszélnétek vele.-súttogta apa, nehogy meghallják a lányok, akik elvileg nem tudnak ilyenekről.
-Én már egyszer voltam nála.. amikor Aaronnal bent ragadtunk a szekrényben , nekem pedig folyamatosan rémálmaim voltak, apa elvitt. Tök rendes.. kaptam cukorkát.Remélem van még.-bólogatott majd összedörzsölte a kezét és zsebre dugta.
-Oké.-mondtam , de még nem igazán fogtam fel a dolgokat, hanem az ajtócsukódásra  kaptam a fejem. Már nem volt bent.
-Nem éri meg elveszíteni, mert nem fogsz találni még egy ilyet. Szerinted meddig fog rád várni? -ütögette meg a hátam, majd elment én , pedig szinte egyszerre indultam az ajtó irányában. Tökéletesen igaza van.
-Várj!- kiabáltam után , mikor a kapuajtót nyitotta. Nem volt sötét odakint, ahoz képest , hogy este van illetve éjszaka van. 
-Mégis mire? Már nem akarok tovább várni. Menny oda akihez akarsz, de hozzám többé ne. Én edig itt voltam és vártam, hogy befejezd a hülyeségedet, de folyamatosan elutasító voltál. Ezerszer elmondtam, hogy nem egy játék vagyok, szóval ne kezelj úgy. Én nem ugyanolyan vagyok, mint akikkel eddig együtt voltál Aaron. Nem fogok a fütyülésedre ugrani. És sajnálom az egészet. Sajnálom, hogy bíztam bennünk . Sajnálom, hogy azt hittem tényleg működhet, mert más vagy, de valójában ugyanazt csináltad, amit eddig is. Engem közel engedtél magadat, pedig távol tartottad tőlem. Sajnálom az első csókunkat és a mait is. Kibaszottul nem kellett volna, de még most is hittem bennünk. Mindazok ellenére, amik történtek én még a szobádban szerettem volna , ha azt mondod hibáztál, mert tudod mit éreztem eddig? Reményt, de ez most hallt meg. Már csak bánom , hogy szerettelek és részemről ennyi.-fejezte be, majd megint elindúlt teljesen hátat fordítva nekem. 
-Hallgass meg-mondtam neki és elkaptam a karját ezzel magamhoz rántva őt, de egy lépést hátrált. -Hibáztam!-mondtam ki amit szertett volna eddig hallani.-Hibáztam, hogy bunkó voltam, hibáztam, hogy elengedtelek és, hogy eddig hagytam fajulni a dolgokat. Eddig soha nem harcoltam semmiért, de most itt vagyok miattad és érted megteszem. Katerina, nem akarlak elveszíteni. Hibáztam. - mondtam a szemébe és az elvesztés gondolaára gombóc volt a torkomba, mert csak most fogtam fel igazán, amit mondott.
-Csak ennyi? - kérdezte és fájdalmasan elmosolyodott.-Jó éjt Aaron.
-Szeretlek.-mondtam ki hátha elhiszi és erre várt, majd csak dőltek belőlem a mondatok.- Szeretlek és nem engedlek el. Ha kell ezerszer fogsz hazaküldeni az ablakodból, mert mindig ott leszek, hogy vigyázzak rád és megóvjalak azoktól akik elől most is védelek. Miattad még a golyó elé is kivetném magam, mert annyira fontos vagy nekem. Te hozzám tartozol és nem érdekel meddig , de várni fogok, amíg ismét meg nem tudlak hódítani. -mondtam és láttam, hogy a vége felé szájába harap, hogy  a mosolyát elfojtsa. Félénken léptem oda hozzá és a kezemet a tarkójára helyeztem, így húztam közelebb magamhoz, majd lehajoltam és egy lágy puszit nyomtam az akaira, de mikor eltávolodtam volna, a kezeit az arcomra tette , megállítva engem és megcsókolt. 
A testemet egy nyugodt ám boldog érzés járta át és az ismerős pillangók felrebbentek a gyomromban. Ez a csók ugyanolyan finom volt mint a legelső és mindent elfelejtett. Nem érdekelt, hogy  az őriző kémek, vajon néznek -e vagy, hogy a közelben van az a fickó. Nem érdekelt, hogy mi történt vagy mi fog, mert az élet nem az óvatosságról szól, hanem a kockáztatásról a boldogságról én, pedig csak vele vagyok igazán boldog.




7 megjegyzés:

  1. Naon szupi lett, imádtam az egészet. A legjobban a kémialabori rész tetszett, és így most már értem miért kérdezted azt amit.
    Fantasztikus rész lett összességében.
    Már nagyon várom a folytatást :D ♥

    VálaszTörlés
  2. Szia!
    Nagyon régen írtam, tudom! De egyáltalán nem volt időm gép közelben lenni!
    Na a fejezetre rá térve.
    Nagyon jó fejezet lett, úgy ahogy a többi.
    Izgalmas volt, aranyos a vége fele. :))
    Örülök, hogy végre, újra össze 'jöttek' Aaronék! :D :)
    Zacket nagyon csípem, még akkor is tud hülye lenni mikor akció van. XD
    Katet nagyon sajnáltam!
    Kat anyukája ott volt?! Mi?!
    Na, gyorsan hozd a kövit! :D :)
    Puszi

    VálaszTörlés
  3. Azzal kezdeném, hogy borzasztóan sajnálom, hogy az előzőhöz nem írtam. Szégyenlem magam, de annyi dolgom volt, hogy nem tudtam rá sehogysem időt szakítani. Persze tudom, hogy ez nem mentség de így akkor elmondom most a véleményem az előzőről is.
    Sejtettem, hogy a titokzatos szakítás mögött valami illetve valaki áll, de azt gondoltam Marry az. De meglepődtem és azon kattogott az agyam, hogy ki lehet az? Bár van egy sejtésem.. Mondjuk annak az eséje 30%. Aranyos volt Zacktől, hogy meghallgatta Katet amikor ő Naomit kereste. Nem hiába a kedvenc szereplőm.:D Amikor Natasa feltűnt elfogott a méreg, hogy ez már megint itt van? Sose adja fel? Mi az már, hogy csak Aaron miatt átiratkozott?? Viszont a viselkedését nem tudom mire vélni. A fiúknak a bálól való vélekedésén nagyot nevettem.:D:D Bizony a fiúk nem azok a bálozós fajták. A kedvenc részem az volt amikor Zack azt mondta, hogy a szmokingban jó a segge. Emlékeztet a saját legjobb barátomra.:D Ami még nagyon tetszett az az, hogy mimdenki táncolt valakivel akárki is volt az akit beosztottak neki, mint mondtad a hippi az emóssal meg a kigyúrt srác a szerencsétlen lánnyal.:D:D Aaro kicsit bunkó volt Kattel de aranyos ahogy védelmezi őt *_* Aztán miféle szadista azt a falra írta??:O Tetszett, hogy belecsempészted a hátborzongató zenét.:D A kénsav nagyon jó ötlet volt.:)) Viszont szegény Aaron.. A játszma a lelkiismeretével.. Nem lehet könnyű feldolgozni, hogy megölt egy embert de nem tehett mást. Le kellett lőnie. Ebben a fejezetben a kedvenc részem pedig az volt amikor Zack követelte a rém meséit!:D:D Nem tudom emlékszel-e, hogy annál a résznél azt írtam kommentbe, hogy remélem Zack megkapja azokat a horror sztorikat.:D Reméljük egyszer végre tényleg elmesélheti őket és riogathat vele pár szerencsétlen embert.:D:D Egyszerűen imádom Zack stílusát!!:D:D:D:D Még nevettem ott is ahol Dave felmutatja a jelvényt és a rendőr bepipul. Zsaruegó.:D Dave és Chris még mindig nagyon jó fejek és tetszik, hogy meghagytad a karakterüket csak kissé idősebbe.
    Kat anyja? Dehát hogy? Vagy miért? Vagy...? Én ezen ledöbbentem. Hihetetlen, hogy tudsz mindig meglepetéseket okozni.
    Amit Aaron Katnek mondott a végén az eszméletlen aranyos volt. Kicsit féltem, hogy nem békülnek ki, de azért reménykedtem.:)
    Siess a következő fejezettel már alig várom *_* És elmondnani nem tudom mennyire nagyon jó írónő vagy.:) Nem tudom mi lesz velem ha vége lesz a blognak... Igaz, reménykedem, hogy az még várat magára..
    Így tovább!! <3 <3

    VálaszTörlés
  4. nem tudom mit kéne írnom. Az előttem komizónak elolvastam pár mondatát és azt kell mondanom teljesen egyetértek. Zach a kedvenc karakterem és az is marad :D Nekem az az érzésem, hogy Kat szülei lesznek azok akik "szórakoznak". Nem tudom miért, de most is látták az anyját, tettetett haláluk volt és érdekes módon valakik azt akarják, hgy maadjon távol Kattől. Ha ez lesz kérlek írd majd oda a fejezet elejére, hogy kitaláltam.
    Hamar kövit!
    Szoffe
    Ui.: benne lennél egy cserében? nálam már kint vagy létszi nálam válaszolj! http://ezablogcim.blogspot.hu/

    VálaszTörlés
  5. Drága Szandrám!

    Nem is tudom, hogy hol kezdjem... annyi mindent szeretnék mondani, és írni, de jelenleg annyira káó vagyok, hogy semmi ép kéz láb mondat nem jut az eszembe. :/

    Kétségkívül, hogy nagyon sokat fejlődtél az elmúlt időkben, amelyek meg is látszanak a részeken, és részekben is! Egyre jobban lehet élvezni a szálakat! :)
    Bevallom kissé tartottam ettől a második évadtól.
    Őszintén szólva, nem vagyok oda azokért a tettekért, amikor valaki happy end lezárás után, egy másik évadba kezd bele, amely az elsőnek a folytatása...
    De rád ezért nem tudtam, és nem is tudok haragudni.:) Ugyan is egyáltalán nem éreztetted velem azt, hogy elcsépelt, hogy sablonos, és hogy csak ismétlés lesz az egész, csak éppen más körzetben.
    Mert nem is volt az.
    Tudtál újat mutatni, úgy szálakat, eseményeket, amelyeket épp ugyan úgy lehetett élvezni, mint ahogyan az elsőt, ha nem jobban. ;)
    Imádom Aaron karakterét, ahogyan Kat-ét, Zach-ét és Naomi-ét... mintha a szüleiket látnám... de még sem éppen... nem tudom ezt így most elmagyarázni, de szerintem úgy is érted, hogy mit akarok mondani... ugye? :$

    Imádom a storyt, ahogyan az elsőt is imádtam...és imádni is fogom. És abban ezer és ezer százalékig biztos vagyok, hogy még egy ilyen remek történetet mint amilyent te írtál s írsz, nem igen fogok tudni olvasni. Amit nem is bánok annyira, azt hiszem.
    Hiszen, kell lennie egy olyan írónak, aki egyedi, ízléses, s magával ragadó történetet tud írni! (aki most éppen te vagy!)

    Igaz vannak benne hibák, pl.: helyesírási hibák... és, néha amikor belekezdtél egy mondatba, akkor azt ott akkor félbe is hagytad, avagy lezártad, s utána pedig új eseménnyel folytattad... s ilyenkor kissé össze is zavartál... de aztán mégis sikerült tovább jutnom, s mire a fejezetek végére értem, addigra már túl is jutottam azon a ponton amikor összezavarodtam, ugyan is olyankor nem értettem, hogy na akkor most mi van?! (Tudom, hogy kissé fárasztó lehet, de olvasd át a fejezetet egyszer - kétszer... vagy mi több, amikor meg vagy vele, akkor ne tedd fel rögvest, ha nem várjál vele legalább egy napot, s hátha másik nap amikor átolvasod, meglátod benne azt, amely esetleg szerinted nem odaillő.. avagy hogy mit írhatnál oda.)

    Uhh... őszintén sajnálom, és a bocsánatodat kérem, amiért elhanyagoltam a történetet olvasását, és azt is, hogy véleményt írjak. Csak, sajnos semmi időm sincs... jó formán írásra se igazán jut időm, ahogyan olvasásra sem... max kézen fogható könyvet... amióta melózom. :/
    Bocsánatot kérek azért is, az előbbi negatív szerűségű véleményemért is. Nem akartalak megbántani, de megsérteni sem téged.
    Az előtte levő pozitív szerűségű véleményemet, pedig tényleg minden egyes szót és mondatot, őszintén és komolyan gondolom, hogy így van. ;)

    Kíváncsian várom a folytatást! ;)
    És csak gratulálni tudok neked, a történetedért!

    Sokszor puszillak <3
    Dóry

    UI: A cserébe - amit kértél tőlem, ezen a blogomon: http://baratokvagytobbekvagyunk.blogspot.hu/ - ezer örömmel és boldogan benne vagyok! ;)

    VálaszTörlés
  6. Nagyon jó lett. Végre újra együtt... <3 Siess a kövivel!

    VálaszTörlés
  7. Szia, mivel nincs chat-ed, ide válaszolok, szívesen benne lennék a cserében. Kiraktalak. :)

    VálaszTörlés